Jump to content

Ultra 120 + _______

Nephiλiμ

Recommended Posts

επι της παρουσης ειναι χωρις φαν.

ολα μαμα.

εχω μερικους "στο συρταρι" αλλα σκεφτομαι αγορα καποιου νεου.

ελεγα για καποιον με αλουμινενιο πλαισιο // κατασκευη

ή αυτον

λογω του μεγαλου cfm/db που διαθετει.

γνωμες?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Στις 1200 rpm δεν παλεύονται? :boxed:

Όχι με τίποτα, για τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.

Και εγώ λόγω μεγάλου cfm και μικρών db τους είχα πάρει, αλλά δεν....γουργουρίζουν...

(ρε μπας και είναι χαλασμένοι;:hmm:)

Junior-21-, τους έχεις;

Φιλε εχω την ultra extreme με 2 noctua σε push-pull.

Παρ ολο που ειναι σε push pull ειναι αθορυβοι και απο αποδοση πιστευω πολυ καλοι.

@idle:30 , 31 , 26 , 32

@load:>58 , 60 , 57 , 61 με θερμοκρασια δωματιου 25

Επειδή είμαι κι εγώ στις διαδικασίες αγοράς την εν λόγω ψύκτρας και ψάχνω κι εγώ ανεμιστήρα. Γι' αυτόν τί λέτε; Μου τον πρότεινε ένας γνωστός. Την εταιρεία δεν την ξέρω, αλλά για να πουλάει 21€ έναν ανεμιστήρα κάτι θα "λέει". Τον έχει κανείς; To καλύτερο θα ήταν με ποτενσιόμετρο, αλλά δε μπορώ να βρω (ειδικά με μπλε Led που με ενδιαφέρει).

Επειδή είμαι κι εγώ στις διαδικασίες αγοράς την εν λόγω ψύκτρας και ψάχνω κι εγώ ανεμιστήρα. Γι' αυτόν τί λέτε; Μου τον πρότεινε ένας γνωστός. Την εταιρεία δεν την ξέρω, αλλά για να πουλάει 21€ έναν ανεμιστήρα κάτι θα "λέει". Τον έχει κανείς; To καλύτερο θα ήταν με ποτενσιόμετρο, αλλά δε μπορώ να βρω (ειδικά με μπλε Led που με ενδιαφέρει).

Καλα λογια εχω ακουσει. Αλλα για μενα ειναι τραγικα τα λεφτα. 21 ευρω για ενα φουρφουρι? μαζι με την ψυκτρα ακουμπας τα 65 ευρω... Πολλα δεν ειναι?

δεν εχει την αποδοση που θα επρεπε για το κοστος του!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.