Jump to content

AMD ATHLON 64 AM2 BE-2350 + ASUS M3N78-EMH HDMI

Tsene

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ASUS M3N78-EMH HDMI

AMD ATHLON 64 AM2 BE-2350

KINGS KHX6400D2/1G DDR2-800MHz HYPER-X (*2=2GB)

Αυτά τα κομματάκια για HTPC + κατεβαστήρι τις υπόλοιπες ώρες.

Το έβαλα στην κατηγορία των amd cpu κυρίως για τον BE-2350.

Τον έχει δοκιμάσει κάποιος; Διάβασα αρκετά πολύ καλά reviews αλλά ήθελα και μια πιο άμεση γνώμη.

Μ'αρέσει που καίει μόλις 45W :clap:

το πιο βαρύ που θα κάνει θα είναι αναπαραγωγή H.264 βίντεο και αργότερα μπορεί να προστεθεί και κάποιο blueray drive.

Μέχρι τότε ίσως μπει και έξτρα gpu αλλά θα ήθελα να κρατήσω την κατανάλωση των watt σε χαμηλά επίπεδα.

φιλε μου το H264 σε 1080p ειναι μια πονεμενη ιστορια, εγω με την GA-MA78GM-S2H και τον ιδιο επεξεργαστη δεν τα καταφερα να παιξω mkv 1080p , το uvd παιζει μονο στο power dvd και σε blue ray και οχι σε hacked format οπως το mkv αν και ο media player classic htpc το παιζει με uvd αλλα αν φορτωσεις ας πουμε υποτιτλους την εβαψες, ετσι κατελιξα να παρω ενα phenom 9550 για να παιζω και mkv σε 1080p και αν θες παρε κατ' ελαχιστο τον amd 5200 που ειναι σε κοντινη τιμη με 65 watt καταναλωση και τα παιζει μια χαρα νομιζω.

Οπότε λες να μην σκέφτομαι καθόλου αυτόν τον επεξεργαστή αν θέλω HD 1080p :getlost:

από ένα παλιό review που βρήκα για τον BE-2350 http://techreport.com/articles.x/12616/15

Those of you looking to use this chip in a home theater PC may be interested to know that I tried playing back an H.264-encoded HD DVD (the movie Babel) on our test system, and the processor handled it quite well, with CPU utilization ranging between about 48 and 63%. CPU utilization was even lower with a VC-1 encoded disc. This system's GeForce 7-series video card can't accelerate the most processor-intensive stages of H.264 decoding, yet playback was consistently fluid, so the BE-2350 looks to be very much up to the task.

Στη δοκιμή τους είχαν μία GeForce 7900 GTX 512MB

η M3N78-EMH HDMI που θέλω να πάρω εγώ έχει επάνω μία GeForce 8200 onboard.

θα παίξει καθόλου ρόλο στην αναπαραγωγή HD ή να πάρω κατευθείαν έναν 5200+ και να μη το κουράζω πολύ;

κοιτα αν θες παρε τον επεξεργαστη αλλα να ξερεις οτι σε πολλα 1080ρ θα εχεις προβλημα οπως ειχα και εγω , δεν υπαρχει ακομα πληρη υποστηριξη uvd απο το mkv αρα θες καλο επεξεργαστη οσο για τον ε4850 δεν τον εχω βρει καπου για να τον παρω και σιγουρα ειναι πολι καλητερος απο τον 2350 αλλα και απο τον be 2400

κοιτα φιλε ρωτας για τον 2350 νομιζω ειναι εκδοση με λιγο παραπανω

χρονισμο απο τον δικο μου 3600+brisbaine εμενα ειναι 1900 ενω σε εσενα 2100

επειδη τα 1080p ειναι ζορι σε αυτη την συχνοτητα, για να παιξει μπαλα

ο 2350 και λογω μικρης cashe 2x512 θα τον πας πιστευω κοντα στα 3.0ghz ευκολα

απο θερμοκρασιες δεν θα εχεις προβλημα κοιτα την υπογραφη μου εγω τα παιζω

μια χαρα χρησιμοποιω media player clasic+coreavc +reclock για συχρονισμο ηχου και

εικονας+directvobsub για να ανεβαινουν οι υποτιτλοι ............ αυτα αν χρειαστης κατι εδω ειμαστε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.