ganastasiou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Έχω ένα φορητό της acer τον Aspire 3023 και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με service,προτείνετε μου κάποιες μνήμες RAM(DDR 333),έχει την μαμίσια που είναι 512MB δεν έχω πρόβλημα να πάρω και 1GB+ αλήθεια μέχρι πόσο πέρνουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Χωρίς συζήτηση, από Crucial: http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=3E855EAFA5CA7304Είναι ίσως η πιό αξιόπιστη εταιρία σε μνήμες και σου δίνει εγγύηση καλής λειτουργίας. Όπως θα δεις και τον τίτλο, δε γράφει τον τύπο της μνήμης, αλλά τη δίνει σαν upgrade για το laptop σου. Αν δε δουλεύει τις επιστρέφεις πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Απρίλιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 σε Ελλάδα τις βρίσκω??:wassat:Φίλε δεν σε πρόλαβα διόρθωσα το ποστ είναι ddr 333.Αν και δεν είμαι σίγουρος αλλά είδα σε άλλα site που κοίταγα οτι πέρνει και 400 και 333.Προφανώς πρέπει να το ανοιξώ για να επιβεβαιώσω του λόγου το αληθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Πολύ δύσκολα, οι περισσότεροι φέρνουν τα βασικά μοντέλα. Μπορεί να βρεις την ίδια, αλλά δε θα έχει την εγγύηση καλής λειτουργίας με το δικό σου laptop. Μικρό το ρίσκο βέβαια όταν μιλάς για Crucial, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όσο για την παραγγελία, τις έχεις σε 2-3 ημέρες με ελάχιστο κόστος*. Αν το πρόβλημά σου είναι η κάρτα, σίγουρα θα βρεις κάποιον να σε εξυπηρετήσει *7€ με UPS κι επειδή είναι ΗΒ, δεν έχεις τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.