Wizard! Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2008 Εδώ και λίγο καιρό, εμφανίστηκαν ξαφνικά και χωρίς να κάνω καμία αλλαγή, κάποια log files του MSN messenger στο desktop. Σήμερα απεγκατέστησα τον 9.beta που είχα και ξαναέβαλα τον 8.1 αφού τον κατέβασα πάλι από τη Μ$. Τώρα όχι μόνο δεν έφυγαν τα logs, αλλά αντί για 1 έχω 3 Το έχει ξαναδεί κανείς? Ξέρετε πως φεύγουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Μετά από αρκετό googling, γιατί με το όνομα των logs έβγαζε δεκάδες αποτελέσματα, βρήκα τη λύση:Tools>>Options>>Connection>>Connection Settings>>Advanced Settings>>Connection Logging Box - UncheckΟι βλάκες, το έχουν βάλει να σώζει τα logs στο MyReceived Files folder κι όχι σε κάποιο άλλο. Δεν ξέρω πότε έκαναν την αλλαγή, αλλά από τότε μου εμφανίστηκαν... Επειδή λοιπόν εγώ τα αρχεία που μου στέλνουν τα σώνω στο desktop, εμφανίστηκαν εκεί και τα logs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.