ανιχνευτής Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 Απο χθες ,ξαφνικα στο Youtube δεν εχω ηχο στα video.μπορει να μου πει κανεις τι γινεται?ή τι ξερυθμιστηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Απρίλιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Απο χθες ,ξαφνικα στο Youtube δεν εχω ηχο στα video.μπορει να μου πει κανεις τι γινεται?ή τι ξερυθμιστηκε? Έπαθα το ίδιο πριν μερικές μέρες. μετά από πολλές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις driver της κάτρας ήχου βρήκα τι έφταιγε. Αν έχεις κάποιο πακέτο codec που ελέγχει τον ήχο των active X, απεγκατέστησέτο και βάλε το klcodec ή κάποιο παρόμοιο. Μου βρήκε ότι κάποια keys στην registry είχαν καταστραφεί και μου τα επιδιόρθωσε. Δοκίμασε δηλαδή μια εγκατάσταση από πάνω το klcodec. :crazy::crazy::crazy::crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Απρίλιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 καλησπερα.ευχαριστω για την απαντηση.το klcodec apo poy ua to katebaσω?προγραμμα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 free-codecs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Απρίλιος 16, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 euxaristo poli.evgale ena provlima me to klidi sthn registry.alla tpt den diorthose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ^Ελληνικά ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.