FocusX Μάϊος 6, 2008 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Stamatas, είσαι σίγουρος για το instancing? Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ίσχύει για όλες τις περιοχές αυτό, μόνο για hubs & dungeons. Θα το ψάξω αλλά νομίζω ότι έτσι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 6, 2008 Author #62 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Ναι σε dungeon και μεγαλες πολεις σιγουρα ισχυει. Διαβασα ομως οτι εχουν προσθεσει αυτον τον μηχανισμο για ολο τον χαρτη του παιχνιδιου αλλα οπως ειπε και ο developer που εδινε την συνεντευξη , ειναι δυσκολο να ενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια σε περιοχες αλλες εκτως των μεγαλων πολεων, για τον μονο λογο οτι σε μια ερημια πανω σε ενα βουνο δυσκολα θα βρεθουν 200 ατομα ετσι ωστε να δημιουργηθει ενα νεο instance του βουνου.Στην πραξη δηλαδη αν και εχουν προσθεσει αυτη τη λειτουργια για ολο το χαρτη, θα ενεργοποιειται μονο σε ορισμενα σημεια οπως μεγαλες πολεις επειδη μονο εκει θα ειναι πιθανο να μαζευτουν 200+ ατομα αφου ο υπολοιπος κοσμος ειναι τεραστιων διαστασεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 6, 2008 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Επειδή δεν το έγραψε κανείς, έως τώρα, θέλω να σας ενημερώσω ότι το headstart από 3 μέρες με level cap τα 20 level έγινε 6 μέρες χωρίς level cap. Αυτή η αλλαγή είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά για κάποιον που θα πάει σε PvP server, γιατί το να μην έχει το headstart, ίσως του δημιουργήσει πολλά προβλήματα όταν ξεκινήσει στις 23.Υ.Γ: Στο πλαίσιο πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και είναι εντελώς ανενημέρωτοι. Κρίμα γιατί στο site της funcom αναγράφονται σαν οι μοναδικοί Έλληνες retailers του παιχνιδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 7, 2008 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Στα forum του aoc έχει και το παπασωτηρίου και το e-shop.... http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=50058Σε μια συζήτηση που παρακολούθησα πάντως για το play.com (απ όπου το πήρα εγώ) κάποιος έμαθε από μέσα ότι οι κωδικοί που θα σου επιτρέψουν να κατεβάσεις το παιχνίδι και αρα να έχεις headstart δε θα σταλούν πριν τις 15.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 7, 2008 Author #65 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 αν σταλουν οι κωδικοι στης 15 εγω θελω και 3 μερες να κατεβασω 13Gb client Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 7, 2008 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Προτιμώ να μου σταλούν το αργότερο στις 15 και να είμαι σίγουρος ότι θα παίξω στον early access, παρά να περιμένω να μάθουν στο Πλαίσιο τι είναι το preorder. Τώρα προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα πάρει το download πάνω από μία άντε μιάμιση μέρα maximum. Γι αυτό κιόλας και η funcom συνεργάζεται με το fileplanet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 7, 2008 Author #67 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ναι συνεργαζεται με το fileplanet. Και γιαυτο θα σε περιποιηθουν αναλογα εκει στο fileplanet γιατι ως γνωστον ολοι στο internet νοιαζονται για το δικου σου καλο και οχι για τα λεφτα. Θα σου πουν "γινε συνδρομιτης στο fileplanet για να κατεβαζεις με μεγιστη ταχυτητα αλλιως περιμενε 4 μερες να κατεβει"edit: αντε τουλαχιστον αν χασουμε το early access να κερδισουμε το mount απο το preorder μη παει τσαμπα η παραγγελια (που και αυτο χλωμο το βλεπω με το πλαισιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 7, 2008 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Δε νομίζω ότι θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Τουλάχιστον όσοι παίζουν στην beta δεν έκαναν τέτοιου είδους παράπονα. Θα δείξει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 7, 2008 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 εγώ προσωπικά ελπίζω οι κωδικοί απ το play.com να μου ρθουν γιατι και γώ από εκεί το έχω πάρει...Επι της ουσίας, αν εξαιρέσουμε τις 3 μέρες, ιδια προσφορά με του πλαισίου είναι.gif codez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 7, 2008 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 ενα patch που κατέβασα πάντως κατέβενε με 1,8 mbps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 7, 2008 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 εγώ προσωπικά ελπίζω οι κωδικοί απ το play.com να μου ρθουν γιατι και γώ από εκεί το έχω πάρει...Επι της ουσίας, αν εξαιρέσουμε τις 3 μέρες, ιδια προσφορά με του πλαισίου είναι.gif codez. 6 μέρες πια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 7, 2008 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Dear Age of Conan beta tester.......On the 10th of May we are transforming the entire Open Beta into PvP MAYHEM, while at the same time giving you access to all which Hyboria has to offer! That is right, as we take down our servers for a short period we are at the same time changing the entire server rule-set to Free For All PvP carnage! Your servers will ALL become PvP! Participate if you dare, or make a new character and stay in the safety of Tortage!Details: * All servers become PvP servers. You can kill each other – no level restrictions on killing or getting killed, but you cannot PvP in the major cities. * All level 13 characters becomes level 20. Their inventory is wiped, but they have “tons” of money and really nice equipment suitable for level 20’s. Shopping bonanza! * You have access to ALL zones and ALL levels after level 20! * You will be zoned to your Race’s Hub. (Cimmerians – Conarch Village, Aquillonians – Old Tarantia and Stygians – Khemi!This means bye bye Tortage! Welcome Hyboria at large, and what a blast you will have. It all starts at level 20, and then it’s up to you, but you can be sure your fellow players will do their best to stop you!We will get back with detailed information on the exact time it starts on the official Open Beta forums at IGN, as well as on the Age of Conan forums and community site.You may ask, why skip levels 14-20? The reason is simple – the story. We take it seriously, and we would like for you to experience it at launch.SincerelyThe Age of Conan development team Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 7, 2008 Author #73 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Εγω υπολογιζω 13 μερες ακομα μεχρι την 20 Μαιου για να ειμαι μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposperittis Μάϊος 9, 2008 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Καλησπέρα στα παιδιά του forum και απο μενα! Δε ποσταρω συχνα για αυτό μη ψαχνετε απο που ξεφύτρωσα εγω!Ωστοσο ως συντακτης σε γνωστό site για παιχνίδια μια και μπήκατε στα λιμέρια μου είπα να σας διαφωτησω λίγο σχετικά με αυτό το υπέροχο πραγματικά παιχνίδι. Έχω και την τύχη να ειμαι beta tester στο Conan οπότε το εχω δει όσο δε πάει!Προσωπικά θεωρώ λάθος να συγκρίνει κανείς στοιχεία του WoW με του AoC γιατί ουσιαστικά το WoW δεν έχει "δικά του" στοιχεία . Είναι όλα δανεισμένα από άλλα παιχνίδια.Ξεκινώντας από τα βασικά:Καταρχήν και το WoW και το Conan έχουν το κλασικό για ΜΜΟRPG leveling (σκοτώνω τέρατα , κάνω quest , παίρνω xp , ανεβαίνω lvl , σκοτώνω δυνατότερα τέρατα) και το talent tree του WoW μοιάζει πολύ με το feat system του AoC .Η μεγάλη διαφορά είναι στο σύστημα μάχης όπου αντίθετα με το point and click του WoW το Conan εισάγει (νομίζω πρώτη φορά σε ΜΜΟ) ένα πιο action σύστημα , παρόμοιο με αυτό των Gothic , Elder Scrolls και The Withcer , για τους melee characters .Όσοι χρησιμοποιούν τόξο θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν σε 1st person view και να στοχεύσουν όπως σε ένα FPS ενώ και οι casters θα έχουν την δυνατότητα του spellweaving δηλαδή την ένωση 2 ή περισσότερων spell μαζί με καταστροφικά για τον αντίπαλο (αλλά καμιά φορά και για εμάς) αποτελέσματα . Τέλος οι healers ξεφεύγουν τελείως από τον παθητικό τους ρόλο σε άλλα παιχνίδια καθώς καλούνται να κινούνται συνεχώς ώστε να βρεθούν στη σωστή θέση για το cone heal και να επιτεθούν για να αποκτήσουν διάφορα bonus στο heal που κάνουν .Μια άλλη διαφορά είναι ότι ο κόσμος της Hyboria δεν θα είναι "seamless" όπως του WoW αλλά θα χωρίζεται σε ζώνες . Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν loading screen όταν περνάς από μια ζώνη σε μια άλλη . Επίσης θα έχει κάποια instances που θα λειτουργούν όπως αυτά στο άλλο ΜΜΟ της Funcom το Anarchy Online .Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου στο WoW είναι τα προκαθορισμένα faction που σου στερούν το δικαίωμα να επιλέξεις αντίπαλο . Ευτυχώς (για εμένα τουλάχιστον) εδώ η Funcom επέλεξε ένα δρόμο παρόμοιο με του Lineage2 με πολέμους Guild versus Guild και πολιορκίες (όπως τις είδαμε και στο DAoC) .Επίσης πρέπει να ξεχάσεις τα καρτουνίστικα γραφικά καθώς το Conan έχει αδιαμφισβήτητα τα καλύτερα γραφικά σε ΜΜΟ , απόρροια της υιοθέτησης των "zones" .Δεν μπορώ να μην κάνω και μια αναφορά στα classes του AoC όπου επιτέλους είδαμε και κάτι διαφορετικό με το ρόλο κάθε class να μην είναι μονοδιάστατος .Βάλε μέσα σε όλα αυτά και τη δυνατότητα να χτίσουν τα guilds ολόκληρη πόλη και κάστρο , το crafting system με τα profecions και τα quest για να ανεβάσεις το skill σου (αντίθετα με το WoW που πρέπει να φτιάξεις ένα τεράστιο αριθμό από άχρηστα συνήθως αντικείμενα) και την πρωτοποριακή single player αρχή του AoC και τελικά θα δειτε πως ελάχιστες ομοιότητες έχουν αυτά τα παιχνίδια .Και για να κλείσω εδώ το Post θα σας πω ότι το Πλαίσιο μας κρεμασε κανονικά στα pre order, ενω ολοι οι retailers θα μυραζουν κωδικους και θα το προσφερουν 3 μερες πριν αυτοι θα το φερουν ακριβως στις 23! Και σα να μην εφτανε αυτο οι 2 μήνες που υπόσχονται έμαθα απο συνάδελφο του Πλαισιου πως δεν ειναι για όλους!!! Ειναι μετρημένα τα πακέτα και όποιος προλάβει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiznick Μάϊος 9, 2008 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Και για να κλείσω εδώ το Post θα σας πω ότι το Πλαίσιο μας κρεμασε κανονικά στα pre order, ενω ολοι οι retailers θα μυραζουν κωδικους και θα το προσφερουν 3 μερες πριν αυτοι θα το φερουν ακριβως στις 23! Και σα να μην εφτανε αυτο οι 2 μήνες που υπόσχονται έμαθα απο συνάδελφο του Πλαισιου πως δεν ειναι για όλους!!! Ειναι μετρημένα τα πακέτα και όποιος προλάβει...Να προσθεσω σε αυτο οτι παρατηρησα σημερα το flashaki που ειχε το Πλαισιο για τα pre-order του AoC εχει αλλαξει αφαιροντας την 'σελιδα' που ελεγε για την 60 days timecard δωρο.Το headstart δεν με καιει ιδιαιτερα γιατι αλλωστε εχει και extra χρεωση αν το θες αλλα η περιπτωση να μην δωθει η timecard ενω οταν εκανα την προπαραγγελια το Πλαισιο υποσχοταν οτι θα δινει με ανησυχει ...Διαφημιστικη παραπλανηση καταναλωτη δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposperittis Μάϊος 9, 2008 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 All time classic για το Πλαισιο...Πρωτη φορά είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 9, 2008 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Γιατί δεν περιμένουμε να το δούμε πρώτα πριν το βαφτίσουμε;Αν περάσει το deadline και το Πλαίσιο δεν έχει κάνει τίποτα, τότε να μιλήσετε για παραπλάνηση καταναλωτή και all* time classics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 9, 2008 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ο Παπασωτηρίου πάντως έχει στείλει ήδη τα preorder keys σε όσους έχουν προπαραγγείλει. Ήδη ενεργοποίησα και το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 9, 2008 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 το preorder είναι το Special Edition? ή παίρνεις το κανονικό και σου στέλνουν το key? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eko Μάϊος 9, 2008 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 το preorder key είναι το ίδιο με το mount key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.