psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 ειχα δει σε καταστημα το πρωτο cosmos και επαθα πλακα απο την ποιότητα κατασκευής του. αν και ψηνόμουν ασχημα να το παρω, το γεγονος οτι ειχε πορτακι και οτι επαιρνε καθετα τους σκληρους δεν με ενθουσιαζε. ετσι μολις βγηκε το cosmos s απλα μου φανηκε ιδανικο. το θεμα τωρα ειναι οτι σε καποια sites που εψαξα reviews λενε οτι ειναι ιδαιτερα θορυβώδες. οσοι το έχετε χρησιμοποιήσει τι άποψη έχετε? θα μου πάρει τα αυτιά ή παραμένει καλή επιλογή; εναλλακτικά τί προτείνετε; αντε γιατί το αθλιο shark μου καιρος είναι να φεύγει; (απορώ τι του βρισκα όταν το πήρα...)
Qlim4X Απρίλιος 19, 2008 #3 Απρίλιος 19, 2008 το ολο θεμα για τον θορυβο ειναι καθαρα απο τους ανεμηστιρες. αλα αυτους που εχει πανο ειναι οι silent της CM. οι οποιοι δεν κανουν θορυβο. παντος και εγω θα το παρω σιντομα και θια μπει τριπλο ψυγειακη.
Wizard! Απρίλιος 19, 2008 #4 Απρίλιος 19, 2008 Δεν είναι μόνο διαφορετικοί οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιεί, λείπει κι ηχομονωτικό υλικό και τα διπλού πάχους πλαϊνά που έχει το 1000.
Qlim4X Απρίλιος 19, 2008 #5 Απρίλιος 19, 2008 Δεν είναι μόνο διαφορετικοί οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιεί, λείπει κι ηχομονωτικό υλικό και τα διπλού πάχους πλαϊνά που έχει το 1000.οντος αλλα το S ειναι αλουμινενιο και εχει το μισο βαρος σε σχεση με το αλλο που ειναι θεοβαρο και εχει προβλημα στους δησκους που δεν ψυχοντε επαρκος
psyber Απρίλιος 19, 2008 Author #6 Απρίλιος 19, 2008 fan controller θα μπει σιγουρα. το θεμα ειναι αν οι ανεμιστηρες που εχει ή δεχεται είναι απαραίτητοι.αυτος ο πλαινος που εχει παραειναι μεγαλος . εχει δουλεψει κανεις τετοιο ποτε;
Κωστάκης Απρίλιος 20, 2008 #7 Απρίλιος 20, 2008 Εγώ τον μεγάλο τον ανεμιστήρα τον έχω βγάλει γιατί έχω το κουτί δίπλα μου ακριβώς και με ενοχλούσε.Όσο για τον θόρυβο κάνει λίγο επειδή είναι διάτρητο το πλαϊνό του και δέν κρατάει ήχο...
psyber Απρίλιος 20, 2008 Author #8 Απρίλιος 20, 2008 σε καποιο site είδα πλαινό με παράθυρο. διατίθεται κάτι τέτοιο απο την coolermaster;
Wizard! Απρίλιος 20, 2008 #9 Απρίλιος 20, 2008 Από ότι φαίνεται εδώ η CM το διαθέτει, αλλά δεν ξέρω αν θα το βρεις Ελλάδα
Κωστάκης Απρίλιος 20, 2008 #10 Απρίλιος 20, 2008 Δέν αξίζει ούτε τα χρήματα ούτε το ψάξιμο για να βρείς το πλαινό με παράθυρο, μπορείς να βάλεις μόνος σου. Πραγματικά μπαίνει για πλάκα!!!
psyber Απρίλιος 20, 2008 Author #11 Απρίλιος 20, 2008 τουμπανο το χεις! ωραιο...η ψυκτρα στη cpu που εχεις ποια ειναι;
Κωστάκης Απρίλιος 20, 2008 #12 Απρίλιος 20, 2008 http://thermaltakeusa.com/product/cooler/retail/cl-p0071/cl-p0071.asp
Qlim4X Απρίλιος 20, 2008 #13 Απρίλιος 20, 2008 το παραθυρο πως το εβαλες γιατι με ενδιαφερει και μετα που θα παρω το κουτακι απο ευδομαδα.
dpolal Απρίλιος 21, 2008 #14 Απρίλιος 21, 2008 το ολο θεμα για τον θορυβο ειναι καθαρα απο τους ανεμηστιρες. αλα αυτους που εχει πανο ειναι οι silent της CM. οι οποιοι δεν κανουν θορυβο. παντος και εγω θα το παρω σιντομα και θια μπει τριπλο ψυγειακη.Δεν είναι μόνο οι ανεμιστήρες που παίζουν ρόλο.Η σχεδίαση των κουτιών μπορεί να μοιάζει αλλά μέχρι εκεί, η φιλοσοφία τους διαφέρει κατά πολύ.Τα κυψελωτά πλαϊνά και τα ανοίγματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον θόρυβο και όσο και να είναι αθόρυβοι οι ανεμιστήρες ο βόμβος τους βγαίνει προς τα έξω.Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το LianLi V1000 που μοιάζουν σχετικά (κυψελωτά ανοίγματα).
psyber Απρίλιος 29, 2008 Author #15 Απρίλιος 29, 2008 φιλε κωστακη περιμενουμε να μας πεις πως μπηκε το παραθυρο?
toxas Μάϊος 5, 2008 #17 Μάϊος 5, 2008 Εμενα παντως κ η σιτα μου αρεσει αλλα το να βλεπεις μεσα τα "εντοσθια" εχει αλλη χαρη
Efialtis Μάϊος 6, 2008 #18 Μάϊος 6, 2008 Να καταχραστώ το θέμα και να ρωτήσω αν υπάρχει HDD cage για το Cosmos S;Έχω δει αυτό αλλά κάνει; Αυτή η πρόσοψη βγαίνει;Οι 4 θέσεις δίσκων δεν μου φτάνουν και έχω ψηθεί σοβαρά για το εν λόγω.
psyber Μάϊος 23, 2008 Author #20 Μάϊος 23, 2008 λοιπον παιδια το χτύπησα το κουτάκι! ειμαι ενθουσιασμένος απο την ποιότητα κατασκευής και τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά. ιδιαιτερα μαρεσε το γεγονος οτι ανασαναν οι σκληροι μου ! δυστυχώς δεν μπορω να πω το ίδιο για τα υπολοιπα υποσυστηματα! επειδη ο ανεμιστηρας ο πλαινος εβρισκε στην ψυκτρα (thermaliright ultra 120) αναγκαστηκα να τον βγαλω και έτσι ζεσταινονται τα παντα ακομα και η καρτα ήχου. οποιαδήποτε προταση καλοδεχουμενη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.