johny111 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Θέλω να αλλάξω τη γλώσσα των windows xp (από γερμανικά σε ελληνικά μια που δεν ξέρω λέξη στα γερμανικά) σε ένα pc.Πως γίνεται αυτό?Πίστευα ότι ήταν από πίνακα ελέγχου και τοπικές ρυθμήσεις και ρυθμίσεις γλώσσας αλλά έκανα λάθος.Επίσης αν αλλάξει η γλώσσα των windows θα αλλάξει και η γλώσσα στον internet explorer?Ευχαριστώ
submarine1981 Απρίλιος 20, 2008 #2 Απρίλιος 20, 2008 Τα windows που ειναι εγκατεστημένα είναι στο pc ειναι γερμανικά?λογικά αν αλάξεις γλώσσα θα αλάξει και του explorer.Δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο. Γιατί δεν κάνεις φορματ να περάσεις αγγλικά ή ελληνικά?
Jofa Απρίλιος 20, 2008 #3 Απρίλιος 20, 2008 αν εχει τα xp profesional αλλαζει με ενα προγραμα που λεγεται mui(http://en.wikipedia.org/wiki/Multilingual_User_Interface)οσο για το ιντερνετ explorer πρεπει να περασει και σε αυτον αλλο mui και απο γερμανικα να του τα κανει Ελληνικα το ιδιο ισχυει και για τον windows media player-va ξερεις ομως τα update θα γινονται στην γλωσα που ειχες πρωτα και οχι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
johny111 Απρίλιος 20, 2008 Author #4 Απρίλιος 20, 2008 τα windows που έχει περασμένα είναι Γερμανικά.Βασικά είναι ένας γείτονας γερμανός και προσπαθώ να συνενοηθώ με την HOL για κάποιεσ ρυθμίσεις στο pc του, νομίζω στον explorer, για να λειτουργήσει η adsl σύνδεσή του. Ο τεχνικός στη HOL μου λέει "πήγαινεστο τάδε μενού" αλλά με γερμανική γλώσσα είναι αδύνατο να βρώ τον προορισμό!!! μου.Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε....Υπάρχει κάποια ιδέα?
blkik Απρίλιος 20, 2008 #5 Απρίλιος 20, 2008 Αυτό που θες να κάνεις δε γίνεται η βρες κάποιον που να ξέρει έστω και κάποια λίγα γερμανικά ή κάνε format και βάλτου την Αγγλική έκδοση εφόσον ξέρει αγγλικάΕπίσης μπορείς να παιδευτείς με Online λεξικά
johny111 Απρίλιος 20, 2008 Author #6 Απρίλιος 20, 2008 Αυτό που θες να κάνεις δε γίνεται η βρες κάποιον που να ξέρει έστω και κάποια λίγα γερμανικά ή κάνε format και βάλτου την Αγγλική έκδοση εφόσον ξέρει αγγλικάΕπίσης μπορείς να παιδευτείς με Online λεξικάΟκ ευχαριστώ πολύ. Τον είχα βοηθήσει παλιότερα και νόμιζα πως είχα αλλάξει τη γλώσσα.Προφανώς θα είχαμε απλά συνεργαστεί καλύτερα ψάχνοντας το μενου.Αν του κατεβάσω μια εκδοση του explorer στα αγγλικά θα παίζει κανονικά στο pc toy?
Jofa Απρίλιος 21, 2008 #7 Απρίλιος 21, 2008 Οκ ευχαριστώ πολύ. Τον είχα βοηθήσει παλιότερα και νόμιζα πως είχα αλλάξει τη γλώσσα.Προφανώς θα είχαμε απλά συνεργαστεί καλύτερα ψάχνοντας το μενου.Αν του κατεβάσω μια εκδοση του explorer στα αγγλικά θα παίζει κανονικά στο pc toy?για κατεβασε και εγκατεστησε αυτο το mui για internet explorer http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=bf56c11a-1713-43e0-bdf4-4b5737474ae4&displaylang=enκαι δεσ τι γινεται-τελικα ειναι profesional η home?
johny111 Απρίλιος 21, 2008 Author #8 Απρίλιος 21, 2008 για κατεβασε και εγκατεστησε αυτο το mui για internet explorer http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=bf56c11a-1713-43e0-bdf4-4b5737474ae4&displaylang=enκαι δεσ τι γινεται-τελικα ειναι profesional η home?sorry, φαίνεται ότι κάτι δεν είχα προσέξει στο μύνημά σου.είναι home edition, οπότε δεν μας κάνει!ευχαριστώ για την προσπάθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.