Jump to content

ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ TFT ΟΘΟΝΗ

drmoney

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ TFT 15' fujitsu-siemens c383fa, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΩ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ???

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2005 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ/ΗΜΕΡΑ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ downloading ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ server...

Δύσκολο για 100. Εδώ φίλος προσπαθει να πουλήσει 2 LG 19άρες σε αυτά τα λεφτά και δυσκολεύεται...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ TFT 15' fujitsu-siemens c383fa, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΩ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ???

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2005 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ/ΗΜΕΡΑ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ downloading ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ server...

:OT: Γιατί κεφαλαία???

Γύρω στα 50€ είναι η αντικειμενική της αξία στην αγορά μεταχειρισμένων.
+1

2 15άρες TFT με Samsung panel (μάρκας proview ή κάπως έτσι) αγορασμένες μαζί το 2004 πέθαναν μέσα στον ίδιο μήνα (3+ χρόνια μετά), είναι ρίσκο νομίζω στα TFT οι παλιές οθόνες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.