Jump to content

Καλύτερη μητρική για Intel με υποστήριξη crossfire

totti1416003288

Recommended Posts

Πείτε ρε παιδιά την άποψη σας, ποιό είναι το καλύτερο chipset? και γενικά ποιά η καλύτερη μητρική για Ιντελ? επειδή σε μια αναβάθμιση σκέφτομαι να περάσω σε Ιντελ επεξεργαστή και δε ξέρω καθόλου τι παίζει από μητρικές για Ιντελ :zzz:. Εδώ και 10-11 χρόνια πάντα σε AMD πήγαινα :happy2:. Να πώ μόνο ότι οι μητρικές που θα προτείνετε να είναι για DDR2, να υποστηρίζουν crossfire και να μην ξεφεύγουν πολύ από πλευράς τιμής, περίπου 200 ευρώ (πάνω-κάτω)

να σου πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη το p5e που εχω τωρα βφηκε πολυ σκυλι 6 μηνες που το εχω τορα ( ασχετα που θα το δωσω τωρα για κατι ποιο υδροψηκτο με ddr3 )

εκτος αν ψαχνεισ κατι με sli

Για να είμαι ειλικρινής η πρώτη εταιρία που κοίταξα για μητρικές με το Χ38 ήταν η ΑΒΙΤ αλλά σε ένα review που διάβασα δεν τα πήγαινε και πολύ καλά η συγκεκριμένη ακόμα και ενάντιον του προκάτοχου της ΙΡ35 αλλιώς δεν θα το συζητούσα. Νομίζω η ASUS P5E είναι Best Buy.

totti για μένα είναι σταθερή mobo,με ένα σετάκι ddr2 θα σε πάει κάλα.Η asus είναι καλή όντως πιο μπουγιάρικη με περισσότερα updates αλλά δεν έχει εξωτερικό sata χωρίς να είναι μειονέκτημα αυτό,πάντως ότι και να πάρεις θα είσαι κομπλέ....:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.