Jump to content

Age of Conan

stamatas

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Καλά , βασικά που διαφωνούμε;; Στο ότι θα υπάρχουν και ανώριμοι-κομπλεξικοί-κτλ που απλά θα gankάρουν χωρίς λόγο; Σίγουρα θα υπάρχουν, και αυτό είναι το "τίμημα" της ελευθερίας κατ εμε.

Όσο για τα classes νταξ, πάντα οi assassins-rogues-thieves τραβάνε κόσμο.Στην τελική δε νομίζω να έχει τόση σημασία.

Σχετικά με τα preorder και head start και mount τελικά τι παίζει;

Βασικά δεν υπάρχει ορισμός του gank.

Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής :

1) σκοτώνω άτομα μικρότερου λεβελ

2) σκοτώνω άτομα σε x vs 1

3) corpse camp τους παραπάνω

Γενικά για μένα είναι άλλο το προχωράω και σκοτώνω και συνεχίζω τη δουλειά μου μετά, και άλλο το προχωράω gankαρω 2 ώρες, σπαω τα νευρα των αλλων κτλ.

Πιο ειδικά , άτομα που παίζουν για να χαλάνε το παιχνίδι του άλλου εμένα μου τη σπάνε.

Ειναι bad manners αυτό.

Γενικά , άλλο το open pvp και άλλο το gank.Αλλά αυτά τα 2 δε γίνεται να μη συνυπάρχουν.Και ιμο, ξαναλέω ότι αυτό είναι το τίμημα του Open pvp

Γιατι να ειναι ανωριμοτητα το ganking...? μερος του παιχνιδιου ειναι. Ο καθενας παιζει το role που θελει σε ενα RPG αλλωστε

Δε διαφωνει κανεις με αυτο, εδω ομως κουβεντιαζουμε το ποσο "ηθικα" σωστο ειναι.

Οπως κ στη ζωη ετσι κ στα RPG υπαρχουν ατομα που τα συναντας κ χαιρεσαι, κ αλλα που τα συναντας κ λες καλως τα @@ μας τα δυο... ;)

Σχετικά με τα preorder και head start και mount τελικά τι παίζει;

Σε όλα τα Ελληνικά site (εκτός του e-shop) που δεχονται προπαραγγελίες δίνεται bonus mount (rhino) εκτός από το Γερμανό που δίνει σε αποκλειστικότητα mammoth. Αυτό ισχύει τόσο για την κανονική όσο και για τη συλλεκτική έκδοση. Το Πλαίσιο δίνει επίσης δωρεάν και timecard 60 ημερών

Απο εκεί και πέρα, θα σταλεί σε όσους προπαραγγείλουν ένα email με τους κωδικούς για τα mount και για το headstart (προαιρετικά). Αυτά είναι γνωστά ως τώρα, αν και κρατάω μια επιφύλαξη για το αν το headstart θα είναι διαθέσιμο από όλα τα καταστήματα.

http://aoc.online-games.gr/component/option,com_fireboard/Itemid,70/func,view/catid,6/id,215/#655

• 2 weeks later...
My computer is a Pentium 2 333Mhz (yes that's 333 MILLION HERTZ for those that don't understand computerspeak, that's A LOT, MILLIONS!). My computer came with 128MB of memory but I actually DOUBLED it (yeah DOUBLED) and I am running a whopping 256MB now. Ram is so cheap I don't see why everyone doesn't just double theirs.

I have a 3dfx Voodoo 2 card, I know its getting a little older but I will always believe 3dfx makes the best video card! 3dfx I love you! It still runs my favorite games crazy fast, like... I can play Descent, and even X-Wing vs TIE Fighter and it feels like I'm actually there! It's so real, anyway 3dfx rocks and I'd never think of going to those sorry wannabes Nvidia or ATI.

If Age of Conan will barely run on my computer, which I admit is pretty hot, I just don't understand where FunCom is coming from. Do they think we all live in moon pods and have nano computers from the future? What kind of game won't run on a top of the line 3dfx card? I mean, its a pass through card and when somethign has all those extra cables and stuff, well... you just can't have extra cables and not have it mean it's the best.

So FunCom, I had to buy a new hard drive because apparently the open beta wouldn't fit on my 40MB hard drive. But that's cool, I won't hate on you for your mega bloat. But what's the deal with the 1 frame per 30 seconds. My CPU can do millions of calcs per second and my video card has extra cables and we all know that means its the best. So why is your game totally crapping out on my system?

Its obviously not my system. Its pretty good, even my grandpa thinks so and he knows all about computers (he still uses a Commodore 64, lol what an old timer, but hey C64's are good too). So that just leads me to believe you guys don't know what you are doing. You are totally missing the vast majority of gamers. Our computers aren't hydrogen powered, FunCom.

I guess I won't be playing this game. Your fault and your loss because I'm an awesome MMO player. You should see me on Modem Wars (Dan Bunten FTW!).

LOL

Σε όλα τα Ελληνικά site (εκτός του e-shop) που δεχονται προπαραγγελίες δίνεται bonus mount (rhino) εκτός από το Γερμανό που δίνει σε αποκλειστικότητα mammoth. Αυτό ισχύει τόσο για την κανονική όσο και για τη συλλεκτική έκδοση. Το Πλαίσιο δίνει επίσης δωρεάν και timecard 60 ημερών

Απο εκεί και πέρα, θα σταλεί σε όσους προπαραγγείλουν ένα email με τους κωδικούς για τα mount και για το headstart (προαιρετικά). Αυτά είναι γνωστά ως τώρα, αν και κρατάω μια επιφύλαξη για το αν το headstart θα είναι διαθέσιμο από όλα τα καταστήματα.

http://aoc.online-games.gr/component/option,com_fireboard/Itemid,70/func,view/catid,6/id,215/#655

Χμμ καλή η προσφορά του πλαισίου.Αλλά φοβάμαι ότι mounts+head start θα φύγουν στους γνωστούς τους..

Μεταξύ rhino-mammoth έχουμε ιδέα ingame ποιο λέει ποιο πολυ;

Απ'όσο ξέρω τα mammoths μάλλον θα είναι χρησιμότερα σε πολιορκίες (για να ρίχνουν τείχη κλπ). Θα φανεί στην πράξη. Για την προσφορά του Πλαισίου, ενδέχεται να την έχουν αποσύρει όσο αφορά την timecard. Δεν έχω προπαραγγειλει απο εκεί και δε μπορώ να πω σίγουρα. Το καλύτερο είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με Πλαίσιο για να σιγουρευτούν.

@stamatas μου θύμισες αυτό: http://www.wired.com/gadgets/miscellaneous/commentary/alttext/2006/11/72119

Παλιό κείμενο αλλά διαχρονικό :hehe:

παιζω στην open beta...

Τα γραφικα είναι επιπέδου oblivion αντε λίγο καλύτερα. Εχει πολλά bugs, κρασαρει αρκετά όχι συχνά. όσο για τα fps με το συστημα μου το παιζω σε 1680*1050 με τις ρυθμισεις low-medium χωρις σκιες και anti-alising στα 50-60fps. Απο classes που έπαιξα λίγο και είδα βρίζουν αρκετά τον dark templar λένε ότι είναι ανίσχυρος και τον priest of mitra. Μου άρεσε αρκετά ο necromancer και ο ranger.

Υπάρχουν κάποια στοιχεια που δε μου αρεσαν.

Υπάρχει ενα destiny chain quest που για να το παιξεις μπαίνεις σε ενα single player rpg mode.

Κάποια spells είναι κοινα για τα classes... Επίσης του λοίπουν αρκετές ευκολίες που εγώ προσωπικά είχα συνηθήσει απο το wow. (π.χ. όταν μιλάει κάποιος στο global channel δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις πληροφορίες για αυτόν, δεν υπάρχει κάπου επιλογή logout παρα μόνο εxit game (υπάρχει το αλτ-φ10). Το τσατ είναι λίγο αλλαλούμ. Η ύπαρξη του global channel είναι λίγο προβληματική. (φανταστείτε στο wow να μπορούσε ολόκληρος ο server να μιλάει σ ένα channel.) Υπάρχουν πολύ περίσσοτερες loading screens από το wow (ακόμα και σε σπίτια..)

Πασχει απο τις γνωστές παιδικές ασθένιες. Ετσι όπως είναι τα πράγματα στην open beta φαίνεται ότι όταν βγει το παιχνίδι θα γίνει ψιλοχαμός. Στην open beta υπάρχει ανοιχτή μια περιοχή, λβλ μέχρι το 13 και υπάρχουν τόσα bug...

Γενικά αν συγχωρέσουμε τις παιδικές ασθένιες και δούμε την ουσία, το παιχνίδι είναι πολλά υποσχόμενο και ναι μπορεί να χτυπήσει το wow. Παίζει πιο πολύ το skill, είναι προσανατολισμένο σε μεγάλες ηλικίες (μουντά και όχι καρτουνίστικα ή ξύλινα γραφικά, ρεαλισμός, γλώσσα, σεξουαλικότητα, αίμα και αποκεφαλισμοί)

Παίζει πιο πολύ το skill, είναι προσανατολισμένο σε μεγάλες ηλικίες (μουντά και όχι καρτουνίστικα ή ξύλινα γραφικά, ρεαλισμός, γλώσσα, σεξουαλικότητα, αίμα και αποκεφαλισμοί)

Πως περίπου δηλαδή είναι το σύστημα μάχης και είναι skill based;

Πως περίπου δηλαδή είναι το σύστημα μάχης και είναι skill based;

κοίτα..

Το παιχνίδι σου δίνει περίσσοτερη λεπτρομέρεια στο χειρισμό. Ειδικά στο melee με τα combos και τις ασπίδες. Easy mode όπως ήτανε ο warlock κάποτε δε πρόκειται να συναντήσεις π.χ. Δίνοντας σου λοιπόν περισσότερες μεταβλητές να διαχειριστείς, απαιτεί και ενα καλύτερο επεξεργαστικό σύστημα...

Αυτο που με χαλάει εμένα παίδες κυρίως είναι το zoning και το γεγονός ότι εν αντιθέσει με το wow που είχε άπειρες περιοχές και ελευθερία κινήσεων θα είναι πιο μαζεμένο το παιχνίδι.... (όσοι έχετε δει το χάρτη του παιχνιδιού οι περιοχές που τελικά θα έίναι μέσα είναι tortage, cimmeria, stygia & aquilonia...) (με καθορισμένες περιοχές για κάθε level range)

Για το zoning εχουν γινει τεραστιες σηζητησεις στα forums του παιχνιδιου. Για να μη μπερδευεσαι θα σου πω ακριβως πως ειναι επειδη εχω διαβασει τα παντα.

Ο κοσμος του conan ειναι ακριβως οπως ολα τα mmorpg ανεξαιρετως, χωρις να βγαζουμε απεξω το wow. Εχουν κανει ομως μια πατεντα που την εχουμε ξανασυναντησει στο "city of heroes" και εχει μπερδεψει πολυ κοσμο. Ποιο ειναι αυτο το νεο συστημα? Θα εξηγησω αμεσως και σε γλιτωνω απο πολυ ψαξιμο στα official forums.

Ο κοσμος του conan ειναι χωρισμενος σε zones οπως ακριβως ειναι χωρισμενος και ο κοσμος του wow, υπαρχουν δηλαδη ζωνες οπως, "badlands" "tower of azhara" "caves of ogres" etc. ο κανονικος χαρτης δηλαδη ειναι χωρισμενος σε μικροτερα κοματακια και οταν μπαινεις σε ενα τετοιο κοματακι συνηθως σου πεταγεται στην οθονη σου το ονομα της ζωνης που μπηκες.

Στο wow θεωρητικα μπορει να μαζευτει ολος ο server σε μια μονο ζωνη, να παει π.χ ολος ο server να κανει raid στην ironforge. Φυσικα αυτο εχει σαν αποτελεσμα το crasharisma του server.

Στο conan εχει οριο 200 ατομα ανα ζωνη. Αν μαζευτουν πανω απο 200 ατομα σε μια τετοια μικρη περιοχη αυτοματως διμιουργειται ενα νεο "instance" της ιδιας περιοχης και τα παραπανω ατομα μπαινουν σε αυτο το νεο instance. Η επικοινωνια μεταξυ των διαφορετικων instance ειναι δυνατη, αλλα δεν ειναι δυνατη η φυσικη επαφη μεταξυ ατομων διαφορετικων instances.

Παραδειγμα: Μαζευονται 200 ατομα εξω απο την πορτα της stormwind. Η περιοχη εκει λεγεται "gates of stormwind". Αν ερθουν αλλα 50 ατομα θα δημιουργηθει ενα νεο instance που θα λεγεται "gates of stormwind 2" και εκει θα υπαρχουν μονο τα νεα 50 ατομα , τους υπολοιπους 200 δε θα μπορουν να τους δουν αφου θα ειναι στο "gates of stormwind 1".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.