Jump to content

ASUS Striker II Extreme & 3Dmark06 Advanced

LevelOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα δέν εχει σχέση (ευτυχώς) με hardware.

Η αγαπητή ASUS πολυδιαφημίζει, τόσο στο σάιτ της, οσο και στο κουτί της Striker οτι δίνει μαζί του 3dmark06 Advanced Edition.

Ελα όμως που εχω φάει ολο το μανιουαλ & τα περίχωρα να βρω το σίριαλ που (υποτίθεται) πρέπει να υπάρχει για να γίνει το 3dmark06 απο Basic σε Advanced... ΟΧΙ, δεν κανει απευθείας και χωρις σιριαλ εγκατάσταση το Advanced Edition. Ολα εγκαθιστώνται σαν Basic και τα αναβαθμίζεις σε Advanced με το αντίστοιχο serial...

Λεω να τους στείλω ενα μειλ να τους καραμουζιάσω αλλα ο Λάμπης ειναι κλάσεις ανώτερος απο οποιοδήποτε support...:p

Εχει βρεί κανείς το serial να μου πει και εμένα;

Δε φτάνει που κάθομαι και διαβάζω για τα νικέλια και τα κοβάλτια πρωινιάτικα, βλέπω κι αυτά και κουφάθηκα το χριστιανόπουλο.

Εμένα, όσες εκδόσεις 3DM06 έχω καβατζώσει από ASUS μητρικές ή κάρτες, έχουν μέσα το Advanced - το οποίο όμως δε γίνεται με την καμία update και έτσι είναι τελείως άκυρο για το ORB, οπότε καταλήγω να κατεβάζω το Basic, να το patchάρω και να το δουλεύω σαν demo.

Καλό ε?

Υπαρχει προβλημα στην "παραγωγη" τους.

Οι περισσοτερες Striker II Extreme ερχονται διχως το αυτοκολλητο με το serial.

Πρεπει να στειλεις email στο customer support της Asus για να σου δωσουνε key.

Φαντασου ανικανοτητα αυτη η εταιρια πια...

Λοιπόν, όπως τα λέει ο FLO είναι. Αυτοκόλλητο με κωδικό δεν υπάρχει πουθενα και για κανένα λόγο.

Οποτε mail στην ASUS για διαλεύκανση... Tnx guys!

Η Formula ΕΙΧΕ αυτοκολλητο με το S/N

Η extreme ΔΕΝ ΕΧΕΙ ουτε σε μενα και ψαχνομουν να βρω κωδικο απο αλλο HW

Ερασιτεχνες 100%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.