ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 Oσοι εχουμε παροχο με voip και δεν δουλευει ο συναγερμος,δηλαδη δεν μπορει να στειλει τα σηματα στο κεντρο ληψεως σηματων η δεν θελουμε να εχουμε αστικη χρεωση σε καθε κληαη(για αυτους που εχουν ακομα οτε ) υπαρχει ενα πλακετακι το sirion που το συνδεεεις στην εξοδο του modem του συναγερμου,και μετα αυτο το συνδεουμε στο router μας με ενα καλωδιο δικτυου. ετσι εχουμε τα εξης πλεονηκτηματα. 1:Δεν εχουμε καμια χρεωση γιατι τα σηματα περνανε μεσω Internet. 2:Δεν εχουμε καμια ασυμβατοτητα με παροχους που ειναι voip 3:Σειριακή σύνδεση προγραμματισμού και επέκτασης 4:Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 2 PGM μέσω web browser (π.χ. Internet Explorer) link http://www.paradox.gr/com_modules.htm εγω βεβαια εχω netone και δεν εχω δοκιμασει αν περνανε τα σημτα γιατι ειναι voip.παντως για οσουν εχουν οτε γλυτωνουν την αστκη χρεωση.
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 16, 2008 Author #4 Απρίλιος 16, 2008 56+φπα εχει.ο συναγερμος κανει τεστ καθε μερα.αρα 0.3 λεπτα η μοναδα χ31 που εχει ο μηνας=9.3 ευρω χ12=111.6 ευρω το χρονο.δεν ειναι και λιγα!
stelmaras Απρίλιος 18, 2008 #5 Απρίλιος 18, 2008 56+φπα εχει.ο συναγερμος κανει τεστ καθε μερα.αρα 0.3 λεπτα η μοναδα χ31 που εχει ο μηνας=9.3 ευρω χ12=111.6 ευρω το χρονο.δεν ειναι και λιγα!Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την πράξη.:giveup:Το σωστό είναι 0,03 λεπτά χ 31 = 0,93 ο μήνας. και ο χρόνος 11,16 ευρώ
dubber Απρίλιος 18, 2008 #6 Απρίλιος 18, 2008 Σε 5 χρονάκια δηλαδή η απόσβεση. Εντάξει δεν ξέρω... γιαί έτσι κι αλλιώς την αξιοπιστία της pstn δεν θα την έχει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.