Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 Έχει παί3ει κανένας το παιχνιδάκι αυτό να μου πεί γνώμη? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Οτι ποιο εκνευριστικό υπάρχει..απο Gameplay .Μονο αν είσαι fan και κολλημένος θα σου αρέσει.Γραφικά μην περιμένεις και πολλά...αόρατοι τοίχοι παντού κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric Απρίλιος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Υπερβολικά βαρετό!!!Μισή ώρα το έπαιξα και το έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Αθλιο παιχνιδακι ακομα αι για τους fan της σειρας. Ουτε τους ηθοποιους της σειρας δεν βαλαν για το voice acting... Μου πηρε καπου 4-5 ωρες χαλαρου παιχνιδου για να το τερματησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 17, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Κατάλαβα gtp είναι... να μήν ασχοληθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandante Απρίλιος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 gtpk θες να πεις οτι πιο άθλιο εχω παίξει τον τελευταίο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.