submarine1981 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 Για αυτους που ασχολούνται με subsimulators, έχει κανεις το Silent Hunter 4: U-Boat Missions ? Λέει τίποτα?(έχει την δράση του SH3?) ή ειναι σαν το 4 με τα αμερικάνικα υποβρύχια? (προσωπική γνώμη το SH3 έχει καλύτερη δράση και gameplay απο το 4) Για πειτε μου γνώμες ρε παίδια....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Απρίλιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Έχω τερματίσει τα 2 και 3. Το 4 δεν το έπαιξα γιατί διάβασα για κάποιες πολύ σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα. Γενικά κιόλας δε με εμπνέει σαν era το wwII pacific , ειδικά με αμερικάνους...Το 3 ήταν σχεδόν αριστούργημα (πάντα 100% difficulty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Απρίλιος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Το ίδιο και έγω. ειδηκά multiplayer ήταν ολα τα λεφτα.Μαλλον η ubi εβγαλε το add-on uboat missions μπας και διορθόσει την πίκρα μας.Αλλα θέλω να ξέρω αν αξίζει ή οχι.Το 4 μόλις κυκλοφορισε πήγα και το πήρα και το ψιλομετάνιωσα. Δεν ασχολίθηκα τόσο όσοστο SH3.Ας μας πέι κανένας ρε παιδία αν το έχει ΄κανένα σχολιο.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.