Jump to content

Βοηθεια για αγορα tv tuner

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερες...σημερα θα στησω το htpc μου...θα ηθελα προτασεις για αγορα tv tuner το οποιο να εχει teletext-dvb-t και dvb-s ακομα καλυτερα,να μπορω να κανω εγγραφη σε 2 'η και παραπανω καναλια ενω ταυτοχρονα βλεπω καποιο αλλο να ειναι συμβατο με svista:p και οταν λειπω να το προγραμματιζω να κανει τις εγγραφες μονο του...

θα ηθελα να μου απαντησετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα-εμπεριστατομενα, καθως σε λιγες ωρες θα προβω σε αγορα...μην παρουμε καμμια μπανανα :p

Εγω το μονο που θα πω να προσεξεις ειναι να συνδεται πανω στη motherboard με PCI-Ex για να ειναι γρηγορη στις εγραφες αλλα και γενικα σε οτιδιποτε κανει.

E700.jpg

Εγω το μονο που θα πω να προσεξεις ειναι να συνδεται πανω στη motherboard με PCI-Ex για να ειναι γρηγορη στις εγραφες αλλα και γενικα σε οτιδιποτε κανει.

E700.jpg

ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση σου...απο που μπορω να την προμηθευτω?

θα με ενδιεφερε βεβαια να ηταν pci 'η εστω usb αλλα θα την παλεψω και με το pci-x

Ειπαρχουν διαφορες PCI-Ex στα μαγαζια οποτε δεν μπορω να προτινω κατι. Θα πρεπει να διαλεξεις μονος σου. Παντως για ταχυτητα πρεπει να πας σε PCI-Ex. To usb ξεχαστο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.