panosvlass Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 Φιλες και φιλοι χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχτες αλλαξα μητρικη και μετεφερα ολο το "παλιο" μου hardware στην καινουργια. Η παλια ηταν μια ASRock 4CoreDual Sata και η καινουργια Gigabyte P35-DS3. Αφου εκανα την αλλαγη μπηκα στα vista τα οποια μπηκαν κανονικα. Εσβησα παλιους drivers(οσους βρηκα) και περασα κανονικα τους καινουργιους. Μεχρι εκει ολα λειτουργουσαν κανονικα.Σαν να μην αλλαξε τιποτα. Πριν αρχισω τα πειραματα εκανα ενα prime95 να δω αν πανε ολα καλα με θερμοκρασιες στον cpu και μετα ενα 3dmark06 για να παρω μια αναφορα βαθμων. Το prime95 μετα απο 10λεπτα το σταματησα αφου ολα πηγαιναν μια χαρα. Οταν ετρεξα το 3dmark αρχισαν τα προβληματα. Περιεργα χρωματα σε καποια σημεια και τελος κολλαγε οπου και με απλο ESC εβγαινα στα vista και συνεχιζαν ολα νορμαλ. Το εσβησα το ξαναπερασα και παλι τα ιδια σε τυχαια χρονικα σημεια. Ανοιξα το BMW M3 Challenge Και ετρεχε κανονικα.Μεχρι και αγωνα ονλινε επαιξα. Ξανα 3dmark ξανα κολληματα. Σβηνω drivers GPU τους ξαναπερναω , τρεχω 3dmark παλι τα ιδια. Τρεχω Assassins Creed ολα καλα.εστω τα 5 λεπτα που ετρεχα γυρω γυρω. Βαζω Trackmania Nations Forever τρελα κολληματα με περιεργα γραφικα και εφαγα και ενα BSOD το οποιο δεν συγκρατησα τι ελεγε αλλα ξεκιναγε απο nv.... Τι να φταιει και τι μπορω να κανω? Σε περιβαλλον vista ολα λειτουργουν κανονικα.Και βιντεο και browsing κτλ. Αναφερω οτι εκανα BIOS update αλλα τα ιδια! Πριν την αλλαγη ολα παιζανε/τρεχανε κανονικα. Η GPU ειναι η gigabyte 9600gt και το υπολοιπο συστημα στην υπογραφη μου.Ολα σε stock ρυθμισεις.και οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες. Μετα απο φρεσκο install των vista + sp1 + updates + drivers (mobo+gpu) περασα το 3dmark06 και το trackmania. Στην πρωτη δοκιμη του 3dmark κολλησε στο 5 τεστ κατα σειρα.Εβγαλε ενα error ποθ αναφεροταν στο dx9.Εκανα Update στο dx9 μηπως και αλλα δεν.... Στην πρωτη του trackmania ηταν οκ. Στην δευτερη του 3dmark δοκιμαζοντας κατευθειαν το 5 τεστ ξανακολλησε. Στην δευτερη του trackmania κολλησε και αυτο και εκανε τα ιδια με τις φωτογραφιες που εχω στο πρωτο ποστ. ΤΙ να φταιει ρε παιδια??? Βοηθεια για τι μενω και στον 4ο οροφο και ανετα το πεταω απο κατω...
AlexanderK Απρίλιος 19, 2008 #2 Απρίλιος 19, 2008 Μάλλον κάρτα γραφικών μου μυρίζει εμένα....ΑΝ κατάλαβα καλά έβαλες καινούργια?
panosvlass Απρίλιος 19, 2008 Author #3 Απρίλιος 19, 2008 Οχι την ειχα ηδη κανα μηνα στην προηγουμενη μητρκη επανω και δεν ειχε βγαλει ποτε κανα προβλημα.
panosvlass Απρίλιος 21, 2008 Author #4 Απρίλιος 21, 2008 Ενα update...H GPU δοκιμαστικε σε αλλο pc και επαιξε απροβληματιστα.Δοκιμαστικε μια 8500gt στο δικο μου και κρασαρε με τρελα στα 3dmark 05 και 06. Αρα το συμπερασμα ειναι οτι φταιει η μητρικη.Σωστα????RMA?Εμπλεξα με τον κιτρινο πυρετο...............
grgkopanas Απρίλιος 21, 2008 #5 Απρίλιος 21, 2008 just my opinion...Παίξε τη μητρική σε ενα καθαρό format. μπορει κάτι να μην έχει κάτσει καλά στους drivers κτλ...
perp Απρίλιος 21, 2008 #6 Απρίλιος 21, 2008 just my opinion...Παίξε τη μητρική σε ενα καθαρό format. μπορει κάτι να μην έχει κάτσει καλά στους drivers κτλ...+1E ναι...κανε ενα φορματ....επιβάλλεται νομιζω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.