Captain Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2011 Παιδια εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να παρω μια πολυ καλη φωτογραφικη μηχανη αλλα δεν εχω καταληξει καπου.το σιγουρο ειναι οτι διαθετω 500 ευρω περιπου αρκει να πιασουνε τοπο τα λεφτα που θα δωσω.Εχω αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562900 εμεινα απολυτα ικανοποιημενος αλλα λεω να παω ενα βημα παραπερα.ειδα αρκετα ποστ εδω μεσα για φωτογραφικες μηχανες αλλα παλι μπερδευτηκα παρα βρηκα ακρη.δεν γνωριζω καν σε τι μαρκα να επικεντρωθω ουτε τι πρεπει να κοιταξω περισσοτερο στην καμερα αυτη.το μονο που θελω ειναι να εχει καλο οπτικο ζουμ να τραβαει καλο βιντεο και φυσικα ρυθμισεις ωστε να εχω το δυνατον καλυτερο αψεγαδιαστο αποτελεσμα στην φωτογραφια.δεν εχω καταληξει καπου βεβαια αν και μου αρεσε αρκετα αυτη εδω αλλα ξεφευγει αρκετα απο αυτο που μπορω να διαθεσω.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564552τα φωτα σας παιδια.εκτιμω οποιαδηποτε βοηθεια.Ευχαριστω εκ των προτερων για απαντησεις σαςΥΓ αν καποιος γνωριζει καποια οντως φοβερη καμερα και την ξερει καλα και εχει μεινει ικανοποιημενος μπορω να διαθεσω καποια χρηματα παραπανω ισως αρκει να αξιζει τον κοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 το μοντελο που προτεινεις ειναι κλασικος συνδιασμος. Για πρωτα βηματα σε slr δε νομιζω να σε αφησει παραπονεμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Αν έχεις τόσο ψηλό budget κοίταξε και την D7000 Nikon. Φυσικά θα προτείνω και μια D5000/5100. (value for money) Αν ρωτήσεις πια είναι καλύτερη, Eos550D ή D5000/5100 , κανεις δεν έχει την απάντηση . Είναι θέμα γούστου. Το καλύτερο που έχεις να κανεις, είναι να πάρεις μια sd , να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα και να τις τεστάρεις μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 26, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 ειδα και την Νικον D3100 και D3000.ποια ειναι η διαφορα τους?τι γνωμη εχετε?η D5000 που προτεινεις γιανκο ειναι καλυτερη απο την 3000 και 3100?οσο για την D7000 ξεφευγει παρα πολυ απο οσο ειδα.τωρα ειμαι αναμεσα σε D5000 και D3100 η D3000.τον αποσπομενο φακο τον αγοραζω η τον εχουν στα κουτια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 τον έχει το kit.Η D3000/3100 είναι το entry slr model. Η D5000/5100 είναι η "εξέλιξη" όπου η μηχανή έχει πιο πολλά χαρακτηριστικά μιας επαγγελματικής μηχανής. Η διαφορα του 100 είναι κύριος τα megapixel (περίπου 4mp, πολύ λίγη διαφορα κατά την γνώμη μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 26, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Βεβαια η 5100 εχει και αποσπομενο πορτακι νομιζω ετσι?και αυτο μικροδιαφορα κομψοτητας ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Μην πας σε D3000/31000 εχω την 3000 και δεν ειμαι ευχαριστημενος....Εχω την εντυπωση οτι η Canon σε entry level ειναι καλυτερη...οσο ανεβενει τo budget ομως...τοτε Nikon..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 26, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Μην πας σε D3000/31000 εχω την 3000 και δεν ειμαι ευχαριστημενος....Εχω την εντυπωση οτι η Canon σε entry level ειναι καλυτερη...οσο ανεβενει τo budget ομως...τοτε Nikon.....αυτο ακριβως εψαξα και ατομο με την 3000 μου πε πως δεν εχει καλο ζουμ ουτε βιντεο.και εγω για νικον το κοβω η για κανον αλλα με κοβω προς νικον να κλεινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 πως δεν έχει καλο zoom? τη σημαίνει δεν έχει καλο zoom? το zoom από τον φακό εξαρτάται. Αν δεν έχει αρκετά σημεία εστίασης , άλλη ιστορία. Αν σε ενδιαφέρει το video κοίταξε περισσότερο για D5100. Το focus σε video mode της 5000 δεν είναι και σπουδαίο. Της 5100 δεν το έχω δοκιμάσει. (Ps και η 5000 έχει αποσπώμενοι οθόνη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 27, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 πως δεν έχει καλο zoom? τη σημαίνει δεν έχει καλο zoom? το zoom από τον φακό εξαρτάται. Αν δεν έχει αρκετά σημεία εστίασης , άλλη ιστορία. Αν σε ενδιαφέρει το video κοίταξε περισσότερο για D5100. Το focus σε video mode της 5000 δεν είναι και σπουδαίο. Της 5100 δεν το έχω δοκιμάσει. (Ps και η 5000 έχει αποσπώμενοι οθόνη ) o kit φακος δεν ειναι καλος αυτο παρατηρησα απο οσο ειδα.βασικα ρε σι γιανκο η 5100 ειναι κομψη μαρεσει δλδ αλλα η ΕΟS που ειπες με ψηνει και αυτη αλλα σκεφτομαι πολυ.ΕοS θεωρω πως εχει καλυτερα χαρακτηριστικα δεν λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 γιατί ο stock φακός δεν είναι καλός? που το βασίζεις αυτό?Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω γνώμη για κάτι που δεν έχω δουλέψει. Οι μηχανές δεν είναι κάρτα γραφικών. Μπορεί μια μηχανή να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από την άλλη , ο τρόπος λειτουργίας όμως να μην είναι καλός. Πχ τα μενού της canon μου φαίνονται πολύ χρονοβόρα σε όλες τοις μηχανές τις. Γούστα είναι αυτά γιαφτο και σου είχα πει να επισκεφτείς ένα μαγαζάκι να τις πιάσεις με τα χερια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.