stamatas Ιούνιος 5, 2008 Author #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 ο Rhino που εχω παρει δε τρεχει γρηγορα, ποιο γρηγορα παω με τα ποδια και δε το χρησημοποιω ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιούνιος 12, 2008 #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 ο Rhino που εχω παρει δε τρεχει γρηγορα, ποιο γρηγορα παω με τα ποδια και δε το χρησημοποιω ποτε Διαβασα οτι το μαμμουθ κ ο ρινοκερος ειναι για siege πιο πολυ οχι για αποστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Ιούνιος 16, 2008 #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 μια σημειωσει η ταχυτητα του ρινοκερου αλλαξε εδω και τρεις μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 17, 2008 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Δεν με ενθουσίασε και το παράτησα πσ.Τελικά οι πειρατές έχουν γούστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιούνιος 22, 2008 Author #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Και εγω το παρατησα. Αν και παιχνιδι που βγηκε 4 χρονια μετα το wow δε το περναει σε τιποτα παρα μονο στα γραφικα, το οποιο ειναι και υποκειμενικο γιατι εμενα μου αρεσουν ποιο πολυ τα γραφικα του wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούνιος 23, 2008 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Κι εγω μια απο τα ίδια, 10 μέρες ασχολήθηκα μετά απλά βαρέθηκα. Αναμένω wow expansion και μέχρι τότε έχουμε πολλά άλλα games να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 23, 2008 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 μια απο τα ιδια και εγω, λβλ55, περα απο τις γραφικαρες το παιχνιδι ειναιεντελως beta κατασταση, και δυστηχως ειναι εντελως μονοτονο ενω η οικονομια του και τα ιτεμς ειναι περα για περα γελοια....κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούνιος 23, 2008 #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2008 Και νομιζα οτι μονο εμενα δεν κρατησε το παιγνιον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.