Jump to content

ECS A780GM-A problem

Mama Africa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τις καλημερες μου αρχικα σε ολο το φορουμ!

Οσοι πιστοι(και ξενυχτηδες) προσελθετε μπας και δω ασπρη μερα..

Σημερα εβαλα την εν λογω μητρικη με εναν 5200+ ,τελευταιο BIOS ολα ενημερωμενα εκτος απο το εξης :

στη διαχειρηση συσκευων μου βγαζει το "IDT High Definition Audio codec" με θαυμαστικο

και πατωντας να το ενημερωσω δεν γινετε τιποτα....

Το αποτελεσμα(τραγικο) να μην εχω ηχο....δοκιμασα απεγκατασταση-επανεγκατασταση των ντραιβερς μπας και..αλλα τπτ..

Κατι αλλο για να δοκιμασω????

Καποιος με παρομοιο προβλημα στην ιδια μητρικη?

Δοκίμασες να κατεβάσεις τον αντίστοιχο driver από τη σελίδα των Downloads για τη μητρική σου?

Είναι αυτός εδώ :

IDT High Definition Audio Driver --> Download Taiwan USA China

Κανονικά πρέπει να υπάρχουν και στο CD της μητρικής σου...

μα εχω το σιντι της μητρικης και περναω τουςντραιβερσ κανονικα απο κει αλλα μου βγαζει προβλημα..επισης οταν παω να απεγκαταστησω το συγκεκριμενο ντραιβερ "IDT" κολλαει η διεργασια και δεν τελιωνει ποτε(το αφησα ολο το βραδυ)..στο task manager δειχνει να ειναι σε λειτουργια

βρε παιδια υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιο προβλημα με τη μητρικη τη συγκεκριμενη???

Καποια ασυμβατοτητα?

Υπαρχει περιπτωση να μου την αλλαξουν αν τους πω το προβλημα ή το θεμα "Drivers" ειναι εντελως αλλο θεμα με τις προυποθεσεις που ισχυουν για RMA???

Προφανώς ο IDT driver δεν εγκαταστάθηκε την πρώτη φορά που τον πέρασες, ή δεν έγινε σωστά η διαδικασία εγκατάστασης.

Τώρα έχεις πρόβλημα στο uninstall, οπότε θα σου έλεγα είτε να κάνεις κάποιο System Restore, είτε να δείς αν προσπαθήσεις να τους ξανα-εγκαταστήσεις πάνω από την υπάρχουσα εγκατάσταση αν φτιάχνει...Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την έκδοση από το site της ECS.

Παράλληλα εγώ θα τους έστελνα και ένα mailακι για support...

Στη δικιά μου εγκατάσταση δεν είχε κανένα πρόβλημα....απλά πέρασε ήσυχα τους drivers και όλα λειτουργούσαν. Το μόνο κακό ήταν οι παλαιότερες εκδόσεις για τον catalyst.

και γω με XP sp2 ειμαι..τωρα που γυρισα αθηνα θα το ξανακοιταξω..ελπιζω να μην εχω προβληματα

ρε παιδες ξεχασα να ρωτησω..εσας ποσα μπιπ κανει μολις τον ξεκινατε???

γιατι εμενα κανει 2 κοφτα και 1 λιγο πιο συρτο..ψαχνω στο μανουαλ της μητρικης αλλα δεν βλεπω καμια αναφορα για σφαλματα..

*Σορυ για το 2πλο ποστ

Διαβάζοντας κάπου έπεσα σε αυτό:

Cons: Yes, as others described, installing sound driver on Windows XP is a pain. You have to cancel all ""Found New Hardware"" dialog boxes. Otherwise, you will never get it installed.
Διαβάζοντας κάπου έπεσα σε αυτό:

Cons: Yes, as others described, installing sound driver on Windows XP is a pain. You have to cancel all ""Found New Hardware"" dialog boxes. Otherwise, you will never get it installed.

ξερει κανεις πως δι@()λο βγαινει το παραπανω??γιατι ψαχνω απο χθες αλλα δεν καταφερα να βρω κατι..

Ψαχνοντας επεσα σε αυτο

Disable Balloon Tips

Παρτε το παρακτω αντιγραφη και επικολληση σε ένα αρχειο notepad και αποθηκευστε ως reg

Πχ ballon.reg

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]

"EnableBalloonTips"=dword:00000000

Aναλογα την τιμη που δωσετε dword:00000000 ή dword:00000001 απενενεργοποιητε ή ενεργοποιητε τα ballon pops

ειναι αυτο που θελω ή αυτο κανει disable απλα τα μυνηματακια που βγαινουν απο το κεντρο ασφαλειας???

:help::help::help:

Aν κάνεις uninstall το device με το θαυμαστικό και κατόπιν ξεκινήσεις εγκατάσταση του driver (ή κάνεις restart πρώτα), όταν θα σου εμφανίσει το "Found New Hardware" κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης, τότε πρέπει να κάνεις cancel στο dialog box.

Το edit του registry που αναφέρεις έχει σχέση με την εμφάνιση ή όχι των balloon tips και δεν νομίζω ότι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που αναφέρει ο dubber.

Σου απάντησαν από τo support της ECS?

@felix

νομιζω το εκανα uninstall αλλα κολλησε..θα το ξαναπροσπαθησω μολις παω σπιτι..θα κανω και ενα φορματ και μετα αυτο που ειπες..

δεν εχω στειλει ακομα email..

βλεποντας και κανοντας..

σ'ευχαριστω

Σήμερα μου έκανε τα παραπάνω νούμερα, μιας και πέρασα win από την αρχή. Λοιπόν, ακυρώνεις κάθε μήνυμα για εγκατάσταση άλλου driver, ειδικά αυτού που είναι για το ati high definition audio. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, τότε πας και τον ενημερώνεις και σου περνάει το σωστό.

Το έκανα γιατί δεν μου έπαιζε το μικρόφωνο.

ολα οκ και απο δω..μολις τελιωσα και ολα δουλευουν ρολοι προς το παρον

Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν :hi::daisy:

• 3 weeks later...

Φίλε μου τι λέει αυτή η μητρική; Είναι πολύ φτηνή και δείχνει ότι αξίζει τα λεφτά της.

Και καλό oc potential, και hybrid crossfire και Hdmi onboard και 7.1 sound card. Έναν καλό επεξεργαστή να βάλεις και είναι τέλεια.

Άσε που παίζει και 1066 τις μνήμες

η μητρικη φιλε PaNtErAz οπως ειπε και ο webhunter ειναι απλα πολυ κυριλε(ετσι γραφεται?? :p) για τα λεφτα της..απο θεμα oc δεν κατεχω για να σου πω..

ουτε ειμαι ο πιο καταλληλος να σε κατατοπισω μιας και την χρησιμοποιει ο αδερφος μου και οχι εγω..

Παντως με τον 5200+ default παιζει HD (720π και 1080ι)ανετοτατα.. 1080π δεν εχω δοκιμασει ακομα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.