Jump to content

Samsung T220 22"

feanor_gr

Recommended Posts

Μπραβο ρε felix!

Aυτα τα monitor ειναι με ΤΝ πανελ?

Θα αρχισουμε παλι: Το δικο μου εχει S,to δικο σου C,κτλ.

Κανενα comparison με το 226bw και 2232 υπαρχει,

για να δουμε αν ειναι δικαιολογημενη η υψηλοτερη τιμη?

Γιατι παντου βλεπω οτι η native αναλυση του ειναι 1680χ1050

και στο βιντεακι της CEBIT λεει αλλα?

Ιδου:

http://www.dailymotion.com/video/x4l2yo_cebit-2008-samsung-syncmaster-t220_tech

Στο videaki αρχικά γράφει 220P...όταν δείχνει το πίσω μέρος δείχνει και Scart και Component και HDMI (συνδεδεμένο με αυτήν) και input για κεραία (δεξιά) αν δεν κάνω λάθος, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για το T220...

Στο prad ΤΝ γράφει, οπότε μέχρι να παίξει officially στο site της Samsung παραμένουμε εκεί...

Oπως τα λες ειναι, ομως το μοντελο T220HD,λεει στο PRAD πως

εχει Scart και Component και HDMI και input για κεραία...

AΛΛΑ αναλυση 1680χ1050!!!

• 2 weeks later...

εφυγε η παραγγελια απο την Μ.Πεμπτη.

Την τριτη μου ειπαν οτι θα την εχω!!

Θα σας πω εντυπωσεις!!

Την έφερε και το Πλαίσιο....Αρκετά μου φαίνονται για 22" ΤΝ....Αλλά να μου πείς κάπου τόσο έχει και η LG η 227WT...

Στο λινκ που έδωσες είναι η αντίστοιχη 20άρα. 330e για TN 20άρα είναι υπερβολικά imo.

Παιδια μολις την παρελαβα απο hardshop.

H oθονη απλα δεν παιζεται!!!!

Στο λινκ που έδωσες είναι η αντίστοιχη 20άρα. 330e για TN 20άρα είναι υπερβολικά imo.

Ναι όντως..λάθος μου...;)

εντυπώσεις????????????????????????

-Πολυ καλη αποδοση χρωματων - χωρις καθολου calibration.

-Δεν παρουσιαζει backlight bleeding.

-Ταχυτατη

-Πολυ πρωτoτυπο design!

Pics:

b0zzi7066pv6ceev3i5h.jpg

a6wr0qaxb07l06w8s7w6.jpg

ite3f9swil108mmurfmt.jpg

3xln1mpiristx62gawar.jpg

65jwh7xq172seqhosc82.jpg

• 6 months later...

παιδια μολις πηρα την οθονη απο eshop

ενω η βαση της ειχε μιζ ζελατινα, το πλαισιο δν ειχε τπτ.. λεω μηπως μ την δωσαν μεταχειρισμενη.... Το κουτι ειναι αληθεια οτι δν θυμαμαι σε τι κατασταση ηταν, οπως και το ασπρο "πανι" π ηταν μεσα η οθονη! αν καποιος π την εχει παρει θυμαται ας μου πει

ευχαριστω!!

ΥΓ η οθονη παντως τα σπαει! και δν εχει και πιξελ καμμενο

την παίρνουν από διάφορους έμπορους και δεν είναι ίδια τα παρελκόμενα εντός συσκευασίας. έχω πάρει από διάφορα καταστήματα ίδια προϊόντα και ήταν πολλές φορές διαφορετικά. π.χ. άλλες πλαστικές σακούλες στην μία άλλες στην άλλη, άλλα αυτοκόλλητα το ένα άλλα το άλλο, στα κουτιά το ένα είχε πανάκι τα άλλα δεν είχαν, στα τροφοδοτικά το ένα είχε το αντικραδασμικό σιλικόνης σε άλλο δεν υπήρχε (και μιαλάμε μέσα σε ζελατίνα) και άλλα παραδείγματα.

• 4 weeks later...

και εγώ πήρα αυτην αλλά την HD

DSC00317.jpg

από την τηλεόραση δεν έχω κάνενα πρόβλημα. όλα λειτουργούν άψογα. το design τα σπάει όπως κάθε samsung οθόνη.Εμένα το πανάκι για να καθαρίζω την οθόνη είναι μπλέ..αλλά με προβλήματίζει γιατί λέει οτι επιτρέπεται να ριχνεις νερό στο πανάκι και μετά να την σκουπίζεις..ισχύει αυτό;ξέρεται;

ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο υγρό..;

Εγώ κάνω με νερό την 2232 και δέν έχω κανένα πρόβλημα.

Μία φορα που εβαλα ΑΖΑΧ μετα το έκανα με νερο για να φυγουν τα σημάδια

@ feanor_gr αν θές βγάλε την σίτα απο τα ηχεία, είναι πολύ πιο όμορφα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.