ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2008 Έχω εγκαταστήσει το Spybot Search&Destroy 1.5.2 στα VISTA, αλλά δεν μπορώ να κάνω πλήρη ανοσοποίηση γιατί δε με αναγνωρίζει ως διαχειριστή. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 αν κάνεις δεξί κλικ και Run As: " Administrator" δεν δουλεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάϊος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Όχι. Το δοκίμασα κι εγώ, αλλά δε δέχεται δεξί ούτε αριστερό κλικ. Το θέμα είναι ότι το είχα κάνει για να το εγκαταστήσω, άρα θα έπρεπε να με αναγνωρίζει ως διαχειριστή. SVISTA να σου πετύχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Run this program in compatibility mode as: windows xp sp2 και μετά run as administrator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Εμένα πάντως σε vista ultimate 32bit τρέχει κανονικά και κάνει ανοσοποίηση. Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο webhunter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 5, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Όντως λειτουργεί με δεξί κλικ, αλλά και πάλι δε μου κάνει πλήρη ανοσοποίηση. Αφήνει περίπου 200 αποτελέσματα στον Opera.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2008 ίσως και να είναι πρόβλημα του προγράμματος...κοίταξες μήπως υπάρχει κάποια νέα έκδοση ή καποια σχετική ενημέρωση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.