Jump to content

Κλοπη WR450F 2005 sm

niiid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αν καποιος ξερει κατι ας βοηθισει...:help:

περιοχη Χαιδαρι.εγεινε παρασκευη βραδυ.

τηλ 6942209480

ευχαριστω

<a  href=%7Boption%7Dhttp://www.imageshack.gr/files/o6psehemxl9ly55w0ox0.jpg' alt='o6psehemxl9ly55w0ox0.jpg'>

ΥΓ !!!!!αν ειναι κατι λαθος στο ποστ,καποιος μοντ ας ενημερωσει

μακαρι να βρεθει.

αλλα συνηθως το ιδιο βραδυ γινονται κομματια και φευγουν για ανταλλακτικα :(

Εαν ειναι δουλεια επαγγελματιων ετσι θα γινει! Εαν ομως ειναι κανενος πιτσιρικα ή κανενας καμμενος βλακας, τοτε ισως να βγει η ακρη! Φιλε Κουραγιο!

Ελπιζω να δήλωσες την κλοπη στην Αστυνομία γιατι οσο και αν σου φαινεται περιεργο ο γαμπρός μου πριν κανα 2 χρονια την βρηκε μετα απο περιπου 15μέρες σε πολυ καλη κατάσταση στην περιοχη της Ελευσινας....

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και το suport αλλα το moto δεν ειναι δικο μου.ειναι κολητου μου!

anyway και κλοπη δηλωσαμε και πιτσιρικαδες δεν παιζει να ειναι γιατι μπηκανε μεσα στην αυλη του παιδιου,κοψανε κουλουρα και abus και το φορτωσανε σε φορτηγακι...

να πω επισεις οτι ειχε πανω akrapovic τελικο, κεντρα haan μπλε,WP ελατηρια μπροστα,τιμονι magura...

αν ακουσει καποιος για τπτ μεταχειρο για 2005 ας με παρει ενα τηλ...

και παλι ευχαριστω :banging:

κοψανε κουλουρα και abus και το φορτωσανε σε φορτηγακι...

ετσι ακριβως και του γαμπρου μου στα ορια Περισσού/Νέας Ιωνίας...

Ευχομαι να βρεθει :)

Θα εχει γινει κομματια το ιδιο βραδυ ...

Λυπαμαι φιλος αλλα αυτα που φοραγε το μηχανακι εχουν πολυ ζητηση :(;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.