Jump to content

2 X 8800GT vs 9800GTX

Artist_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ιδού το δίλλημα.

Αυτές τις μέρες ετοιμάζω καινούργιο pc που θα αποτελείται από τα εξής :

M/b - Asus Striker 2 Extreme (δευτέρα έρχεται)

Ram - Corsair Ram 2GB DDR3 (τις έχω)

cpu - intel Q 9450 (τέλος του μήνα)

Psu - chieftec 750W (το έχω)

H/d - raptor 36

οθόνη - hp w2207h

win xp pro 32b

για κάρτα γραφικών λέω να πάρω την TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 αλλά με 30 ευρώ παραπάνω πάμε σε sli με 2 Sparkle 8800 GT 512MB. Τον ίδιο πυρήνα φοράνε.

Δεν είμαι πολύ φανατικός gamer αλλά η διαφορά τους είναι μικρή.

Ακούω προτάσεις.

Αφού δεν είσαι φανατικός gamer πάρε μια 8800gt. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά είτε για την gtx είτε για sli.

Πάντως 2χ8800gt είναι πιο γρήγορες απο την 9800gtx.

Και εγω δε καταλαβαινω γτ αφου δεν εισαι φανατικος gamer γτ να πας σε sli.Παρε μια Galaxy 8800GT στα 150€ απο πλαισιο και εισαι αρχηγος.

επειδή εχεις την Asus Striker 2 Extreme με το 790i τότε η καλύτερη λύση θα

είναι να αγοράσεις κάρτα γραφικών από την σειρα εννέα διότι μοναχά αυτή υποστηρίζει τριπλό SL

επειδή έχεις την Asus Striker 2 Extreme με το 790i τότε η καλύτερη λύση θα

είναι να αγοράσεις κάρτα γραφικών από την σειρα εννέα διότι μοναχά αυτή υποστηρίζει τριπλό SL

Δηλαδή αυτό σημαίνει οτι θα έπρεπε όλοι να έχουμε triple SLI? :hmm:

Στην θεση σου θα έπαιρνα 2 8800 άλλα θα έχεις 2πλασια κατανάλωση ρεύματος...

Απο επιδόσεις λογικά θα είναι ιδιες.

Its up to you :)

σωστά τα λές vasi.

Δεν είμαι φανατικός gamer αλλα επιδή μπορώ να δώσω 250-270 ευρώ για κάρτα.

σωστά τα λές vasi.

Δεν είμαι φανατικός gamer αλλα επιδή μπορώ να δώσω 250-270 ευρώ για κάρτα.

Τοτε προτιμησε το sli με 2 Sparkle 8800 GT

Επειδη το εχω απορια,για ποιο λογο επελεξες αυτη τη μητρικη αφου δεν εισαι φανατικος gamer?

Νομιζω οτι κυκλοφορουν μερικες πολυ καλες και ωριμες μητρικες με μονο "μειονεκτημα" οτι δεν υποστηριζουν SLI

Αφού τα έχεις για κάρτες και δεν παίζεις παιχνίδια εγώ καταλαβαίνω ότι μάλλον θές κάπου να ξοδέψεις τα λεφτά σου. Βάλε 4 gb ram και θα είσαι μια χαρά.

επειδή εχεις την Asus Striker 2 Extreme με το 790i τότε η καλύτερη λύση θα

Tri-SLi υποστηρίζεται από τις 8800 gtx,8800 ultra και 9800 gtx.Επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να πάει κανείς σε tri sli καθώς δεν έχει σωστή υποστήριξη από τα παιχνίδια.Εγώ σου προτείνω να πάς σε μια 8800 gt αφού δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια και τα λεφτά που μένουν να τα ρίξεις κάπου αλλού;) .

Αφού τα έχεις για κάρτες και δεν παίζεις παιχνίδια εγώ καταλαβαίνω ότι μάλλον θές κάπου να ξοδέψεις τα λεφτά σου. Βάλε 4 gb ram και θα είσαι μια χαρά.

Τι ειδους απαντηση ειναι αυτη:slap:

Καταρχας το παλικαρι ρωτησε για καρτα γραφικων και οχι τι μπορει να κανει με 150 ευρω που του περισευουν.

Κατα δευτερων,αν διαβασες καλα το ποστ του παιδιου,λεει οτι θα βαλει win XP 32bit τα οποια δεν βλεπουν 4GB ram:book:

@Artist_ Για να ερθουμε στο θεμα μας,οι 2 GT θα εχουν πολυ καλητερη αποδοση απο μια GTX στα περισσοτερα παιχνιδια.Το πολυ πολυ,οταν δεν την χρειαζεσαι ξεκουμπωνεις τη μια:p

μεχρι αν αποφασισεις να βαλεις τριπλο sli με 9800gtx δεν θα α3ιζει να το κανεις, γιατι θα βγουν καρτες που μια μονη της θα ειναι θα ειναι πιο δυνατη απο το 3 sli... αν δεν εισαι και φατανατικος gamer αδικα θα πεταξεις τα λεφτα σου, μια 8800gt και εισαι εντα3ει... αν σκεφτεσε κατι να το κανεις τωρα, και εγω ελεγα να παρω p5 n32 sli γιατι στο μελον να βαλω δυο καρτες 7900gtx,,, στο μελο ομως βγηκε η 8800gtx και ετσι δεν α3ιζε το sli. με πιανεις?:p

οκ. έπιασα το νόημα.

Απλός στήνω ένα μηχάνημα στα 4 χρόνια, και γιαυτό με τα σημερινά δεδομένα η 9800GTX είναι η καλύτερη στα λεφτά της. Άσε που αν πάω σε sli δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ τις άλλες 2 pci οπότε δεν θα βάλω την κάρτα δορυφόρου ούτε και την x-fi platinum.

Παίρνουμε μία 9800GTX και αργότερα άλλη μία και είμαστε ετοιμοπόλεμοι για όλα τα fps game.

ωραιος αλλα σου λεω μεχρει να βαλεις sli ισως βγει καποια σε προσητη τιμη και να μην α3ιζει το σλι....:)

Τι ειδους απαντηση ειναι αυτη:slap:

Καταρχας το παλικαρι ρωτησε για καρτα γραφικων και οχι τι μπορει να κανει με 150 ευρω που του περισευουν.

Κατα δευτερων,αν διαβασες καλα το ποστ του παιδιου,λεει οτι θα βαλει win XP 32bit τα οποια δεν βλεπουν 4GB ram:

Μα δεν είναι πιπέρι να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που δεν θα χρεισημοποιείς? Εγώ απο αυτά που γράφει καταλαβαίνω πως τον τρώει το χέρι του να ακουμπήσει λεφτά στο pc. Η γνώμη μου και η συμβουλή μου είναι να βάλει μία κάρτα και τα υπόλοιπα να τα δώσει σε κάποιο άλλο υποσύστημα του υπολογιστή του. Προτάσης κάνουμε άλλωστε!

Να προσέχουμε λιγάκι πως μιλάμε ε?

Αν ο φίλος στήνει κάθε τέσσερα χρόνια υπολογιστή, ΧΩΡΙΣ ενδιάμεσες αναβαθμίσεις, τότε καλύτερα να πάει σε ότι δυνατότερο (9800gtx?).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.