Tchort Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2008 Παιδες γεια χαρα και πάλι... Μπαίνω κατευθειαν στο θέμα...Εχω μια asus maximus extreme πάω να κανω raid0 με τους 2 ραπτορ 74 που έχω αλλα μάταια.....Η διαδικασια που ακολουθω είναι:αρχικα ρυθμιζω τους sata να τους βλεπει ως raid απο το bios.μπαίνω με ctrl-I στο προγραμματακι για τη δημιουργια της συστοιχιας. δημιουργω το raid0 με τους ραπτορ....βαζω να μπουταρει απο το dvd δευτερο boot βαζω το raid0. ξεκιναω την εγκατασταση των winxp... με f6 και τη δισκετα που ειχα δημιουργησει εγκαθηστω το intel ch9..... (την 1η απο τις τρεις επιλογες της δισκετας δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως....). όλα καλα μεχρι εδω. Οταν έρχεται η ωρα να δημιουργησω τα partition μεσα απο την εγκατασταση τψν win μου λεει πως δεν υπαρχουν εγκατεστημενοι δισκοι... Τι κανω λάθος? Η εκδοση του bios ειναι η 0904...Σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper1416003167 Απρίλιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Σίγουρα πέρασες τους Drivers?Tσεκαρε κατά το φόρτωμα.Υπάρχουν 2 ειδών driver στην δισκετα1 .RAID2.AHCIΕσυ φορτώνεις ότι ότι γράφει RAID.Επίσης η δισκέτα μένει μεσα γιατί την ξαναδιαβάζει κατα την εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tchort Απρίλιος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Masteripper αυτο που κανω ειναι να δημιουργω μια δισκετα με τους drivers της intel για raid απο το cd της μητρικης. Κατα την διαρκεια της εγκατστασης παταω το f6.... φτανοντας στην οθονη που διαλεγω ποιον driver θα φορτωσω απο την δισκετα διαλεγω αυτον που λεει ich9 raid εχει αλλες 2 επιλογες απο κατω που λενε ich8 και μια αλλη που λεει κατι για mobile..Μπορω να φορτωσω μονο μια απο τις 3 επιλογες.... την δισκετα φυσικα και δεν την βγαζω...ΔΕν ειναι η πρωτη φορα που κανω raid σε δισκους, και στα 2 προηγουμενα συστηματα που ειχα είχα κανει τους δισκους raid ακριβως με την ιδια διαδικασια που ακολουθω τωρα.... χωρις να εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.