cptkoulis Απρίλιος 22, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Πιστευετε οτι θα ειναι WOW killer το παιχνιδι??(σε θεμα κολληματος/καψιματος) Καποια trailers που ειδα δεν μου εδωσαν αυτη την εντυπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 22, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Μη σώσει και γίνει ποτέ WOW... Αλλοίμονο αν κριτήριο για την επιτυχία του game, το ποσοστό "καψίματος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Απρίλιος 22, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 Κοιτα αν παει καποιος να συγκρινει το wow με το AoC θα δει πολλες διαφορες. Καταρχην το AoC ειναι χτισμενο πανω σε πολυ στερεες βασεις οσον αφορα το pvp. Ολοι μπορουν να σκωτοσουν ολους , δεν εχει hordes και alliance, εισαι φιλος με καποιον μονο αν ανηκετε στο ιδιο guild το οποιο οπως καταλαβαινεις δινει μεγαλα περιθωρια για ατελειωτο δραμα στα φορουμς .Αυτες οι χωρις τελος διαμαχες,διαπλοκες και πολιτικες δινουν αλλο αερα σε ενα παιχνιδι. Το wow το οποιο τυχαινει να παιζω εδω και 3.5 χρονια δεν εχει να προσφερει τιποτα στο end game pvp. Ξεκινας το grinding για να φτασεις 70, οταν φτασεις 70 ξεκινας το grinding μεσα στα wsg, ab av για να μαζεψεις ενα σχετικα καλο gear, μετα μπαινεις αρενα και παιρνεις το καλυτερο gear για pvp που υπαρχει και μετα τι? Μετα καθεσαι και καμαρωνεις το gear που μαζεψες αφου δεν εχεις τι να το κανεις. Το AoC εχει καστρα που μπορεις να παρεις με το guild σου. Το guild σου δειχνει την δυναμη του και το μεγεθος του χτιζοντας ολοκληρη πολη, η οποια δινει μεγαλο boost στα members του guild αναλογα τα κτηρια που εχεις κτησει μεσα. Εγω πιστευω οτι οχι μονο ειναι wow killer αλλα και warhammer killer μιας και το warhammer θα εχει και αυτο fanctions οπως το wow , horde και alliance ενωω ,και τα γραφικα του warhammer ειναι απο τωρα ξεπερασμενα. Πανε να τα κανουν οπως το wow cartoon style (EA games) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Απρίλιος 22, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 έχει κανένας το beta key αν ναι πως το αποχτάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Απρίλιος 22, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2008 @vasi1 μαιου ανοιγει η open beta και για να παρεις key πρεπει να εισαι subscriber στο fileplanet.Αυτο το σαββατοκυριακο ειχε pvp event και επαιξε πολυς κοσμος beta, αλλα περασε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 23, 2008 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Aυτο με το PvP μου θυμιζει εντονα L2, κ οχι δεν θεωρω απολαυση να τρως κοσμακι στα καλα καθουμενα ή επειδη εισαι 14 κ νομιζεις οτι εχει πλακα να σπας τα νευρα του αλλου...Ελπιζω να το ισορροπησουν σωστα το θεμα γιατι αλλιως θα παιρνεις 2 λεξοτανιλ πριν λογκαρεις καθε φορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 23, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 pve server, problem solved. πέρα απ την πλάκα, εγώ γουστάρω το gank.Απλά, χωρίς λόγο , πας και σφάζεις ότι θες κτλ.Αντίστοιχα σε σφάζουν, αλλά κατ εμέ αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι στα μμο. Το λ2, είχε την τρομερή παπακιά, που έχανες xp-items κτλ. Απαράδεκτο κατ εμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiznick Απρίλιος 23, 2008 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Aυτο με το PvP μου θυμιζει εντονα L2, κ οχι δεν θεωρω απολαυση να τρως κοσμακι στα καλα καθουμενα ή επειδη εισαι 14 κ νομιζεις οτι εχει πλακα να σπας τα νευρα του αλλου...Ελπιζω να το ισορροπησουν σωστα το θεμα γιατι αλλιως θα παιρνεις 2 λεξοτανιλ πριν λογκαρεις καθε φορα... Μα ακριβως αυτη ειναι η απολαυση στο L2 (και ελπιζω και στο AoC): οτι εχει ελευθερο pvp και μπορεις να σπας τα νευρα των αλλων και να γουσταρεις . Αν δεν το αντεχεις αυτο και θες να παιζεις χαλαρα και δεν γουσταρεις να σε σκοτωνουν...ε παιξε κανα single player RPG βρε παιδι μου ps. Ημουν ο no1 'ballsbreaker' στον official srv Devianne στο L2 και μ'αρεσε πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 23, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Καλά, άλλο το open pvp άλλο το gank και άλλο το σπάσιμο νεύρων χωρίς λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 23, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Στην Αμερική ότι έχει το 18+ απλά δεν έχει τύχη.Στην Ευρώπη, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί, των οποίων η νοσηρή φαντασία θα βρει το δρόμο της μέσα από αποκεφαλισμούς ακρωτηριασμούς κλπ.Γυναίκες βέβαια ούτε για αστείο.Στην ασιατική κουλτούρα ταιριάζει το παιχνίδι, και για αυτήν φτιάχτηκε. WOW killer ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 23, 2008 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Η ανάλυση σου είναι τόσο ρηχή όσο το να λες ότι το wow έχει καρτουνίστικα γραφικά και για αυτό είναι χάλια παιχνίδι.Προσωπικά προτιμώ κάτι καινούργιο.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜ ΦΑΡΜεδιτ: τωρα που το βλεπω, σα να έβαλα λιγο φαρμ.πιο πολυ ήθελε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 23, 2008 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batraxos Απρίλιος 23, 2008 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Εγω το προπαραγγειλα απο το πλαισιο για να παρω μαζι και το mount. Ομως πολυ φοβαμε οτι δε θα παρω τιποτα επειδη το mount αυτο ερχεται εχτρα και δεν ειναι μεσα στο πακετο του παιχνιδιου.Το πιθανοτερο ειναι τις καρτες με τα mounts να τις φανε οι υπαλληλοι του πλαισιου και να μη φτασει τιποτα σε εμας. Αντε μετα να τρεχεις να λες στην πωλητρια " μα εγω το παραγγειλα γιατι θα επερνα δωρο και εναν ρινοκερο αλλα δεν ειχε τιποτα μεσα στο κουτι!! "Και ουτε ειμαι διατεθημενος αν δε μου ερθει το mount να κατσω να ασχολειθω παραπανω.Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα,για να παρεις το mount θα σου στειλουν ενα κωδικο τον οποιο θα τον βαλεις στο site της Funcom(οταν κανεις register το game) και θα παρεις το mount σε ολους τους χαρακτηρες του account σου.Δεν ειναι κατι που θα ειναι μεσα στο κουτι.Τον κωδικο λογικα θα στον δωσουν στο Πλαισιο (απο εκει που περνεις το game).Οσο για τις καρτες,αυτη ειναι πατεντα του Πλαισιου.Να τις φανε οι υπαλληλοι δεν νομιζω γιατι καρτες ειναι....θα εχει απειρες.Δεν ειναι σαν collectors edition να πεις οτι ειναι standard κομματια να εξαφανιστουν.Στα "χαρτια" η προσφορα του Πλαισιου ειναι καλη γιατι ουσιαστικα περνεις το game με 20ευρω,τον ρινοκερο και 3 μηνες χρονο.Στην πραξη να δουμε τι θα γινει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 23, 2008 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Το παιχνιδι προσπαθουν να το κανουν οσο ποιο σκοτεινο γινεται γιαυτο αλλωστε το βγαλανε 18+ για να μην εχουν περιορισμους σε αυτο. Η funcom εχει αγορασει τα δικαιωματα του ονοματος "conan" και εχει ολοκληρη ομαδα απο πισω που ασχολειται μονο με την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου ετσι ωστε να ταιριαζει απολυτα με την ατμοσφαιρα του conan μεσα απο τα βιβλια. Μεσα στο παιχνιδι υπαρχουν αποκεφαλισμοι,ακρωτηριασμοι και πολλα αλλα που για να τα αναφερω εδω στο φορουμ θα πρεπει να τους βαλω αστερακια για λογοκρισια. Ποιο σκοτεινο δεν γινεται Σε μια απο τις πολλες συνεντευξεις που εδωσε ο υπευθηνος τυπου Erling Ellingsen οταν ρωτηθηκε για τις διαφορες πανοπλιες που θα κυκλοφορισουν και πως θα μοιαζουν ειπε οτι θα δουμε πανοπλιες που θα ταιριαζουν στην ατμοσφαιρα του κοσμου και της εποχης και σε καμια περιπτωση δε θα συναντησουμε πανοπλια σε χρωμα ροζ, οπως σε αλλα παιχνιδια, βλεπε wow. Δεν χρειάζονται αποκεφαισμοί και @@ριες. Όταν λέω σκοτεινό δεν μιλάω μεταφορικά. Λιγότερο χρώμα έπρεπε να χε κατ' εμέ. Όσοι έπιασαν στα χέρια τους τα πρώτα comic του Conan θα καταλάβουν τι λεω. Δύσκολο μεν να αποδωθεί κάτι τέτοιο σε game. Πάντως το παιχνίδι πρέπει να λέει πολλά. Και επιτέλους χαρακτήρες που έχουν λογικές αναλογίες....και μοιάζουν πραγματικοί...:devil: Και επιτέλους άλογα....Άλλο σοβαρό παιχνίδι να έχει...δεν θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Απρίλιος 23, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα,για να παρεις το mount θα σου στειλουν ενα κωδικο τον οποιο θα τον βαλεις στο site της Funcom(οταν κανεις register το game) και θα παρεις το mount σε ολους τους χαρακτηρες του account σου.Δεν ειναι κατι που θα ειναι μεσα στο κουτι.Τον κωδικο λογικα θα στον δωσουν στο Πλαισιο (απο εκει που περνεις το game).Οσο για τις καρτες,αυτη ειναι πατεντα του Πλαισιου.Να τις φανε οι υπαλληλοι δεν νομιζω γιατι καρτες ειναι....θα εχει απειρες.Δεν ειναι σαν collectors edition να πεις οτι ειναι standard κομματια να εξαφανιστουν.Να εξηγησω λιγο πως θα ερθουν τα mounts σε οσους κανανε preorder. Ολες οι προπαραγγελιες καταγραφωνται και στελνονται στην φανκομ. Εκεινη τις καταγραφει και μαζι με τα πακετα του παιχνιδιου που προπαραγγελθικαν στελνει μαζι και τις αναλογες καρτες με τον κωδικο του mount για να μοιιραστουν αναλογα σε αυτους που προπαραγγειλαν.Παραδειγμα: Το πλαισιο στελνει παραγγελεια στην φανκομ με ενδειξη "Προπαραγγελεια" για 100 κουτια και κανει και παραγγελεια 200 κουτια για να εχει να πουλησει στον κοσμο που δε προπαραγγηλαν. Η φανκομ θα στειλει στο πλαισιο 100 κουτια μαζι με 100 καρτες για μουντ και επιπλεον 200 κουτια για να εχει να πουλησει.Αυτες οι 100 καρτες με το μουντ μην εισαι σιγουρος οτι θα φτασουν στα χερια αυτων που προπαρραγειλαν. Πολυ πιθανον αν ο υπαλληλος ειναι ασχετος με το θεμα η δε τον εχουν ενημερωσει να στειλει με το courier μονο το κουτι με το παιχνιδι χωρις να βαλει μεσα καμια καρτα. Θα πρεπει να πας στο μαγαζι μετα εσυ να την ζητησεις και αντε να αποδειξεις οτι δε σου ηρθε μαζι με το κουτι. Ασε που το ποιο πιθανο ειναι να τις τσιμπισουν οι υπαλληλοι τις καρτες αυτες αφου δε πωλουνται , χωρις να λειψουν απο πουθενα, και οταν πας εσυ ή οι ατυχοι που θα πανε στο τελος να μην υπαρχουν καρτες να παρουν. Και σιγα μη ξαναστειλουν καρτες απο την φανκομ. Οτι εγινε εγινε.Γιαυτο εγω εκει που ελεγε τροπος αποστολης και τροπος πληρωμης δηλωσα "αντικαταβολη" και "παραλαβη ο ιδιος απο ενα καταστημα του πλαισιου". Ετσι οταν βγει θα παω στο μαγαζι θα πω το ονομα μου και θα το πληρωσω εκεινη την ωρα ,και θα ζητησω και το μουντ μαζι .Και αν κανουν πως δε μου το δινουν θα τους εξηγησω και σιγουρα θα βρουμε ακρη.Παντως το μουντ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Σιγουρα θα υπαρχει τετοιο μουντ με τα ιδια χαρακτηριστικα. Αντε το πολυ πολυ να μην εχει αρμορ αυτο που θα παρει ολος ο κοσμος, και εμεις να εχουμε το αρμορ μονο σαν εμφανιση τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Απρίλιος 23, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Να τις φανε οι υπαλληλοι δεν νομιζω γιατι καρτες ειναι....θα εχει απειρες.Δεν ειναι σαν collectors edition να πεις οτι ειναι standard κομματια να εξαφανιστουν.Αν ηταν απειρες οι καρτες δε θα ειχε νοημα να κανεις προπαραγγελεια. Θα πηγαιναν ολοι στο πλαισιο και θα περναν μαζι με το παιχνιδι και μια καρτα. Οι καρτες θα ερθουν μετρημενες συμφωνα με τον αριθμο των προπαραγγελειων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 24, 2008 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Μα ακριβως αυτη ειναι η απολαυση στο L2 (και ελπιζω και στο AoC): οτι εχει ελευθερο pvp και μπορεις να σπας τα νευρα των αλλων και να γουσταρεις . Αν δεν το αντεχεις αυτο και θες να παιζεις χαλαρα και δεν γουσταρεις να σε σκοτωνουν...ε παιξε κανα single player RPG βρε παιδι μου ps. Ημουν ο no1 'ballsbreaker' στον official srv Devianne στο L2 και μ'αρεσε πολυ ! Δεν ειναι ετσι οπως τα λες, επειδη καποιουνου δεν του εκατσε η γκομενα ψες θα τραβαω τα ζορια του εγω? Κ δε λεω αν ειμαστε ιδιο lvl, μιλαω για το κλασσικο gang (μεγαλυτερο lvl ο αλλος ή 2-3 νοματαιοι). Περαν που μου σπας τα νευρα δε με αφηνες να ανεβω κ lvl, ε δεν ειναι gaming αυτο... Γι'αυτο κ ειπα χθες τα περι ballanced pvp κ οχι εντελως ελευθερο. Δε θα παιξω single player οπως λες επειδη η εκαστοτε εταιρια δε κατανοει βασικα θεματα... Ειναι καλη ιδεα το οτι το παιχνιδι ειναι pvp based αλλα χωρις ballance...:hi: Oλα αυτα θεωρητικα, στην πραξη εσεις που θα το παιξετε πρωτοι θα μας πειτε τι γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiznick Απρίλιος 24, 2008 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Δεν ειναι θεμα balance και gaming. Ειναι θεμα ελευθεριας στο interactivity με τους αλλους παικτες. Η παιζεις MMORPG και κανεις οτι θες η παιζεις single player Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 24, 2008 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Χωρίς πλάκα, ας υπάρχουν pve και pvp servers και στον εναν να είναι για χαλαρό και στον άλλο για hardcore gaming.ΟΠΕΝ ΠΙΒΙΠΙ ΦΟΥΤΟΥΓΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Απρίλιος 24, 2008 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Δεν ειναι θεμα balance και gaming. Ειναι θεμα ελευθεριας στο interactivity με τους αλλους παικτες. Η παιζεις MMORPG και κανεις οτι θες η παιζεις single player Συμφωνώ. Αρκεί να έχουν κάποιο flag παίχτες που έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα ώστε να μαζευόμαστε 5-10 από τους λιγότερο θερμόαιμους, να σας gankάρουμε 10vs1, να σας χαλάμε 2-3 απογεύματα και μετά να δούμε τι θα ζητάτε από το επόμενο MMORPG. ΟΠΕΝ ΠΙΒΙΠΙ ΦΟΥΤΟΥΓΟΥ. Βρε μαζί σου... Αλλά δεν είναι όλοι σε θέση να διακρίνουν τα όρια μεταξύ PvP και harassment (ειδικά κάτι πιτσιρίκια σαν αυτά που θα βρεις στους free L2 servers). Εκτός αν η μοναδική εναλλακτική του να ανέχεσαι τον κάφρο το γείτονα που δε σε αφήνει να κοιμηθείς τη νύχτα είναι το να πας να γίνεις ερημίτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.