Jump to content

connx ερωτηση μοντεμ

submarine1981

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλήμερα παίδες....

Εκανα μια αίτηση για ίντερνετ μέσο ΟΤΕ για 2048 και μου είπαν για εξοπλισμό ασύρματο μόντεμ ρουτερ ή ενσυρματό και ενα mp3 player.:bigsmile:

Τα μόντεμ που δίνει ο ΟΤΕ δε ξέρω αν ειναι κάλο. Τα έχετε δοκιμάσει τα μοντεμ του ΟΤΕ? βλέπω πολλούς να έχουν σύνδεση ΟΤΕ αλλα χρησιμοποιούν διαφορετικά μόντεμ απο αυτά που δίνει ο ΟΤΕ επιδή δεν ειναι αξιόπιστα και δεν πιάνουν καλές ταχύτητες.

Θέλω την γνώμη σας...να αγοράσω μόντεμ adsl? ή να χρησιμοποιησω αυτό του ΟΤΕ?

Αν ειναι να δω διαφορά σε ταχύτητα προτιμώ να αγοράσω ένα καλό(ποιά προτείνετε?):nada:

Να στο θέσω λίγο διαφορετικά. Μην πάρεις usb modem. Πάρε modem router. Αν έχεις και laptop τότε πάρε το ασύρματο του ΟΤΕ. Νομίζω ότι δίνει ένα sagem το οποίο είναι τίμιο και την δουλειά του την κάνει.

Εγω εκανα μια συνδεση τεσσαρα πριν 2 μηνες και πηρα το ασυρματο Baudtec modem router που εδινε ο ΟΤΕ και ειναι μια χαρα με λειτουργια 24/7 απο τοτε...Και εχει και αρκετες ρυθμισεις..

Με κάθε επιφύλαξη αναφέρω ότι το ασύρματο Modem/ Router είναι της Philips και υποστηρίζει και IPTV. Αυτά τουλάχιστον είπαν σε φίλο που αγόρασε connx από κατάστημα.

αν το μοντεμ που σου προσφερουν ειναι το Sagem 800 θα προτεινα να το αποφυγεις...το ειχα πολλους μηνες ,ΟΚ δεν με πολυπροβληματισε σαν συσκευη,αλλα στα κατεβασματα πχ ενα ρουτερ παει καλυτερα..στα τορρεντς μπουκωνει το σατζεμ...οι οδηγοι του sagem επισης μουλαρωνουν ωρες ωρες και δεν κανουν απεγκατασταση...επισης αν προκειται περι του 800 εχε υποψη σου οτι αυτο φτανει μεχρι 8 μεγκαμπιτ γραμμη...δηλ αν θελησεις ποτε να πας σε 24 θα σουναι αχρηστο...επισης εχω την αισθηση οτι με το ρουτερ εχεις μικροτερο λαγκ (pings)

Με κάθε επιφύλαξη αναφέρω ότι το ασύρματο Modem/ Router είναι της Philips και υποστηρίζει και IPTV. Αυτά τουλάχιστον είπαν σε φίλο που αγόρασε connx από κατάστημα.

Τί εννοούν ότι υποστηρίζει IPTV? Θα μας τρελάνουν αυτοί οι πωλητές.Χαχα!

Τί εννοούν ότι υποστηρίζει IPTV? Θα μας τρελάνουν αυτοί οι πωλητές.Χαχα!

Ίσως έχουν "πειραγμένο" firm, ίσως έχουν extra features για να υποστηρίξουν την "νέα" υπηρεσία του ΟΤΕ.

Σε αυτό μπορούν να μας διαφωτίσουν άτομα που γνωρίζουν καθώς δηλώνω "άσχετος" έστω και για να το ψάξω.

Παιδία δεν έχω ιδεα τι μοντεμ ή ρουτερ δίνει ο ΟΤΕ.

Εντομεταξύ σκεφτόμουν κατι να μην ειναι ασύρματο λόγο ακτινοβολίας(όσο μπορώ να την αποφύγω).

Είδα σε ενα κατάστημα ενα linksys 90 ευρω και ειναι μοντεμ ρουτερ(δεν ειδα να έχει συνδεση USB).

Θα κοιταξω σε μοντεμ ρουτερ. Απο οτι κατάλαβα είναι καλυτερο απο ενα απλο μοντεμ.

το μοντεμ ρουτερ μπαίνει σε κάρτα δυκτιου οχι σε usb ετσι δεν ειναι?

Τα modem/router που δινει συνηθως ο ΟΤΕ μπαινει σε usb και lan.

Αυτο το Linksys που ειδες στην αγορα ειναι router εχει μονο lan και μπορει να λειτουργισει και σαν switch ωστε να μοιραζει το ιντερνετ και δικτυο σε περισσοτερους απο εναν υπολογιστες.

Ναι όντως το είδα σήμερα στο πλαίσιο στη στουρναρη. Αρά αφου έχει και lan θα κάνει την δουλειά του ε? ή ειναι καλύτερα το linksys? εχω μπερδευτεί τωρα...ας ενεργοποιηθεί πρώτα η adsl(να ξεφύγω απο το 56Κ:mad:) και βλέπω τι θα κάνω.

Παντος το οτι έχει το μοντεμ του οτε και σύνδεση λαν πιστεύω οτι ειναι θετικό.

Μόλις το πάρω θα ξαναγράψω να μου πείτε τις γνωμες σας το τί να κανω....:confused:

φιλαρακο εμενα ο αδερφος μου που εβαλε 2048 conn-x του εδωσαν με 30Ε ενα baudec...γνωμη μου ειναι να τα δωσεις τα εξτρα χρηματα για το συγκεκριμενο μιας και ειναι αρκετα "τιμιο" και στα torrents παει πολυ καλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.