bezdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2008 Χαίρετε! Από ότι βλέπω εδώ στο forum είμαστε κάμποσα παιδιά που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα χάρτη με τα ονόματα μας πάνω για να ξέρουμε που βρίσκεται ο καθένας ή και για να κανονίσουμε καμμιά συνάντηση αν θέλετε. Όσοι θέλετε να μπείτε στο χάρτη απλά το αναφέρετε εδώ, και εγώ θα ενημερώνω την κάτωθι εικόνα. Βάζω στον χάρτη μόνο οποιον θέλει και μου το ζητήσει. Κάνω μια πρόχειρη αρχή, και αν υπάρχει ανταπόκριση θα το βελτιώσω. Κάνω λοιπόν την αρχή από τον εαυτό μου!
bezdim Απρίλιος 22, 2008 Author #3 Απρίλιος 22, 2008 Ok! Update προσεχώς με τον LL_NEO το scottish git !
darkCount Απρίλιος 23, 2008 #6 Απρίλιος 23, 2008 Ρα να σας δείξω το χάρτη του Δουβλίνου να πάθετε Λύκο????? Αφού άρχισε να μας κυνηγάει το Immigration, με την υποψία σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης.
bezdim Απρίλιος 23, 2008 Author #7 Απρίλιος 23, 2008 Ναι... Σκοπεύουμε να αλλάξουμε όλες τις πρίζες σε σούκο! :rofl:
bezdim Απρίλιος 23, 2008 Author #10 Απρίλιος 23, 2008 Έντάξει είμαστε λίγοι ακόμα στο χάρτη Περίμενε λίγο να ξεθαρέψουνε μερικά παλικάρια και θα ανακαλύψεις ότι και η Βρετανία laboκρατούμενη είναι !
ΝTG Απρίλιος 23, 2008 #11 Απρίλιος 23, 2008 Ρα να σας δείξω το χάρτη του Δουβλίνου να πάθετε Λύκο????? Αφού άρχισε να μας κυνηγάει το Immigration, με την υποψία σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης. Για να σε διευκολυνω (bezdim) ...γραψε "γραφεια TheLab.gr και σια" και βαλε μια γραμμουλα στο δουβλινο.. Aλλιως 8α πρεπει να μουτζοθρωσεις ολο το χαρτη..
LL_NEO Απρίλιος 23, 2008 #12 Απρίλιος 23, 2008 Ρα να σας δείξω το χάρτη του Δουβλίνου να πάθετε Λύκο It's never lupus mate
jimakos21 Απρίλιος 23, 2008 #14 Απρίλιος 23, 2008 Kανενας Λονδινο???Ζητω τα αδελφεια της R21 απο το LONDON!! Και η αεκαρα θα....για τα παιδια στην ΞΕΝΥΤΙΑΑ
jogi Απρίλιος 25, 2008 #15 Απρίλιος 25, 2008 Lancaster Ελα ρε! Εκει εκανα το μαστερ μου 3 χρονια πριν...!!! Τι κανουν τα προβατάκια Aπο μένα London (αν και τωρα ειμαστε ινδια λόγω δουλειας )
bezdim Απρίλιος 25, 2008 Author #16 Απρίλιος 25, 2008 Ελα ρε! Εκει εκανα το μαστερ μου 3 χρονια πριν...!!! Τι κανουν τα προβατάκια Aπο μένα London (αν και τωρα ειμαστε ινδια λόγω δουλειας ) Golimar και έτσι?
gns Απρίλιος 25, 2008 #17 Απρίλιος 25, 2008 Τα προβατακια μια χαρα την εχουν εμεις τι να κανουμε που μας μενουν ακομη 3 χρονακια στο χωριο aka lancaster:hehe:.Σε τι θεμα εκανες το master σου?
jogi Απρίλιος 26, 2008 #18 Απρίλιος 26, 2008 Τα προβατακια μια χαρα την εχουν εμεις τι να κανουμε που μας μενουν ακομη 3 χρονακια στο χωριο aka lancaster:hehe:.Σε τι θεμα εκανες το master σου? 3 χρόνια!!?!?!?!?!!!!! Damn..... Εγω το καλοκαίρι πάντως φρίκαρα.... Είχαν φύγει και όλοι οι προπτυχιακοί και το χωριό ήταν άδειο!....! Στο Management School - ITMOC αν το εχεις ακουστα (IT management and Org Change). Golimar και έτσι? Χαχαχα.... Εγραψες... Ασε, μιλαμε πανικός στην Bangalore! (Με την άσχημη έννοια.... ) Να δεις να προσπαθούν να χωρέσουν 4 αμαξια σε 2 λωρίδες δρόμο! + απο φτώχια και βρωμιά δεν το συζητάω...
winters Απρίλιος 26, 2008 #19 Απρίλιος 26, 2008 Golimar και έτσι? x0ax0ax0a0xa0x golimar ftw!!! [golimaaaarr mar mar mar]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.