unknown Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 σαν καλος μλκας εχασα τις βιδες συγκρατησης του ενος μπλοκ που ειχα....:rant:που μπορω να βρω πεταλουδες/ελατηριακια κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Εγώ είχα βρεί Μοναστηράκι, Ερμού είτε Βιδεμπορική είτε ένα άλλο που δεν θυμάμαι όνομα. Βέβαια αν χρειάζεσαι Μ2 τότε έχασες. Δεν πολυπαίζει αυτό το μέγεθος και ακόμα και Μ3 είναι δύσκολο. Για τέτοια μεγέθη είχα παραγγείλει ντίζες, παξιμαδάκια και πλαστικά washers από ένα online κατάστημα μοντελισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 επειδη εχω δικο μου πλεξι στο μπλοκ δεν με πολυνοιαζει η διαμετρος της βιδαςστην ουσια(minimum) χρειαζομαι 2 βιδες μηκους πανω απο 4 εκατοστα και πεταλουδες η χοντρα παξιμαδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 18, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 δεν παιζει...φερνει γουρι το lab τελικα...βρηκα 2 βιδες με πεταλουδες και παξιμαδια και πλαστικα λαστιχακια παρακαλω στο πιο ακυρο σημειο.. οτι να ναι...CASE CLOSED OMG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Απρίλιος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 στην βιδεμπορικη εχει Μ2,Μ2.5 και Μ3 γιατι πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Απρίλιος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Η βιδεμπορική ρε παιδιά που είναι? Σπ. Πάτση? γιατί ψάχνω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Απρίλιος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Αν θυμαμαι καλα ειναι στην Ερμου κοντα στο σταθμο του θησειου αλλα και στην Σπ. Πατση να πας κατω απο την Λ. Αθηνων 90% θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 20, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 ρα... ειπαμε βρηκα αλλο ζευγαρι βιδες αλλα σημερα βρηκα και τις ''κανονικες'' που μου ειχαν δωσει με το μπλοκ..οποτε τωρα εχω 2 ζευγαρια στηριξης μπλοκ:jump1::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 20, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 τι μήκος έχουν slipknot Οι βίδες που βρήκες?M2 είναι ή πιο μεγάλες?και από που τις πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Απρίλιος 21, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 Αν θυμαμαι καλα ειναι στην Ερμου κοντα στο σταθμο του θησειου αλλα και στην Σπ. Πατση να πας κατω απο την Λ. Αθηνων 90% θα βρεις.Σε ευχαριστώ tasosmos. Θα πάω μία βόλτα. Υπάρχει περίπτωση να έχουν και ελατήρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 21, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 τι μήκος έχουν slipknot Οι βίδες που βρήκες?M2 είναι ή πιο μεγάλες? και από που τις πήρες? ρα.. οταν λεω βρηκα, εννοω τις χαμενες και κατα τυχη βρηκα και αλλο ενα ζευγαρι ... γι αυτο λεω οτι φερνει γουρι το lab κλπ κλπ κλπ :happy2::happy2::jump1::fist: υ.γ δεν ξερω τι διαμετρο εχουν.. το ενα ζευγαρι ηταν απο μπλοκ της dangerden και το αλλο δεν εχω ιδεα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 21, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 να και μια φωτο.. αριστερα απο dangerden και δεξια αυτες που βρηκα τυχαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 21, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται : http://www.rcworld.co.uk/ Εκεί βρήκα ντίζες, παξιμαδάκια, πλαστικούς αποστάτες και γενικά ότι μπορεί να χρειαστώ από βίδες σε διάφορα μεγέθη. Τώρα θα μου πεις αγόρασες βίδες Online????? Ναι! Από το να τρέχω όλη την Αθήνα, να ζητάω ντίζα M2 και να με κοιτάνε λες και ζήτησα να δω τον ποπό τσι γυναίκας τους.....μου έκατσε πιο εύκολο να τις πάρω με 2 κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 23, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Καμια φορά και το Praktiker σώζει ζωές... Πηρα κατι Μ4 που έψαχνα και βρήκα και το αντιστοιχο κολαούζο για δαυτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Απρίλιος 23, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ναι αλλα μονο για επειγοντα περιστατικα. Ειναι αρκετα ακριβο, κατα πασα πιθανοτητα ξερεις καλυτερα τι πουλανε απο τους εργαζομενους και φυσικα δεν εχει την ποικιλια που μπορεις να βρεις σε ενα κανονικο μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 23, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ασε που τα περισσοτερα κουτακια με βιδες ειναι κατακλεμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.