Jump to content

Κουτί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

Chosen

Recommended Posts

Για πείτε καμιά ιδέα για κουτί που να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

• Ελαφρύ, aka αλουμινένιο εκτός κι αν υπάρχει κι άλλο υλικό που να είναι εξίσου ελαφρύ. Επίσης, δε με απασχολούν κάτι κουτιά που είναι φτιαγμένα με 3χλ αλουμίνιο με αποτέλεσμα να ζυγίζουν περισσότερο από τα ατσάλινα...
  • Mid-tower - δε με απασχολούν κουτιά που έχουν χώρο για το τροφοδοτικό και πάνω και κάτω.
  • 120mm ανεμιστήρες - τέρμα οι 80άρηδες, όπου βλέπω κουτιά με 60, 80 και 92mm fans, στρίβω.
  • Σεμνό, μονόχρωμο - δε μπορώ τα παπατζιλίκια κουτιά π.χ. της TT.
  • Removable motherboard tray - αυτό, ανάλογα με το κουτί μπορεί και να το παραβλέψω :)

Aυτο που ψαχνεις μονο σε lian-li

Mπες στο site της κ δες// εχει αρκετα//

[ριξε μια ματια κ στο silverstone tj-09// ειναι full tower αλλα ειναι κοντο// ειναι μακρυ ομως// αν κ πιστευω καλυτερα lian-li]

[ριξε μια ματια κ στο silverstone tj-09// ειναι full tower αλλα ειναι κοντο// ειναι μακρυ ομως// αν κ πιστευω καλυτερα lian-li]

Σαν εναλλακτική αυτό κοιτουσα, τωρα, ... επειδή ειναι κοντό....καλο κουτί.

αυτό παιζει και σε άλλη κατηγορια τιμης, όμως ( θα μ πεις, εξ άλλου δεν ήταν και μεσα στις προυποθεσεις)

το pc7 ειναι πιο μαζεμενο, ακομη πιο σοβαρό, και αν και πιο μικρό τα παει καλά και στη ροή.

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=6&artpage=3097&articID=647

Αν εχεις 8800GTX like vga για το pc7...

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=5&artpage=3096&articID=647

.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά πρόσθεσα την λέξη "removable" στο 1ο ποστ :)

όμως παραμενει γραμμενο αυτό @ ανοιχτό παραθυρακι.

- αυτό, ανάλογα με το κουτί μπορεί και να το παραβλέψω :)

:p

Τα Stacker 83Χ σε ποια κατηγορια ακριβως βρησκονται? Midi ή Full?

Εγω παντως που ειχα ενα Tsunami της TT (midi) και εβαλα το Stacker 832 μου διπλα, οταν το πηρα, παρατηρησα οτι ηταν μολις 1-2 κλικ μεγαλυτερο και στις 3 διαστασεις..

Εαν δεν εχεις προβλημα με κατι ελαφρως μεγαλυτερο απο midi θα σου προτεινα κατι σε Cm Stacker (830/831/832 η επιλογη δικια σου).

Απο την αλλη μπορω να πω οτι ειναι σχετικα βαρυ σαν κουτι (εγω που πηγαινοφερνω το PC Λαμια-Αθηνα μου πευτει η μεση μεχρι να το βαλω στο αμαξι), αλλα τουλαχιστον ειναι ωραιο σχεδιαστικα, ιδιετερα ευρυχωρο, watercooling & modding friendly (απ' οτι εχω ακουσει, εγω δεν εχω βαλει χερι ακομη :D), εχει removable mobo tray και θεσεις για πολλους 120ριδες ανεμιστηρες (ανεξαρτητα απο τη θεση στον πατο για το W/C) και το μετατρεπεις σε ATX/BTX αναλογως τι θελεις.. Επισης μπορεις να του βαλεις και ροδακια (περιλαμβανονται) και να το πηγαινεις οπου θελεις σχετικα "ευκολοτερα" (2 απο τα ροδακια μπορουν να "κλειδωσουν" για να εμποδισουν την κινηση κιολας).

Εαν δε σε ενοχλει ιδιετερα το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος και το βαρος του, πιστευω ειναι καλη επιλογη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.