Jump to content

αγορα νεας vga. 9600gt η 3870?

cabdik

Recommended Posts

σήμερα πέρασα από το πλαίσιο και είχε Gecube 3870 με 140 ευρώ...

στο site δεν έχει αλλά ρώτησα τον πωλητή και μου λέει είναι καινούρια παρτίδα...

είναι με το reference design της Ati με το διπλό κουλεράκι...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

στο site δεν έχει αλλά ρώτησα τον πωλητή και μου λέει είναι καινούρια παρτίδα...

εφτασε η μειωση τιμης που ειχε ανακοινωθει πριν κανα μηνα

Ειναι οτι εχουν μεινει απο παλια στη Στουρναρη.

Δεν θα ξαναερθουν, η τιμη ισχυει.

Με το ενα slot και custom cooler απο τις εταιριες ειναι κλασης καλυτερο απο το διπλο.... Το δοκιμασα γιαυτο το λεω... Εχω και τα δυο.

Και εγώ το single slot έχω. Πιστεύω καλύτερο είναι...μόνο που όλες οι 3870 είναι κάτι μακρινάρια να "με το συμπαθειο" :p

Εγώ που δεν έχω και κανα μεγάλο κουτί, μου φτάνει πίσω από το δίσκο και έχω στριμώξει οριακά την καλωδιοταινία για τα οπτικά, μέχρι τη μητρική.

ουτε κι εγω εχω κανα τεραστιο κουτι. γι'αυτο σε ρωτησα. δλδ ειναι πανω απο 25 εκατοστα?

Η 3870 νομίζω είναι πιο μεγάλη σε μήκος από την 3850 (μπορεί να έχουν και το ίδιο μήκος, ανάλογα την υλοποίηση), και σίγουρα ξεπερνάει το μήκος της μητρικής. Γενικά, αν δεν υπάρχουν δίσκοι στο ίδιο ύψος με το pciex, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

απο καταναλωση που βρισκονται? σε φουλ ρυθμους εννοω οχι idle..

Περίπου το μισό από ότι μια 2900xt.

Περίπου ίση κατανάλωση με 8800gt σε peak. Πολύ χαμηλότερη κατανάλωση σε idle.

• 2 weeks later...

δεν την εχει αλλο μαγαζι απο οσο κοιταξα και στο σκρουτζ. και δεν ειχα ποτε προβλημα με το e-shop εδω και 3 χρονια που παιρνω πραγματα..!

και οσο για την συγκεκριμενη καρτα, με ενδιαφερει κυριως η αποδοση του συστηματος ψυξης που εχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.