VIL Απρίλιος 19, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Μονο αν ο χρηστης που ζηταει αντικατασταση ειναι "σφιχτης" +1:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Απρίλιος 19, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 παντως για τα κοκτειλ που λεει ο φιλος επειδη και εγω ειχα δοκιμασει betadine και ιστοριες και μετα εβγαινε μακα τελικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος με το υγρο της ασετεκ που ηρθε μαζι με την αντλία, μετα απο 6 μήνες η σωλήνες και το νερό ειναι ακομα καθαρά χωρις συντήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 19, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Φίλε AlexanderK θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΓιαγκΤ στην απάντηση 8Φίλε perp θα έπρεπε το μάνιουαλ να λέει και πόσο το σφίγγουμε και με τι. 'Αντε τώρα να αποδείξουν με τι ροπή και πόσο το έσφιξε ο owner Πάντος βλέπω άλατα. Τι νερό έβαλες ή σου δώσανε να βάλεις AlexanderK θαλασσινό? Χρησιμοποιούσα wfi με betadine....περίεργο ε??? @beez εννοείς με το waterchill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 19, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Το wfi ναι το άλλο τι το ήθελες? δέν υπάρχουν πιο κατάλληλα ειδικά για την περίπτωση υγρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 19, 2008 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Είναι φανερό ότι πρόκειται για αστοχία υλικού. Αν ήταν από σφίξιμο, τότε θα είχε σπάσει σε ένα σημείο, όχι γύρω-γύρω.Είχα πάθει κι εγώ το ίδιο σε reservoir της innovatek. Αλλά η δική μου περίπτωση ήταν εντελώς διαφορετική. Οφειλόταν καθαρά σε οξείδωση. Ελιωσε -κυριολεκτικά- η αλουμινένια βάση σε ένα σημείο του σπειρώματος και η σκουριά που συσσωρεύτηκε απέκτησε όγκο και ράγισε το plexi -ένα ράγισμα που έχανε τόσο λίγο νερό που εξατμιζόταν πριν το πάρω χαμπάρι. Με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι κάθε βδομάδα χρειαζόταν λίγα ml για να γεμίσει μέχρι πάνω. Η αιτία ήταν ένα χάλκινο N/B block της Dtek. Οταν το άνοιξα, έλειπε η μισή -υπερβολή- βάση του... Το νερό πάντως είχε θολώσει ελάχιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 19, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Το θέμα είναι ότι το είχα απλώς βιδώσει...ούτε το είχα σφίξει ούτε τίποτα...Δεν ειναι το θέμα τα λεφτά και η επιστροφή...Το θέμα είναι να μην ξαναγίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 20, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Γι αυτο λοιπον προτιμησε ενα αλλο tank και οχι το ιδιο το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 20, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 μπορειται να επιβεβαιωσετε οσοι εχετε τανκ ,μπλοκ (με πλεξυ) οτι δεν σας εχει συμβει??Πολυ φοβαμαι ..οτι 8α ξανασυμβει..(+1 στον ιθαγενη μονογλωσσο)(αν και νομιζω οτι το φαινομενο παρατηρειται πιο εντονα οταν βγαλεις το νερο απο το κυκλωμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Απρίλιος 23, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 το αστοχία υλικού πώς ακριβώς το συμπεράναμε? απο υπερβολικό σφίξιμο μπορεί να σου σπάσει 1 μήνα μετά, και όπυ θέλει...[.... πάντως με ανυσηχε'ί το θέμα, γιατί έχω το ίδιο reservoir.... αλλά το νερό είναι δροσερο, και το τανκ ειναι σε τέτοιο σημειο(εξωτερικά) που και να σπάσει, δεν θα γίνει ζημια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 23, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Αυτά τα άσπρα αντικείμενα στην τάπα μου μοιάζει με (σκουριά) αλουμινίου Δέν μας είπες τελικά τι έκανες φίλε AlexanderK Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 24, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 μπορειται να επιβεβαιωσετε οσοι εχετε τανκ ,μπλοκ (με πλεξυ) οτι δεν σας εχει συμβει??....Εγω με το ΕΚ reservoir 250 εδω και 10μηνες, χρησιμοποιωντας σκετο απιονισμενο νερο δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Απρίλιος 24, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Εγω με το ΕΚ reservoir 250 εδω και 10μηνες, χρησιμοποιωντας σκετο απιονισμενο νερο δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.ούτε θόλωμα στους σωλήνες ούτε τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 24, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Μπορεις να δοκιμάσεις να φτιάξεις και μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 24, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 ούτε θόλωμα στους σωλήνες ούτε τίποτα? Καλα θολωμα στους σωληνες μετα απο λιγο καιρο εννοειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 2, 2008 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 εγω εχω του eleven με απιονισμενο+alphacool anti corro και uv, σφιγμενο σχεδον τσιτα εχει φαει τουμπα το κουτι ενω δουλεβε η αντλια και το νερο μεσα εβγαζε μπορμπουληθρες μου χει πεσει το τανκ 2 φορες απο τα χερια και δεν επαθε τπτ. Μηπως ητανε σχετικα λεπτο το plexy αυτο που χε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάϊος 2, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Αυτά τα άσπρα αντικείμενα στην τάπα μου μοιάζει με (σκουριά) αλουμινίου Δέν μας είπες τελικά τι έκανες φίλε AlexanderKΠήρα καινούργιο rezervoir, ξεπλυνα το όλο κύκλωμα και απιονισμένο νερό 3 φορές και το γέμισα με έτοιμο υγρό για υδρόψυξη...Τώρα δεν νομίζω να ξαναέχω πρόβλημα....Ο καιρός θα δείξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 31, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Μετά από 3 μήνες και ξαναδημιούργήθηκε το πρόβλημα.... Για δείτε όσο φαίνεται... Μάλλον θα πάω στη λύση του κολλεκτερ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 31, 2008 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Μαλλον κατι κανεις λαθος, δεν γινετε 2 περιστατικα στο ιδιο ατομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 31, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Μαλλον κατι κανεις λαθος, δεν γινετε 2 περιστατικα στο ιδιο ατομο Τι μπορεί να κάνω λάθος? Να το αφήνω ανοιχτό να μην κρατάει υδρατμούς ή να τα βάλω όλα stock ώστε να μην ζεσταίνετε? Από ότι κατάλαβα μαζεύει πίεση και το σπάει. Καθέ πότε θέλει εξαέρωση?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Αύγουστος 31, 2008 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Η θερμοκρασία του νερού δεν μπορεί να ξεπερνα τους 40 βαθμούς. Πόση πίεση να δημιουργηθεί στον ελάχιστο αέρα που έχει το res; Αν είναι αυτό -που δεν το πιστεύω- το πρόβλημα λύνεται εύκολα είτε με μια μικρή τρύπα (1mm) στο καπάκι είτε με το μερικό βίδωμά του, που θα επιτρέπει την εκτόνωση της όποιας πίεσης.Πιστεύω ότι ήσουν απλά -πολύ- άτυχος και σου έτυχαν ελαττωματικά reservoirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.