KoMM Μάϊος 9, 2008 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Μια άλλη διαφορά είναι ότι ο κόσμος της Hyboria δεν θα είναι "seamless" όπως του WoW αλλά θα χωρίζεται σε ζώνες . Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν loading screen όταν περνάς από μια ζώνη σε μια άλλη . Επίσης θα έχει κάποια instances που θα λειτουργούν όπως αυτά στο άλλο ΜΜΟ της Funcom το Anarchy Online . δηλαδή οι ζωνες θα είναι instanced σε γενικές γραμμές; Γιατί το κάνανε έτσι και όχι seamless???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 9, 2008 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 για καλύτερα γραφικά φαντάζομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 9, 2008 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Εδώ έχει μια γενική περιγραφή του τι είναι instanced και τι οχι στο AoC, http://forums.tentonhammer.com/showthread.php?t=25636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 9, 2008 Author #84 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Το πλαισιο τελικα μας γειωσε, ουτε το mount θα ισχυει ετσι οπως το πανε, επειδη το serial-key του mount ειναι το ιδιο με το head start. Αν δε μου στειλουν τιποτα δε θα το παρω απο πλαισιο, σιγα μη τους κανω και τη χαρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καλα παιδιά , άκρη με τα preorder δε θα βγάλουμε...εγώ σκέφτηκα να το αγοράσω ξερά απ τη φανκομ αλλά οι κλεφταράδες το έχουν 65 δολλάρια...ενώ από play θα το πάρω 35 ευρά...και πλαίσιο π.χ. δίνει 2 μήνες μπεχο παιχνίδι....ξενέρα....και δεν έχει και mount νομίζω από φανκομ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 9, 2008 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 3 η ώρα ανοίγουν οι σερβερ... χεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 9, 2008 Author #87 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Εδω εξηγει με λεπτομεριες το θεμα του early access και των mount απο preorderhttp://www.ageofconan.gr/forum/viewtopic.php?id=37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 9, 2008 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 καλα παιδιά , άκρη με τα preorder δε θα βγάλουμε...εγώ σκέφτηκα να το αγοράσω ξερά απ τη φανκομ αλλά οι κλεφταράδες το έχουν 65 δολλάρια...ενώ από play θα το πάρω 35 ευρά...και πλαίσιο π.χ. δίνει 2 μήνες μπεχο παιχνίδι....ξενέρα....και δεν έχει και mount νομίζω από φανκομ..Έχεις υπόψη πόσο περίπου είναι 65 δολλάρια; ... ~42 ευρώ... :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 +μεταφορικά.Και δεν είναι θέμα τα 10 ευρώ παραπάνω που θα δώσω.Μου τη σπάει που όταν το αγοράζεις απ την φανκομ και όχι από μαγαζί πληρώνεις παραπάνω. Άντε βγάλε άκρη.+ ότι δεν έχει mount.Συμφέρει λες; :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 9, 2008 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Φθηνότερα σου έρχεται απο εκεί παρά από Ελλάδα πάντως. Αν μιλάς για το play.com, είναι φθηνότερο από παντού, δεκτό αυτό. Απλά βρίσκω το "κλεφταράδες" λίγο υπερβολικό. Στο site της εταιρείας πάντως λέει ότι αν παραγγείλεις μέχρι 16/5 θα σου δοθεί ο κωδικός preorder. Δεδομένου ότι είναι ο ίδιος που ενεργοποιεί το mount, υποθέτω ότι ίσως τελικά να το δίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ε αν δε μου ρθει κωδικός απ το play σύντομα θα το τσιμπήσω από κει.Το κλεφταράδες μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό αλλά γενικά η φανκομ χρεώνει 15/μήνα, "open" beta σε συμφωνια με fileplanet, πουλάει το headstart, έχει ακριβότερα το παιχνίδι της απ του retailers ε, μου κάνουν κάπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 10, 2008 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δηλώνω τρισευτηχισμένος!!!! Η funcom έβγαλε ενα μαγικό πατσάκι!!! Πριν Φριζαρίσματα συχνά με όλες τις ρυθμίσεις low και λίγες medium Μετά Τα έβαλα όλα στο φουλ και απλά έμεινα μλααακς!!!!! Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο! Απλα έιναι απίστευτο! οι σκιές γνααμνε!!! Ειναι πανέμορφο! Δυστυχώς με όλα στο φουλ δεν μου παίζει στρωτα (με τη κάρτα στο σύστημα της υπογραφής σε ανάλυση 1680*1024 όλα αυτά) για αυτό και αναγκάστηκα να βγάλω τις σκιες ¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 10, 2008 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Εδω εξηγει με λεπτομεριες το θεμα του early access και των mount απο preorderhttp://www.ageofconan.gr/forum/viewtopic.php?id=373-day early access (offer closed 9th May)play.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 10, 2008 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Με μια καλύτερη καρτούλα θα το παίξεις μια χαρά Arabesque. Ο debugger εν τω μεταξύ τρέχει ακόμα, οπότε θα δούμε ακόμα καλύτερη απόδοση με την επίσημη κυκλοφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 11, 2008 Author #95 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 Mολις βρηκα ενα beta key και κατεβαζω τον client. Για να δουμε ελπιζω να παιζει στο μηχανιμα μου. Εχω athlon 64 3000+ , 2gb mnhmh, ati 1950 karta. Σε μια σελιδα που κοιταξα ειπε οτι ειμαι ενταξει απο τα minimum requirements, αλλα δε περναγα τα recomended.Μαλλον θα αγορασω νεο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 11, 2008 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 και γω κατεβάζω αλλά μέχρι το βράδυ ειναι κάτω οι σερβερς.Και ενα update ,άμα το πάρω από φανκομ -μιας και το πλει.κομ παπακιζεται-, βγαίνει 60 ευρουλακια....πλει 35, φανκομ 60.n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 13, 2008 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 ωραίο το παιχνίδι.Μου άφησε πολύ καλύτερες εντυπώσεις από άλλα -ονόματα δε λεμε-.Με τα πάντα τέρμα,υπάρχει θέμα, εγώ παίζω στα 40φπς :SΑλλά χωρίς ΑΑ και viewing distance 10000000000 τα φπς πάνε μ.ο. 60.Έχει κανείς τετραπύρηνο να μας πει άμα τον εκμεταλλεύεται και πόσο;Επίσης, είναι κανείς σε 22-24" να μας πει πώς παει και εκεί το παιχνίδι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 13, 2008 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Παιδιά μου ήρθε το κλειδί από το play.com πάω να κάνω register στο ageofconan.com , καιζητάει συνδρομή, πιστωτική κάρτα κ.τ.λ ο κωδικός αυτός πως χρησιμοποιείται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 13, 2008 Author #99 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 ο κωδικος απο το play.com ειναι για το early access, δηλαδη να ξεκινισεις να παιζεις αν θελεις απο της 17 μαιου αντι για 23 μαιου που θα ξεκινισουν οι αλλοι. Το early access κοστιζει 5 ευρω. Κανε οτι σου ζητησει βαλε και μια πιστωτικη καρτα αν θελεις για να πληρωσεις τα 5 ευρω, και ξεκινα να κατεβαζεις τον client απο τωρα για να προλαβεις να παιξεις στης 17 αν θελεις. ειναι 13Gb ο client.Αν δε κανεις τιποτα απο αυτα με τον κωδικο που σου ηρθε δεν τρεχει τιποτα. Θα σου ερθει το παιχνιδι κανονικα στης 23 μαιου και θα παιξεις οπως ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 13, 2008 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2008 Με τα 5 ευρώ τελικά έχεις 10 μέρες Playtime ,οπως και 15€/μηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.