Jump to content

Επιλογη ati 3870

lingas69

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια ποια η διαφορα σε αυτες τις καρτες

GIGABYTE RADEON HD3870 GV-RX387512H ULTRA DURABLE2 512MB PCI-E RETAIL

SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E SINGLE SLOT RETAIL

Με δεδομενο την ψυξη κ το ποσο αθόρυβη ειναι γιατι παει για HTPC κ λιγο gamming.

Kαι 2oν εαν υπαρχει προβλημα,τι ψυξη μου προτείνετε μεχρι 30 Ε ?

καλως ηρθες:)

η ψυξη της Gigabyte (Zalman aftermarket οπως φαινεται στη φωτο) ειναι πιο αθορυβη απο την Sapphire που χρησιμοποιει απλουστερη διαταξη ανεμιστηρα.

παντως για να μην υπαρχει προβλημα σου προτεινω να αποφυγεις την αγορα απο e-shop γιατι μαλλον σε αυτη τη λιστα αναφερεσαι

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=3870

δωσε αυτα τα 10-20-30ευρω παραπανω και παρε την καρτα απο καποιο καταστημα με καλυτερη φημη σε θεματα εγγυησεων rma κλπ παρα απο το κακοφημο e-shop.

για περισσοτερα σχετικα με την αξιοπιστια την επιλογη καταστηματος για αγορα και τις προσωπικες εμπειριες των μελων του TheLab κανε μια αναζητηση και θα σου ανοιξουν τα ματια.

Δηλαδή η gygabite ειναι καλυτερη,δεν θα χρειαστω extra ψυξη.Το θεμα με το eshop ειναι οτι ειναι το μοναδικο που εχει το κουτι που θελω(THERMALTAKE VF5001BNS LANBOX HT BLACK)και επισης θελω να μου το συρναμολογησουν αυτοι κ γι'αυτο εχω επιλεξει τα παντα απο eshop(επειδή ειμαι λιγο ασχετος για να το στησω μονος μου)

Γιατι ειναι τοσο χαλια που δεν αξίζει να το στησω απο εκει?

το κουτι που θες υπαρχει και στο Multirama Extreme (Στουρναρη 39) και στο Tuning Store by Plaisio (Ζαϊμη)

το τοσο χαλια θα το ανακαλυψεις με αναζητηση στο forum.

και πιστεψε με θα βρεις αμετρητα για να διαβασεις.

εαν βιαζεσαι κανε αυτο που σου λεω και τα διαβαζεις μετα :p εαν κανεις το αναποδο θα αγορασεις τελικα προς καλοκαιρι μερια

Ρε συ απο κρητη ειμαι.Ψαχνω καποιο μαγαζι που να μπορω να μου το συνθεσουν κιολας κ το μονο που εχει αυτη τη case Ειναι το eshop .Eκανα αναζήτηση για το eshop κ βλεπω οτι οι γνωμες ειναι αντικρουόμενες αλλοι λενε οτι ειναι καλο κ αλλοι το αντιθετο τελικα τι να κανω?

εγω σου προτεινω Multirama και Plaisio.

πηγαινε απο κοντα και δες τι μπορεις να παραγγειλεις.

συνηθως εαν δεν υπαρχει κατι στα παραρτηματα της Κρητης (ειτε Multirama ειτε Plaisio) τα παραγγελνουν απο τα κεντρικα της Αθηνας.

μιας και link για τετοια συνθεση στο site του Multirama δεν παιζει παρε τουλαχιστον του Plaisio απο το tuning store και τσεκαρε καποια αλλα κουτια που ισως τα βρεις και καλυτερα απο το Lanbox

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=17&category=69976921

κατι τελευταιο που πρεπει να ξερεις για το Lanbox ειναι οτι η εκδοση με το τηλεχειριστηριο εχει προβλημα στον σενσορα του κουτιου με αποτελεσμα να μην πιανει το remote απο αποσταση μεγαλυτερη των 20εκατοστων....

για επεξηγηση ορολογιας υπαρχει παντα το

www.google.gr

Η SAPPHIRE είναι καλύτερη ,όσο για το rma αφορα για τα ελατωματικα προϊόντα που είναι για επιστροφή.

Η SAPPHIRE είναι καλύτερη ,όσο για το rma αφορα για τα ελατωματικα προϊόντα που είναι για επιστροφή.

σε τι ειναι καλυτερη ακριβως?

Το ξερω οτι ειναι καλλίτερη αλλα απο θεμα ψυξης-θορύβου?Κ τι εναλακτικες εχω εαν θελω να αλλαξω την ψυκτρα.Μεχρι 30 ε καμια καλη αθορυβη ψυκτρα?

δεν εχει μόνο καλύτερη μνήμη DDR4 , αλλά και πιο ψυχρό επεξεργαστή , και είναι πιο καινούργια στην αγορά!!

δεν εχει μόνο καλύτερη μνήμη DDR4 , αλλά και πιο ψυχρό επεξεργαστή , και είναι πιο καινούργια στην αγορά!!

vasi καλο θα ηταν να μην παραπληροφορεις.

και οι 2 καρτες εχουν ακριβως ιδιες μνημες.επισης εχουν ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη.

πιο καινουρια στην αγορα ως προς τι?εφοσον δεν αλλαζει κατι στην πλακετα πως μετραμε την καινουργιλα?αναλογα με το ποσο πιο φρεσκια μυριζει?

εαν εχεις να αντιπαραθεσεις κατι σε αυτα που ειπα και θεωρεις οτι εχω λαθος περιμενω links και στοιχεια που να λενε οτι η μια καρτα φοραει gddr3 ...η αλλη gddr4.....επισης οτι οι πυρηνες ειναι διαφορετικης σχεδιασης για να αποδιδουν διαφορετικη θερμοτητα.

στο θεμα πιο καινουρια δεν στεκομαι καν.:slap:

Καλη περιπτωση.Ομως τελικα ποια απο τις δυο καρτες?Τεσπα τα υπόλοιπα αυριο γιατι δουλευω πρωι σε ξεν κ εχω ενα ρωσο πελατη που θα με σκίσει.Γ..... Τι ρωσια μου.

Προσωπικά έχω την Sapphire 3870 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για τα λεφτά της είναι άριστη. Η μόνη διαφορά που μπορώ να φανταστώ για τις 3870 , πέρα από το vendor specific cooling (και εδώ έρχομαι να τεκμηριώσω αυτό που λέει ο φίλος περί πιο ψυχρού πυρήνα), είναι τα 2 revisions που κυκλοφορούν, το ένα είναι 2slot, το άλλο singleslot. Το singleslot, πιάνει μόνο μία θύρα επέκτασης, είναι πιο κρύο (βλ. πιο μαζεμένη ψύκτρα), κόβει λιγότερο airflow στο κουτί, και έχω την εντύπωση ότι οφείλεται σε λίγο καλύτερο revision του ίδιου του chip, οπότε ίσως έχεις μια καλύτερη συμπεριφορά και σε θέματα συμβατότητας μητρικής κλπ.

Για τις sapphire που το έχω ψάξει, οι 'παλιές' με το dual slot έχουν κόκκινο pcb, ενώ οι καινούριες είναι με μπλε Pcb.

Αρα μια χαρα θα ειμαι με την Sapphire δε νομιζω να χρειαστω αλλη ψυκτρα μια χαρα θα ειμαι με τη μαμισια ε?

Εκτός και αν σε ενδιαφέρει το oc, με το οποίο δεν ασχολούμαι για να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Εγώ δεν της έχω αλλάξει τίποτα και δεν έχει πρόβλημα.

Αρα μια χαρα θα ειμαι με την Sapphire δε νομιζω να χρειαστω αλλη ψυκτρα μια χαρα θα ειμαι με τη μαμισια ε?

Oxi δεν θα χρειαστεις αλλη ψυκτρα και κανει και για OC ανετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.