Jump to content

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ KAI VOIP Η ΛΥΣΗ!!

ΛΑΜΠΡΟΣ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Oσοι εχουμε παροχο με voip και δεν δουλευει ο συναγερμος,δηλαδη δεν μπορει να στειλει τα σηματα στο κεντρο ληψεως σηματων η δεν θελουμε να εχουμε αστικη χρεωση σε καθε κληαη(για αυτους που εχουν ακομα οτε :D )

υπαρχει ενα πλακετακι το sirion που το συνδεεεις στην εξοδο του modem του συναγερμου,και μετα αυτο το συνδεουμε στο router μας με ενα καλωδιο δικτυου.

ετσι εχουμε τα εξης πλεονηκτηματα.

1:Δεν εχουμε καμια χρεωση γιατι τα σηματα περνανε μεσω Internet.

2:Δεν εχουμε καμια ασυμβατοτητα με παροχους που ειναι voip

3:Σειριακή σύνδεση προγραμματισμού και επέκτασης

4:Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 2 PGM μέσω web browser (π.χ. Internet Explorer)

link

http://www.paradox.gr/com_modules.htm

εγω βεβαια εχω netone και δεν εχω δοκιμασει αν περνανε τα σημτα γιατι ειναι voip.παντως για οσουν εχουν οτε γλυτωνουν την αστκη χρεωση.

56+φπα εχει.

ο συναγερμος κανει τεστ καθε μερα.αρα 0.3 λεπτα η μοναδα χ31 που εχει ο μηνας=9.3 ευρω χ12=111.6 ευρω το χρονο.δεν ειναι και λιγα!

56+φπα εχει.

ο συναγερμος κανει τεστ καθε μερα.αρα 0.3 λεπτα η μοναδα χ31 που εχει ο μηνας=9.3 ευρω χ12=111.6 ευρω το χρονο.δεν ειναι και λιγα!

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την πράξη.:giveup:

Το σωστό είναι 0,03 λεπτά χ 31 = 0,93 ο μήνας. και ο χρόνος 11,16 ευρώ

Σε 5 χρονάκια δηλαδή η απόσβεση. Εντάξει δεν ξέρω... γιαί έτσι κι αλλιώς την αξιοπιστία της pstn δεν θα την έχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.