Jump to content

Cosmos S και θόρυβος

psyber

Recommended Posts

mod-α για να μπει το τροφοδοτικο πανω?:hm:

more intakes I guess.....

καλα τοσο στενο ειναι και βρισκει η Ultra...

λοιπον παιδια το χτύπησα το κουτάκι!

ειμαι ενθουσιασμένος απο την ποιότητα κατασκευής και τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά.

ιδιαιτερα μαρεσε το γεγονος οτι ανασαν οι σκληροι μου !

δυστυχώς δεν μπορω να πω το ίδιο για τα υπολοιπα υποσυστηματα! επειδη ο ανεμιστηρας ο πλαινος εβρισκε στην ψυκτρα (thermaliright ultra 120) αναγκαστηκα να τον βγαλω και έτσι ζεσταινονται τα παντα ακομα και η καρτα ήχου.

οποιαδήποτε προταση καλοδεχουμενη...:hm:

Γιατί δε δοκιμάζεις να στερεώσεις τον ανεμιστήρα απέξω?

Το πλέον απλό και πρακτικό πιστεύω.

Προτείνω επίσης να πάρεις ένα low profile 120άρη αν δε θες να χαλάσεις την αισθητική του κουτιού.

Και αν δε χωράει ΟΥΤΕ low profile ανεμιστήρας...:giveup:

Γιατί δε δοκιμάζεις να στερεώσεις τον ανεμιστήρα απέξω?

Το πλέον απλό και πρακτικό πιστεύω.

Προτείνω επίσης να πάρεις ένα low profile 120άρη αν δε θες να χαλάσεις την αισθητική του κουτιού.

Και αν δε χωράει ΟΥΤΕ low profile ανεμιστήρας...:giveup:

προς αντικατασταση ποιου?

του 23αρη?:hmm:

Αντικατάσταση της πλαϊνής σίτας με πλαϊνό παράθυρο από πλέξυ, το οποίο όμως θα έχει τρύπα για ένα ή δύο 120-140

mm ανεμιστήρες. Την θέση του ανεμιστήρα/ρων την κάνεις (κάνουν) σε σημείο που να μην βρίσκει η Ultra 120.

Αντικατάσταση της πλαϊνής σίτας με πλαϊνό παράθυρο από πλέξυ, το οποίο όμως θα έχει τρύπα για ένα ή δύο 120-140

mm ανεμιστήρες. Την θέση του ανεμιστήρα/ρων την κάνεις (κάνουν) σε σημείο που να μην βρίσκει η Ultra 120.

αυτο ειναι καλη λυση θα το σκεφτω σοβαρα! :banging:

Η να Βαλεις Plexy και να κανεις τρυπα για τον 23αρι...ΑΛΛΑ τον 23αρι να τον βαλεις απο την εξωτερικη μερια ωστε να μην βρισκει πανω στην Ultra :) :hi:

θα σκεφτω όλες τις προτάσεις σας γιατι θέλω να αποφυγω αντικατάσταση της ψυκτρας γιατι θεωρείται καλή.

προς αντικατασταση ποιου?

του 23αρη?:hmm:

23άρη έχει στο πλαινό το S?

Μάλλον το μπέρδεψα με κάποιο άλλο! :slap:

:sorry:

θα σκεφτω όλες τις προτάσεις σας γιατι θέλω να αποφυγω αντικατάσταση της ψυκτρας γιατι θεωρείται καλή.

εχω την geminII και ειμαι ακρως ευχαριστημενος..αν εξερεσεις οτι ειναι λιγο δυσχρηστη.

Εχει 2-3 βαθμους διαφορα με την extreme 120 αλλα κερδιζεις σε ψυξη μνημων/ΝΒ,

μεχρι προχτες ειχα 25 βαθμους στο ΝΒ και τωρα που την εβγαλα γιατι μπηκε νερακι εφτασα ξαφνικα 20 βαθμους πανω... το ιδιο και στις μνημες και χωραει και στο cosmos s..

επισης μπορει να γινει το παραθυρο σου με πλεξι και κατω κατω να γινουν τρυπες ή γρυλιες για 2χ120mm οι οποιοι θα εχουν κλιση προς τα πανω για να "βλεπουν" την mobo..

Sorry αν εγινα κουραστικος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.