salonicafan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Έβαλα στο μάτι το Dell XPS M2010 αλλά δεν υπάρχει στο dell.gr, τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;Το θέλω για το camping, να βλέπω ταινίες και να ακούω μουσική με την παρέα πάνω στο κύμα! :banging:Σκεφτόμουν και τα imac, dell xps one αλλά εκείνα θέλουν συνέχεια ρεύμα...Υπάρχει καλύτερο mobile entertainment pc ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 βγαζει και η HP κατι παρομοιο... HDX series με Τ8300, 3GB ram, 8800M GTS 512, 2X120gb 7200rpm raid 0 disks, 20.1" Ultra Brightview (1920x1200) 1080p BlueRay combo drive.. Extra 9 Cell Lithium Ion Battery remote control κτλ κτλ θα'σαι αραχτος με την παρεουλα διπλα στο κυμα ακουγοντας μουσικουλες (εχοντας φορτωσει και ολη την mp3 Library) θα βλεπετε HD ταινιουλες, θα πινετε μπαφια παιζοντας pro ενω παραλληλα θα επεξεργαζεσαι στο Photoshop και τις φωτο απο την παρακειμενη παραλια γυμνιστων.... εφοσον σου περισσευουν $3Κ Κι εφοσον εισαι σιγουρος οτι θες να παρεις pc στις διακοπες... μια πιο light εκδοση απο πλευρας Η/W εχει στο Multi στη Στουρναρη αν θες να το δεις κι απο κοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Απρίλιος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 χμμ καλή περίπτωση και αυτό! Αλλα ο ήχος φαίνεται κατώτερος και θα με βολέψουν περισσότερο πιστεύω το πληκτρολόγιο-ποντίκι-χειριστήριο του Dell. Τα $3Κ δεν τα δίνω ούτε για desktop. Με το ζόρι πάω στα $2,149 για PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium MEMORY 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) HARD DRIVE Size: 160GB SATA Hard Drive (5400RPM) INTERNAL OPTICAL DRIVE Slot Load CD/DVD Burner (DVD +/-RW) VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1800 WIRELESS CARDS Intel PRO/Wireless 3945a/g edit SOUND OPTIONS Integrated Sound Blaster® Audigy™HD Software Edition Είπαμε να βλέπουμε ταινία πάνω στο κύμα , δεν είναι ανάγκη να είναι και full hd, μην το παραχ.... Το συγκεκριμένο camping είναι αρκετά οργανωμένο και ασφαλές, όσο γίνετε αυτό. Τώρα για άμμο νερό κλπ εντάξει, λίγο προσοχή θέλει. Εκτός του οτι έχω εθιστεί στο ίντερνετ και ίσως το χρειαστώ για office, ένα laptop μου είναι απαραίτητο, οπότε γιατί να μην έχω ένα που να το ευχαριστιόμαστε όλοι... Σκοπεύω να κάτσω αρκετό καιρό εκεί. Τωρα πως να το παραγγείλω όμως; Τηλεφωνικά στη dell.gr γίνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 6, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Πηρα τηλ. στην Dell αλλα μου είπαν δεν το φέρνουνε Τι να κάνω τώρα; Το θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.