Jump to content

Ultra 120 + _______

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Έχω δοκιμάσει κάποιους από τους προαναφερθέντες 12άρηδες και τα καλύτερα αποτελέσματα σε στροφές 600-1200 τα πήρα με αυτούς:

Πάνω στην ψύκτρα τη χρησιμοποίησες ή γενικότερα μιλάς; :...:

Έχω δοκιμάσει κάποιους από τους προαναφερθέντες 12άρηδες και τα καλύτερα αποτελέσματα σε στροφές 600-1200 τα πήρα με αυτούς:

dsc0608resizeel3.jpg

μα καλα που μενεις ρε ανθρωπε?

σε ξυλουργειο?

πολυ σκονη σε ολες τις φωτος:whistle2::whistle2::whistle2:

Exhaust fan είναι σε ένα pc που δουλεύει από πέρσι χωρίς να κλείσει καθόλου. Λογικό είναι να έχει λίγη σκόνη, το θετικό είναι ότι το κουτί είναι καθαρό.

μα καλα που μενεις ρε ανθρωπε?

σε ξυλουργειο?

πολυ σκονη σε ολες τις φωτος:whistle2::whistle2::whistle2:

Το ξυλουργειο δεν εχει σκονη, ροκανιδια εχει...:happy2:

Ασχημος ειναι

Εγω εχω και noctua και silenx. Έχω 2 silenx των 120mm στα 11db και 14db,

και 2 noctua των 120mm στις 800rpm και 1200rpm. Οι noctua είναι αθόρυβοι

ενώ οι silenx σου σπανε τα νευρα, ομως ειναι καλύτεροι απο επιδόσεις. Εγω θα

προτεινα αυτον που εχω NOCTUA NF-S12-1200 12CM ή αυτον αλλα δεν τον

δοκιμασα Noctua NF-P12 12cm , εχει πολυ καλα specs , θα τους βρεις εδω http://www.checkmate.gr/products.php?cid=35

εγω έχω την ψυκτρα αυτή και το silenx που δειχνεις και με φαν κοντρολλερ του έχω ρίξει τις στροφες και παίζει κομπλέ.

καθόλου θόρυβος και νομιζω καλες θερμοκρασίες για 6000+ (35-38 idle και 42-46 full)

ο mister eworld εξυπηρετησε αψογα !

ενας titan εκατσε (μετα πολυ κοπου βεβαια αφου εχει διαφορετικο σχημα)

και πλεον ο fx

idle χωρις καν fan 36 βαθμους,με φαν σε 1000 στροφες ~31!!!

Ρε παιδιά δώστε ένα χέρι βοηθείας - έχω πρόβλημα με τα ελάσματα για τον ανεμιστήρα. Μου φαινονται πολύ μικρά. Δε φτάνουν καλά - καλά να ξεπεράσουν τα fins της ψύκτρας - πώς να "κουμπώσουν" ανεμιστήρα κι από πάνω; Έχω δει φωτογραφίες εγκατάστασης στο επίσημο site, αλλά δε βγάζω άκρη. :help:

post-9476-1416073497,0564_thumb.jpg

Ρε παιδιά δώστε ένα χέρι βοηθείας - έχω πρόβλημα με τα ελάσματα για τον ανεμιστήρα. Μου φαινονται πολύ μικρά. Δε φτάνουν καλά - καλά να ξεπεράσουν τα fins της ψύκτρας - πώς να "κουμπώσουν" ανεμιστήρα κι από πάνω; Έχω δει φωτογραφίες εγκατάστασης στο επίσημο site, αλλά δε βγάζω άκρη. :help:

Ένα "κλικ" δεξιά θα κάνεις το "αυτάκι" από το έλασμα και είσαι εντάξει.

Ένα "κλικ" δεξιά θα κάνεις το "αυτάκι" από το έλασμα και είσαι εντάξει.

Ρε συ είναι τόσο "τσίτα" που δεν κουνιέται χιλιόστο. Άμα προσπαθήσω να το βάλω σφηνώνει μέσα στα fins. Υπάρχει περίπτωσω να είναι μικρά τα ελάσματα σε μένα. Ας μετρήσει κάποιος την απόσταση που αναφέρω εγώ στη φωτογραφία των 4cm. Eίναι τόση; :(

Ρε συ είναι τόσο "τσίτα" που δεν κουνιέται χιλιόστο. Άμα προσπαθήσω να το βάλω σφηνώνει μέσα στα fins. Υπάρχει περίπτωσω να είναι μικρά τα ελάσματα σε μένα. Ας μετρήσει κάποιος την απόσταση που αναφέρω εγώ στη φωτογραφία των 4cm. Eίναι τόση; :(

Δεν έγινα κατανοητός...

Θα το βγάλεις και θα το βάλεις στην "τρυπούλα" που είναι 3χιλ. δεξιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.