ανιχνευτής Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 Απο χθες ,ξαφνικα στο Youtube δεν εχω ηχο στα video.μπορει να μου πει κανεις τι γινεται?ή τι ξερυθμιστηκε?
GeoBros Απρίλιος 16, 2008 #2 Απρίλιος 16, 2008 ανιχνευτής έγραψε: Απο χθες ,ξαφνικα στο Youtube δεν εχω ηχο στα video.μπορει να μου πει κανεις τι γινεται?ή τι ξερυθμιστηκε? Έπαθα το ίδιο πριν μερικές μέρες. μετά από πολλές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις driver της κάτρας ήχου βρήκα τι έφταιγε. Αν έχεις κάποιο πακέτο codec που ελέγχει τον ήχο των active X, απεγκατέστησέτο και βάλε το klcodec ή κάποιο παρόμοιο. Μου βρήκε ότι κάποια keys στην registry είχαν καταστραφεί και μου τα επιδιόρθωσε. Δοκίμασε δηλαδή μια εγκατάσταση από πάνω το klcodec. :crazy::crazy::crazy::crazy:
ανιχνευτής Απρίλιος 16, 2008 Author #3 Απρίλιος 16, 2008 καλησπερα.ευχαριστω για την απαντηση.το klcodec apo poy ua to katebaσω?προγραμμα ειναι?
ανιχνευτής Απρίλιος 16, 2008 Author #5 Απρίλιος 16, 2008 euxaristo poli.evgale ena provlima me to klidi sthn registry.alla tpt den diorthose.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.