Tchort Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2008 Παιδες γεια χαρα..... Παει καιρός απο την τελευταια φορα που μιλησαμε αλλα όταν ολα πανε στραβα επανερχομαι....:sorry:Στο θέμα μας : αγόρασα μια κάρτα γραφικων hd3870x2 αυτη με τα 4 dvi.... την τοποθετησα πανω στην μητρικη που αναφερω στον τιτλο την τροφοδοτισαμε το 6πλο και το 8πλο καλωδιο του τροφοδοτικου και όλα καλα....Το προβλημ αρχιζει όταν πάω να περασω drivers.... Το σύστημα win XP 32bit sp2 αρνηται κατηγορηματικα να περασει drivers... Μου λεει ότι δεν βρίσκει τέτοιο υλικό στον υπολογιστή μου.... Κατέβασα διαφορες εκδοσεις, εκτός απο αυτή που υπάρχει μεσα στην συσκευασια της κάρτας, αλλα όλες τα ίδια. Εκτός απο τους drivers της ιδιας της ATI οι οποιοι εγκαθήσταντε αλλά μόλις πάω να ανοιξω το control panel των catalyst το εικονιδιο εξαφανιζεται απο την γραμμη εργασιών (κάτω δεξιά :tongue:) ανοιγει το control panel αλλα ξανακλεινει μονο του.....Για να καθοδηγησω λιγο την κατασταση μυριζομαι ότι φταίνε δυο πραγματα: ή οι drivers της ΑΤΙ ειναι για τον μουτσο ή θελει bios update η μητρικη για να αναγνωρισε την καρτα..... Η μητρικη έχει 0904 bios....Τι λέτε έχει αντιμετωπίσει κανεις σας κανένα παρομοιο περιστατικό? (Παραλειψη με την παλια μου καρτα MSI 7800GT όλα δουλεύουν ρολοι.... )Ευχαριστω προκαταβολικα και καλα καψίματα μπροστα στα PC σας ψαραδες μου..... :banging:
atiman Απρίλιος 14, 2008 #2 Απρίλιος 14, 2008 Καλησπερα ,Πρωτον εαν χρειαζεσαι αναβαθμιση bios θα πρεπει να το λεει εδω http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894Καλα εκανες και περασες της ΑΤΙ με την μονη διαφορα οτι χανεις καποια εξτρα της ASUS τα οποια μπορεις να περασεις και μεμονομενα ομως.Εφ οσον εχεις Ελληνικα XP τοτε ο CCC των Catalyst θα συμπεριφερεται οπως περιγραφεις και δεν υπαρχει λυση.Γι αυτο ομως δεν φταινε οι drivers.Καλοδουλευτη.
greekfragma Απρίλιος 15, 2008 #3 Απρίλιος 15, 2008 @atimanσυμφωνω με το ποστ εκτος του σημειου για το οτι δεν φταινε οι drivers που κλεινουν σε ελληνικα ΧΡ.μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι φταιει σε αυτη τη περιπτωση?
cptkoulis Απρίλιος 15, 2008 #4 Απρίλιος 15, 2008 Αν καταλαβα καλα...Οταν ειχα τη 2900XT μερικες φορες δεν ολοκληρωνοταν η εγκατασταση της ATI λογω .net framework(η καρτα δουλευε κανονικα,το CCC δεν ανοιγε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)Η λυση ηταν να βγαλω εντελως το .net framework και να το ξαναπερασω απο την αρχη
giorgos_blue Απρίλιος 15, 2008 #5 Απρίλιος 15, 2008 @atimanσυμφωνω με το ποστ εκτος του σημειου για το οτι δεν φταινε οι drivers που κλεινουν σε ελληνικα ΧΡ.μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι φταιει σε αυτη τη περιπτωση?Φιλε μου τα Ελληνικα xp σιγουρα φταινε που κλειενι το ccc εχει δικιο ο atiman μιλαω εκ πειρας ( δοκιμη με 3 3870χ2 kai 2 σετ μονες 3870 ) απειρες προσπαθειεσ μεχρι που εβαλα αγγλικα
Tchort Απρίλιος 15, 2008 Author #6 Απρίλιος 15, 2008 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας...Ρε ΑΤΙ(με)Μαν δηλαδη βαζω τους drivers της ΑΤΙ και απλα δεν ανοιγω το CCC? Και τις ρυθμισεις για antialiancing κτλ απο που κανω? εσυ με ποιους drivers την δουλευεις την καρτα? είχες και εσυ τα ίδια προβληματα? Βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις ακριβως την ιδια καρτα και μαλιστα σε crossfire!!!!!!!!Μου φαινεται λογικό και αυτο που λεει ο cptkoulis για το netframe γιατι μου ελεγε κατι κουλα για εγκατασταση netframe εκδοση 2....Είμαι ένα βημα απο το να σπασω την κάρτα σοβαρα...... Εδωσα 355ευρω για να αγορασω 355 προβληματα......
atiman Απρίλιος 15, 2008 #7 Απρίλιος 15, 2008 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας...Ρε ΑΤΙ(με)Μαν δηλαδη βαζω τους drivers της ΑΤΙ και απλα δεν ανοιγω το CCC? Και τις ρυθμισεις για antialiancing κτλ απο που κανω? εσυ με ποιους drivers την δουλευεις την καρτα? είχες και εσυ τα ίδια προβληματα? Βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις ακριβως την ιδια καρτα και μαλιστα σε crossfire!!!!!!!!Μου φαινεται λογικό και αυτο που λεει ο cptkoulis για το netframe γιατι μου ελεγε κατι κουλα για εγκατασταση netframe εκδοση 2....Είμαι ένα βημα απο το να σπασω την κάρτα σοβαρα...... Εδωσα 355ευρω για να αγορασω 355 προβληματα......Δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο ΑΤΙ στο task manager και ολες οι ρυθμισεις στο πιατο.Εαν δεν εχεις περασμενο .NET 2 και πανω απλα δεν εγκαθιστα καθολου τον CCC και σου βγαζει και σχετικο μηνυμα. Οποτε αν δεν ειδες κατι τετοιο, καθως δεν το αναφερεις κιολας δε ισχυει προβλημα .NET.
Tchort Απρίλιος 15, 2008 Author #8 Απρίλιος 15, 2008 Atiman το ελυσα το πρόβλημα.... κατεβασα απο την ΑΤΙ μόνο τους οδηγους ούτε CCC ούτε τίποτα.... είδε κανονικα την κάρτα... έτρεξα και το gpu-z που δινει πληροφοριες για την καρτα γραφικών και τα βλεπει ολα κανονικα και σαν crossfire και τα παντα!!!! όλες τις ρυθμισεις για antialliancing τις κανω μεσα απο το παιχνίδι. Απλα τωρα μενει να κατεβασω και οδηγους για HDMI...Λες καλύτερα να περασω και το CCC... Χάνω τίποτα?
Tchort Απρίλιος 15, 2008 Author #9 Απρίλιος 15, 2008 Ξαναπανταω μονος και λεω.... Η λύση είναι μια.... Ξήλωμα των winXP gr και περασμα της αγγλικης εκδοσης.... Λύνονται όλα τα ροβληματα όλοι οι drivers κάθονται κανονικά το catalyst control center παιζει κανονικά όλες οι ρυθμισεις γινονται κανονικα απο το πάνελ της ΑΤι. Ο προηγουμενος τρόπος που είπα οτι λυνει το προβλημα δεν το λύνει τελικα αφού δεν βλεπει την καρτα σαν crossfire (την είδε στην αρχη αλλα μετα το crossfire εγινε disabled απο μονο του).Φαινεται πως η Ατι δεν αγαπαει και πολυ την ελλαδα....Τελικα αφού όλα γινανε όπως επρεπε η κάρτα σπερνει.....Δεν θα μπω στην διαδικασια των benchmarks απλα θα πω πως αξιζει τα λεφτα της....Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τα ξαναλεμε συντομα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.