deninho Μάϊος 1, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2008 Όταν μπορείς, καλύτερα να πηγαίνεις από κοντά. Τα τηλέφωνα δεν βοηθάνε πολύ την κατάσταση. Αυτό γενικά με τις υπηρεσίες και τις εταιρίες του δημοσίου, καθώς και όσες ιδιωτικές λειτουργούν με τα ίδια ιδανικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 3, 2010 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Αν και παλιό το θέμα, να σχολιάσω εδώ:Περιμένω ένα δέμα από Αγγλία με Royal Mail (παραγγελία από Amazon.co.uk). Υποτίθεται ότι στο amazon έχει "Delivery Estimate:25 Nov 2010 - 1 Dec 2010" και ο μήνας έχει 3.Επικοινώνησα λοιπόν με τον retailer ο οποίος σε γενικές γραμμές μου είπε να ελέγξω αν η διεύθυνση που έχω δώσει είναι σωστή και αν το πακέτο έχει φτάσει στο τοπικό κατάστημα:[...]We have seen a few issues recently with Royal Mail's service and have had a few occasions where packages have been held at the local sorting office without a card being left. If the address is correct would you be kind enough to check with your local sorting office to see if they have a package for you?[...]Ωστόσο επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι η Royal Mail δεν έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα και αν τους δώσω το tracking number μπορεί να μπορούν να το βρουν αυτοί. Ζήτησα λοιπόν ξανά από τον retalier το tracking number για το πακέτο.Και πήρα την εξής αποστομωτική απάντηση:Hello, We do not have a tracking number. We have sent the parcel via First Class post with Royal Mail. The deliveries to Greece take around two to three weeks so the parcel is on his way to you. Kind regards, First class και 2 με 3 εβδομάδες; Το Dispatching έγινε 22 του Νοέμβρη δλδ σχεδόν 2 βδομάδες πριν...Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω περισσότερο, απλά περίμενα μία μεγαλύτερη ακρίβεια. Σε αυτό ποιος φταίει ο retailer που δεν ενημερώνει σωστά το delivery date; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 3, 2010 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Και εγω προσπαθω να καταλαβω τι παιζει με μια παραγγελια μου απο mymemory...Στις 28 μερες (που ειναι το ελαχιστο που χρειαζεται να περιμενω) ζητησα να κανουν track το δεμα.. Αυτοι εκαναν claim απο royal mail και αυθημερον αντικατεστησαν την παραγγελια με καινουρια και ξαναεστειλαν το ιδιο δεμα.. Εχει 10 μερες και ακομα περιμενω την δευτερη αποστολη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 3, 2010 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Ποτε έφυγε το δεμα ξέρεις?Ειναι φυσιολογικό να μην έρχονται ολλα τα πράγματα σε μια βδομάδα, το λεει άλλωστε στο amazon κλπ...Επισις η ημερομηνία παράδοσης ειναι κατι αυθαίρετο, δες ποτε έφυγε για να μάθεις περίπου ποτε θα έρθει.Ενα 80% των παραγγελιών μου έρχονται σε 6-7 μερες τα υπόλοιπα κάνουν 10-15 μερες και 4-5 φορές εχουν κάνει 1 μηνα plus.Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ενημέρωση απο το amazon.Μην ανησυχείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2010 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 tragikos μήπως παρήγγειλες τον epson από amazon.co.uk?εμένα μου έδωσαν tracking number μέσω amazon (νούμερο με 10ψηφία) και με παραγγελία στις 24Νοέμβρη έφτασε σήμερα στο τοπικό κατάστημα και το περιμένω αύριο ή Δευτέρα.πάρε και λεπτομέρειες25.11.10 00:00 Hours DEThe instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically26.11.10 10:57 Hours Staufenberg, DEThe shipment has been processed in the parcel center27.11.10 16:27 Hours Staufenberg, DEThe international shipment has been processed in the parcel center of origin29.11.10 03:26 Hours Feucht, DEThe international shipment has been processed in the export parcel center29.11.10 03:28 Hours Feucht, DEThe shipment is being transported to the destination country02.12.10 18:55 Hours GRThe shipment has arrived in the destination country Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 3, 2010 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Ναι τον πήρα και αυτόν, απλά τα έξτρα μελάνια του είναι που μου κάνουν κόλπα που είναι και από άλλον πωλητή. Για τον εκτυπωτή, φαίνεται πως ήρθε με το ίδιο container με σένα, αν και την παραγγελία την έκανα 21Νοε δηλαδή 3 μέρες πριν από εσένα (παρόλα αυτά ξεκίνησε η το dispatch 5 μέρες αργότερα):26.11.10 17:19 Hours DEThe instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically29.11.10 09:18 Hours Staufenberg, DEThe shipment has been processed in the parcel center29.11.10 12:23 Hours Staufenberg, DEThe international shipment has been processed in the parcel center of origin30.11.10 00:46 Hours Feucht, DEThe international shipment has been processed in the export parcel center30.11.10 01:08 Hours Feucht, DEThe shipment is being transported to the destination country03.12.10 15:34 Hours GRThe shipment has arrived in the destination country Για τα μελάνια είναι που ψάχνομαι με την Royal Mail, ο εκτυπωτής έρχεται με DHL με την οποία δεν είχα πρόβλημα σε παλιότερη περίπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 4, 2010 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Royal Mail και Ελλαδα δεν παει καλα τελευταια. Το καλοκαιρι χαθηκε ενα πακετο αποHomeΚαι εχω και αλλα προβληματα απο διαφορα site της Αγγλιας οταν παραγγελνω με royal mail Ολα αυτα απο καλοκαιρι και μετα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 6, 2010 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Τελικά παρέλαβα σήμερα από ταχυδρομείο. Τέλος καλό όλα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 6, 2010 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν πρωτάρης σε παραγγελίες απο το εξωτερικό.Πόσες μέρες περίπου κάνει να έρθει κάτι από το Amazon Αγγλίας με super saver ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2010 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 παρήγγειλα 21Νοέμβρη. Μου ήρθε 3 Δεκέμβρη.Σύνολο 12μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 6, 2010 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 και εγω που πηρα τον epson απο amazon ..κλαφτα...αν και η παραγγελικα εγινε 26/11 η τελευταια ενημερωση ειναι απο 30/11 απο το Staufenberg, DE και εκτοτε τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2010 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 και εγω που πηρα τον epson απο amazon ..κλαφτα...αν και η παραγγελικα εγινε 26/11 η τελευταια ενημερωση ειναι απο 30/11 απο το Staufenberg, DE και εκτοτε τιποτα... έμπα εδώ ρε http://www.elta-courier.gr/trackit/ και βάλε το νούμερο της dhl (καλοδούλευτος άμα έρθει.....εγώ σήμερα τον έβγαλα από την κούτα του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 7, 2010 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Έρχετε και μένα σήμερα από ότι λέει το παραπάνω site :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 7, 2010 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 έμπα εδώ ρεhttp://www.elta-courier.gr/trackit/ και βάλε το νούμερο της dhl (καλοδούλευτος άμα έρθει.....εγώ σήμερα τον έβγαλα από την κούτα του) ..yok..το ειχα δοκιμασει και αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 7, 2010 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Όντως, πριν μισή ώρα ένα κόκκινο βαν που έγγραφε "Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ" μου παρέδωσε τον εκτυπωτή. Και εδώ θέλω α ευχαριστήσω: - Τα ΕΛΤΑ που κατά τύχη έστειλαν το δέμα στην ώρα του - Το amazon.co.uk για την προσφορά - Αλλά πολύ περισσότερο το παλικάρι που έριξε σύρμα στις "Προσφορές" 03/12/2010 15:38:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 03/12/2010 19:04:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 03/12/2010 19:20:00 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 06/12/2010 13:28:52 ΤΑΧ/ΡΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 07/12/2010 01:56:46 ΤΑΧ/ΡΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Δεκέμβριος 7, 2010 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 ανησυχω πλεον...εμενα εχει ξεχαστει απο τις 30/11 στο Staufenbergουτε λογος για ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2010 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 και μενα στο staufenberg ειχε ξεχαστεί στο site της dhl.....μετά όμως μπήκα στο site της elta courier και το βγαλε κανονικά.μην αγχώνεσαι...από μέρα σε μέρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren32 Μάϊος 30, 2014 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 https://www.royalmail.com/track-your-itemΕδω το Track number και σου λεει τι και πως...χαρτακι και μετα τοπικο ελτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάϊος 30, 2014 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 https://www.royalmail.com/track-your-itemΕδω το Track number και σου λεει τι και πως...χαρτακι και μετα τοπικο ελταΓια την ιστορια -μια και το thread ειναι κομματακι παλιο- τα ΕΛΤΑ στην Αθηνα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με ενημερωσαν την προηγουμενη βδομαδα και ενω πλησιαζα τον 1 μηνα αναμονης απο την αποστολη του δεματος, πως η ACS αναλαμβανει την παραδοση των πακετων του royal mail. Το οποιο ισχυει οντως -τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη-, μια και η παραλαβη εγινε οντως απο την ACS, ενω ειχα ηδη επικοινωνησει με 2 τοπικα ΕΛΤΑ και δεν ηξεραν που πανε τα τεσσερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.