Jump to content

Age of Conan

stamatas

Recommended Posts

Επίσης, είναι κανείς σε 22-24" να μας πει πώς παει και εκεί το παιχνίδι;;

Παίζω σε 1680x1050 με όλα τέρμα εκτός ΑΑ (2x), έχω από 25-50 fps με μηδέν stuttering. Λογικά σε raids κλπ θα ζορίζεται λίγο παραπάνω, οπότε ίσως χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσω. Είμαι πολύ περίεργος να δω επιδόσεις σε DX10.

Επίσης από σήμερα πάπαλα το early access (sold out)

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Με 0xaa και viewing distance 3000m πάει από 45-70 ανάλογα και την περιοχή. Στο tortage beach & khopshef province είδα αυτά τα νούμερα. Γενικά πάντως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η απόδοση με τα τελευταία patch

Παιδια εχω προπαραγγειλει απο πλαισιο. Ενταξει φαγαμε ακυρο στο early access οσοι παραγγειλαμε απο εκει . Λετε να μη μας δωσουν ουτε το mount? Αυτοι δε ξερουν τι τους γινεται. Ανησυχω για το mount.

Μου εστειλε σημερα το πλαισιο ενα εμαιλ και γραφει

"Αξιότιμε κύριε/κυρία

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Πλαίσιο για την προπαραγγελία του πολυαναμενόμενου MMORPG Age Of Conan.

Με αυτό το e-mail θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι για εσάς που προπαραγγείλατε είτε την Collectors είτε την απλή έκδοση θα παραλάβετε την pre-paid card 60 ημερών, 20 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως και είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) και από κινητό 210-2895000.

Με εκτίμηση "

Ουτε κουβεντα για το mount λες και χεστηκα εγω για την καρτα που δινουν. Λετε να μη δωσουν ουτε mount και πανε να τα κουκουλωσουν με τις καρτες? Ρωταω για να ξερω να το παρω απο παπασωτηριου τουλαχιστον για το mount.

Δε λεει να εχω προπαραγγειλει απο τον απριλιο και να μη παρω ουτε mount , και ατομα που παραγγειλαν χτες απο παπασωτηριου να περνουν και early access, ετσι δεν ειναι?

Οπως και να εχει ,ποτε ξανα απο πλαισιο, ουτε αναλωσιμα ουτε τιποτα.

ο κωδικος απο το play.com ειναι για το early access, δηλαδη να ξεκινισεις να παιζεις αν θελεις απο της 17 μαιου αντι για 23 μαιου που θα ξεκινισουν οι αλλοι. Το early access κοστιζει 5 ευρω.

Κανε οτι σου ζητησει βαλε και μια πιστωτικη καρτα αν θελεις για να πληρωσεις τα 5 ευρω, και ξεκινα να κατεβαζεις τον client απο τωρα για να προλαβεις να παιξεις στης 17 αν θελεις. ειναι 13Gb ο client.

Αν δε κανεις τιποτα απο αυτα με τον κωδικο που σου ηρθε δεν τρεχει τιποτα. Θα σου ερθει το παιχνιδι κανονικα στης 23 μαιου και θα παιξεις οπως ολοι.

Ακομα μπορούμε να κατεβάσουμε το game αν εχουμε τον early access κωδικο του mount ? Δε μπορούσα να βρω κάποιο λινκ στο site.

Οχι δε μπορεις να κατεβασεις τιποτα τωρα. Το early access τελειωσε πριν 5 μερες.

Αν εχεις κωδικο τωρα, θα σου χρειαστει για να παρεις το mount, και να ξεκινησεις να παιζεις μαζι με ολους τους αλλους στις 23 του μηνα

Οχι δε μπορεις να κατεβασεις τιποτα τωρα. Το early access τελειωσε πριν 5 μερες.

Αν εχεις κωδικο τωρα, θα σου χρειαστει για να παρεις το mount, και να ξεκινησεις να παιζεις μαζι με ολους τους αλλους στις 23 του μηνα

Αξίζει το game εαν το συγκρίνουμε με το wow ? Καποιος που έχει παιξει wow μπορεί να μας πει κάποια + και - μεταξύ τους ?

Θα σου πω εγω αν θελεις, παιζω wow απο beta, και παιζω και conan beta για ενα μηνα περιπου, και θα σου μιλησω με επιχειρηματα για να μη νομισεις οτι λεω λογια του αερα.

Conan>>>>WoW :)

Θα σου πω εγω αν θελεις, παιζω wow απο beta, και παιζω και conan beta για ενα μηνα περιπου, και θα σου μιλησω με επιχειρηματα για να μη νομισεις οτι λεω λογια του αερα.

Περιμένω με αγωνία ! :)

κωστη δε σε πειραζει να κανω ενα printscreen τα ποστ σου και να τα βαλω στο σιτε των temujin e? xaxaxaxaxaxa

μ'αρεσει που λες αν αξιζει αν το συγκρινουμε με το wow...

νταξει, απλα πηγαινε δες ποσα instances exei to παιχνιδι,

και δες επισης εναν λβλ10 και εναν λβλ70+ και θα καταλαβεις γιατι "στολιδι" μιλαμε...

αν σου αρεσει το melee pvp τοτε το aoc ειναι το παιχνιδι που εψαχνες, αν εισαι του pve...

τοτε ηδη ξερεις την απαντηση

Αυτη ηταν η επιχειρηματολογια μου :p

Λοιπον θα προσπαθησω να κανω ενα review του κοναν και να το συγκρινω λιγο με το wow χωρις να μπαινω σε πολλες λεπτομεριες και να πλατιαζω γιατι μπορω να γραφω πολλα, για ωρες.

Γραφικα

Τα γραφικα του κοναν ειναι ποιο πολυπλοκα και ποιο καινουργια απο τα γραφικα του γουοου. Σε αντιθεση με τα καρτουνιστικα γραφικα , το κοναν προσπαθει να πλησιασει την ρεαλιστικη πλευρα του θεματος. Ολοι ειναι ανθρωποι στο κοναν , δε θα συναντησεις νανους, ξωτικα , ορκς και τα λοιπα. Υπαρχουν περιοχες μεσα στο παιχνιδι οπου τα γραφικα πραγματικα σου κοβουν την ανασα και σου "γεμιζουν" το ματι, χωρις να υπαρχουν κενα σημεια.

Οταν λεω "κενα σημεια" ενωω (για οσους εχετε παιξει lineage2) να υπαρχει ενα ατελειωτο μερος με χωμα και καπου στην μεση να υπαρχει ενα δεντρο και διπλα του ενας βραχος και τριγυρω ατελειωτα τερατακια για σκωτωμα.

Οι κατασκευαστες στο κοναν εχουν προσεξει και την παραμικρη γωνια του χαρτη, πιστευω οτι εχουν σχεδιασει και κατω απο τις πετρες σε περιπτωση που τις σηκωσεις να βρεις κατι απο κατω.

Κινηση χαρακτηρων

Δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την κινηση των χαρακτηρων στο κοναν και κυριως απο το πηδημα. Αν και εχουν χρισιμοποιησει πολυ υψηλη τεχνολογια για να αιχμαλωτισουν την πραγματικη κινηση ανθρωπων και ζωων και να την αποτυπωσουν στον υπολογιστη, ορισμενα πραγματα πιστευω οτι δεν πρεπει να τα αποτυπωνουμε οπως ειναι στην πραγματικοτητα.

Το πηδημα επρεπε να ειναι ποιο θεαματικο, οταν πατας το κουμπι για να πηδησει ο χαρακτιρας αμεσως χτυπαει στο ματι οτι πηδαει οπως ενας μεσηλικας που τον βαζεις να πηδησει ενα χαντακι μισο μετρο, ακομψα και χωρις ιχνος θεαματος.

Ενα αλλο θεμα με την κινηση ειναι οτι το animation της κινησης στο περπατημα καθηστερει λιγο να ξεκινησει σε σχεση με την μετατοπιση. Σαν αποτελεσμα ειναι να πατας το κουμπι να προχωρισει και να "τσουλαει" για ελαχιστα κλασματα στο εδαφος χωρις να κανει animation οτι εχει κουνισει τα ποδια του. Αυτο το φαινομενο ειναι πολυ ποιο εντονο στην πλαγιομετατοπιση του χαρακτηρα, με πλαγια βηματα δηλαδη.

talents, skills, gameplay

Υπαρχουν 12 κλασσες στον κοναν σε αντιθεση με τις 9 του γουοου. Και οι 12 ειναι διαφορετικες μεταξυ τους και μοναδικες. Εχουν talents οπως το γουοου.

Μια τεραστια διαφορα που ειδα εγω στο παιχνιδι ειναι στο healing, στην ουσια δεν υπαρχει healing με την μορφη που υπαρχει στο γουοου. Για να καταλαβεις εγω παιζω εναν priest of mitra ο οποιος ειναι βασικος healer. Απο talents παιρνεις ενα spell που λεγεται "lance of mitra" αυτο το spell ειναι επιθετικο και το κασταρεις 2.5sec. Κανεις εναν ταργκετ και χτυπαει αυτον και ολους οσους βρει στον δρομο του, σα να τους κανει ολους "σουβλακι". Με αυτο το σπελλ κανω και healing σε οσους βρισκονται διπλα στον αρχικο μου στοχο.

Κανεις caster δεν εχει instant cast spell. Ολοι κασταρουν για να ριξουν κατι, αλλα υπαρχουν πολλα spells με 0.5sec casting time. Το προσθεσανε το χρονο αυτο για να μη μπορεις να το κασταρεις οταν κινισε η οταν χοροπηδας τριγυρω σα το "κουνελι" οπως χαρακτιριστικα εχει πει ενας κατασκευαστης.

http://feats.goonheim.com/priestofmitra (ταλεντς)

end game pvp

Στο γουοου δεν υπαρχει καν αυτη η εννοια, στο κοναν αυτο ειναι ολη η ουσια του παιχνιδιου.

mounts

Εχει αλογα οπως το γουοου, μονο που στο κοναν μπορεις να κανεις κανονικα μαχη πανω απο το αλογο η τον ρινοκερο η τον ελεφαντα σου. Οταν εισαι πανω στο αλογο μοιραζεσαι το health σου με αυτο του αλογου. Υπαρχει η περιπτωση να πεθανει το αλογο την ωρα της μαχης.

FFA PVP

Μπορεις να σκωτωνεις οποιον βρεις μπροστα σου, δεν υπαρχουν ορια. Απο τωρα υπαρχει δραμα στα φορουμς του τυπου "Με γκανκαρουν ατομα του guild μου!! damn you funcom" παρε ενα τετοιο ποστ να δεις τι ενωω http://www.ageofconan.gr/forum/viewtopic.php?pid=914#p914

σταματα απο pve τι λεει?

εννοω, οταν πας 80 τι εχει να κανεις? ωστε να σε κρατησει

καπου διαβασα οτι τα instances-dugeons ειναι ελαχιστα.

επισης ισχυει οτι ολα τα races ουσιαστικα ειναι 90% ιδια? εννοω οτι δε βλεπεις τις χαοτικες διαφορες αναμεσα σε ενα human και ενα Orc πχ.

για πε για πε

σταματα απο pve τι λεει?

εννοω, οταν πας 80 τι εχει να κανεις? ωστε να σε κρατησει

καπου διαβασα οτι τα instances-dugeons ειναι ελαχιστα.

επισης ισχυει οτι ολα τα races ουσιαστικα ειναι 90% ιδια? εννοω οτι δε βλεπεις τις χαοτικες διαφορες αναμεσα σε ενα human και ενα Orc πχ.

για πε για πε

90% ίδιοι είναι γιατι ουσιαστικά το κόναν δεν έχει races έχει εθνότητες, δηλαδή είναι όλοι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες.

Παρ όλα αυτά διαφορές υπάρχουν είναι κάτι σαν βικινγκς - ρωμαίοι - αιγύπτιοι.

Να πω και γω στις διαφορές με το wow, το παιχνίδι δεν είναι seemless, έχει αρκετά loading κάτι που χτυπάει άσχημα σε κάποιον που έχει έρθει απο το wow.

Επίσης μια διαφορά που έχει να κάνει με τις ισορροπίες των classes, τα caster καθαρά class είναι 2 ενώ τα melee καθαρά είναι 5.. (+3 healers, 1 ranged dps, herald of xotli = hybrid)

τα instances είναι λίγο μπλέξιμο σε σχέση με το wow. Υπάρχουν μεγάλες περιοχές που κάνεις κανονικά quests και έχεις την επιλογή στην ίδια περιοχή να παίξεις epic, δηλαδή όλα τα τέρατα γίνονται κάτι σαν elite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.