darthtony Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 λοιποοοον. θέλω να φτιάψω συστοιχια raid 0 στην P5K deluxe. Το manual Λέει να ορίσω τουσ SATA ως raid απο το bios(Main menu-> Sata configuration->configure sata as....)μετά λέει κάτι να κάνω enable ένα bootrom, και μετά save&exit. μετά θα μου βγει μια οθονη, που θα φτιαξω το raid. έλα όμως που δεν βρίσκω το bootrom! :happy2:οποιος ξέρει, Help plzzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 όταν κάνεις δηλώνεις τα sata ώς raid σου εμφανίζει μια καινούρι οθόνη κατα το bootάρισμα όπως ο jmicronΜπαίνεις εκεί και φτιάχνεις το raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Απρίλιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 μου πετάει μια οθόνη στα πεταχτά, που όυτε προλαβαίο να δω τι λέει, και συνεχίζει στα win οπου πετα μπλε οθόνη.οι σκληροι είτε στις κοκκινες ειτε στις μαυρες θυρεσ το ιδιο βγαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Δοκιμασε εκει να πατησεις Control+I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Δοκιμασε εκει να πατησεις Control+I.Σωστα.Αν ομως δεν μπαινει και παλι (αυτο το πεταγεται σφαιρα και φευγει ειναι υποπτο)... καλωσηλθες στο no-RAID club των Asus P5K :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 για να κανεις raid νομιζω στην p5k θελει sata ενα εσωτερικο και ενα εξωτερικοδισκο >>>>>>>>>για αυτην την παραξενια παντως για ενα ξαδελφο μου δεν προτιμηθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Στην απλή την P5K,όχι στην DLX Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Απρίλιος 20, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 αν και αργοπορημένα, το raid το έστησα. με ctrl+I μπήκε. όπως είπε και ο AN7, στην deluxe κάνει κανονικά raid με εσωτερικού sata . anyway ευχαρτιστώ όσους ασχολήθηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 ναι εχεις δικιο δεν προσεξα οτι ειναι η ερωτηση για την deluxe συγνωμη αν σε μπερδεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Απρίλιος 20, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 κανένα πρόβλημα φίλε το raid το έστησα πριν ποστάρεις εσύ... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.