gar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 μετά από ένα πρόχειρο search στο φορουμ δεν μπόρεσα να βρώ μια λύση στο πρόβλημα μου. έκανα ινσταλ τα βιστα χωρίς φορματ από χρ. το αποτελεσμα ειναι οτι κάθε φορα που κάνω βοοτ μου εμφανίζει ενα βοοτ manager και με βάζει να επιλέξω μεταξύ vista και vista! ενω τα έχω κάνει μονο μια φορα εγκατάσταση. μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε πως θα εξαφανίσω τον manager? και μια ακόμα ερώτηση. έχω τα bussines(original) και είναι στα αγγλικά μήπως υπάρχει επιλογή να τα γυρίσω στα ελληνικά?ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kallileo Απρίλιος 18, 2008 #2 Απρίλιος 18, 2008 Κατεβασε και παιξει λιγο με το παρακατω προγραμμα και φτιαξε το boot οσον αφορα το πρώτο:http://neosmart.net/dl.php?id=1Για το δευτερο μπορεις να κανεις κατι αλλα δεν θα αποφυγεις τα hacks. Ενω στην Ultimate εκδοση μπορεις να αλλαξεις γλώσσα σε ολες τι άλλες δεν μπορεις να το κανεις επίσημα....αλλα γίνεται. Υπαρχουν καποια μικρα προβληματακια βεβαια. Ψαξε στο google για "vista mui".
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.