Jump to content

πρόβλημα με boot στα Vista

gar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετά από ένα πρόχειρο search στο φορουμ δεν μπόρεσα να βρώ μια λύση στο πρόβλημα μου. έκανα ινσταλ τα βιστα χωρίς φορματ από χρ. το αποτελεσμα ειναι οτι κάθε φορα που κάνω βοοτ μου εμφανίζει ενα βοοτ manager και με βάζει να επιλέξω μεταξύ vista και vista! ενω τα έχω κάνει μονο μια φορα εγκατάσταση. μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε πως θα εξαφανίσω τον manager?

και μια ακόμα ερώτηση. έχω τα bussines(original) και είναι στα αγγλικά μήπως υπάρχει επιλογή να τα γυρίσω στα ελληνικά?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Κατεβασε και παιξει λιγο με το παρακατω προγραμμα και φτιαξε το boot οσον αφορα το πρώτο:

http://neosmart.net/dl.php?id=1

Για το δευτερο μπορεις να κανεις κατι αλλα δεν θα αποφυγεις τα hacks. Ενω στην Ultimate εκδοση μπορεις να αλλαξεις γλώσσα σε ολες τι άλλες δεν μπορεις να το κανεις επίσημα....αλλα γίνεται. Υπαρχουν καποια μικρα προβληματακια βεβαια. Ψαξε στο google για "vista mui".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.