Jump to content

Boήθεια γιά αγορά συστήματος υδρόψυξης

tjole7

Recommended Posts

Ξέρω παιδιά μπορεί να είμαι ο 20ος πού κάνει τήν ίδια ερώτηση αλλά είμαι noobas κ άσχετος περι τού θέματος.

Το σύστημα είναι γιά έναν quad6600 sta 3,2(Β3,οπού ζεστένετε τρελά) κ μια 8800 Gts/512

To κουτάκι είναι το coolmaster cosmos1000 με αρκετό χώρο!

Οποιος καλός ανθροπως μπορεί ας δώσει μιά χείραν βοηθείας σας παρακαλώ!

Mια χαρα ειναι το budget σου...

και επειδη το αρχισες και ωραια το thread με αρκετη δοση χιουμορ, να υποθέσω οτι εχεις ριξει ματιες και στα υπολοιπα σχετικα threads περι watercooling? :)

EDIT:

Τα πε ολα ο giorgos th. :p

Ρακορ, απιονισμένο νερο, σφικτήρες και βέβαια ανεμιστήρες για το ψυγείο...

οκ

1)Πόσα ρακόρ?

2)Πόσους σφικτήρες?

3)Πόσους ανεμιστήρες?

Lol sorry παιδιά γιά τα συνεχόμενα ερςτήματα αλλά είπα είμαι NOOOBBBBB!

το Waterblock VGA έχει, το Waterblock Fuzion for CPU έχει, το Reservoir δεν λέει αν έχει,

η αντλία δεν χρειάζεται, το ψυγείο δεν λέει αν έχει.

οπότε θέλεις 4 ρακορ + 8 σφικτήρες (2 πρέπει να έχει το CPU block .

εσύ πάρε κάνα 2-3 παραπάνω για να είσαι καλυμμένος.

3 ανεμιστήρες 12αριδες για push και 6 αν θα το κάνεις push – pull.

οκ

1)Πόσα ρακόρ?

2)Πόσους σφικτήρες?

3)Πόσους ανεμιστήρες?

Lol sorry παιδιά γιά τα συνεχόμενα ερςτήματα αλλά είπα είμαι NOOOBBBBB!

1)2 για το ψυγειο τα αλλα ερχοντε με ρακορ

2)10 σφικτιρακια

3)3 η 6 αναλογα τι διαταξη θα τους βαλεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί για σωλήνες, ρακορ, σφικτήρες όλοι τον στέλνετε στο πλαισιο εμμέσως πλην σαφώς.

πχ Για ρακορ Σπ. Πάτση. Πριν λίγο καιρό που είχα πάρει μερικά τα είχαν 0.5 - 0,6 ευρώ και όχι 1,99 ευρώ που τα έχει το πλαίσιο. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ρακορ που να έχουν o-ring αλλά με λίγο τεφλόν όλα δουλεύουν μια χαρά. ( Εαν κάποιος έχει βρει κατάστημα στη Σπ. Πάτση με ρακορ με o-ring ας πει γιατί θα με ενδιέφερε )

Για σφικτήρες το ίδιο. Μεταλλικοί και με ένα κατσαβίδι ή κατσαβίδι που να παίρνει καρυδάκι στη κεφαλή του κάνει τη δουλειά του αλλά δεν θυμάμαι τιμή. Διαφορετικά με δεματικά που είναι και πιο όμορφα αλλά προσωπικά προτιμώ τη πρώτη λύση λόγω ασφάλειας. Πάντως είναι πολύ πιο φτηνά σε σχέση με τις τιμές του πλαισίου

σωλήνες. Από Σπ. Πάτση (πιο κάτω από την Αγ. Μαρκέλα ) με 12-13 ευρώ θα πάρει 10m διάφανο και θα έχει και να παίζει ή από Praktiker με τις ίδιες τιμές.

Καλα ναι... ρακορ σφικτήρες σωλήνες μπορει να βρει κανεις και σε μαγαζια της γειτονιας ή σε μαγαζια τυπου Praktiker... πάντως ουτε και η Σπυρου Πάτση νομιζω να βολευει τον tjole7 λογω περιοχής... Σάμος island γαρ :D

Τα links συνήθως δινονται για ευκολια αναγνώρισης αυτων που προτεινει κάποιος....

Καλα ναι... ρακορ σφικτήρες σωλήνες μπορει να βρει κανεις και σε μαγαζια της γειτονιας ή σε μαγαζια τυπου Praktiker... πάντως ουτε και η Σπυρου Πάτση νομιζω να βολευει τον tjole7 λογω περιοχής... Σάμος island γαρ :D

Τα links συνήθως δινονται για ευκολια αναγνώρισης αυτων που προτεινει κάποιος....

Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα

Δεν έχω κάτι με το πλαίσιο πλην του service του. Απλά το είπα για να κάνει τη δουλειά του πιο οικονομικά

Λοιπόν κ έχουμε το εξής πρόβλημα στην περιπτωσή μου!

1)Έριξα την παραγγελία στο plaisio k με πήραν τηλ να με πληροφωρήσουν ότι το ψυγείο δέν πεζει:slap:(με άγνωστη ημερομηνία παραλλαβής) όπως επίσης τα ρακόρ κ οι σφιγκτήρες!Ξέρετε που αλλού μπορώ να απευθηνθώ η να κοιτάξω για κάποιο άλλα κομμάτια?

Μήπως να πήγαινα σε αυτό? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927147

2)Με ρώτησαν σε ποιο κουτί θέλω να τα βάλω κ όταν ανφέρθηκα στο cosmos 1000 μου απάντησαν ότι πέρνει μόνο μονό ψυγείο.Αληθεύει αυτό η μπά γιατί έχω δεί υλοποιήσης του cosmos s βέβαια με τριπλό ψυγείο κ από ότι ξέρω η διαστάσεις τους είναι ακριβώς η ίδιες!

Μήπως να πήγαινα σε αυτό? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927147

ή αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927155

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.