Jump to content

Αξιόπιστος image hosting provider

sotiris

Recommended Posts

Διατηρώ ένα site, και το δουλεύω host-άροντας εικόνες στο imageshack.

Είναι html based, οπότε μου αρέσει η μορφή που έχουν οι εικόνες από το imageshack + το ότι δεν φορτώνω τον server μου με traffic (dsl. . .).

Είδα όμως ότι μου έσβησε από ένα link κάποιες εικόνες:

http://sotiris.homelinux.org/Chemistry/nfysiki1.html

Οπότε το imageshack το χαιρετάμε (έχει και πολλές pop-up διαφημίσεις που με χαλάνε).

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να βάλω? Έχετε δοκιμάσει κάτι?

Θέλω να είναι δωρεάν, και να μείνει (δηλαδή όχι κάποιο site που σε ένα μήνα θα κλείσει και θα χάσω το content, γι' αυτό και έβαλα imageshack επειδή είναι γνωστό, αλλά μας την έκανε!).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρωτάω πριν google-άρω, γιατί η προσωπική γνώμη >> google search ;):p

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι οι εικόνες σβήνονται από όλους, ανάλογα με το μέγεθος και τη χρήση τους. Δηλαδή μιά μεγάλη εικόνα που έχει 1 επίσκεψη το μήνα, θα σβηστεί πολύ πριν μια μικρή που εμφανίζεται κάθε μέρα.

εγώ έχω μερικές photo στο photobucket (photobucket.com) και μπαίνω μια φορα το μήνα (και αν).... εδώ και 2 χρόνια, δεν μου έχει σβήσει καμμια φοτο...

δίνει και direct links, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν έχεις πολύ traffic

δοκίμασε το deviantart :p Πραγματικά, μπορείς να τα ανεβάζεις εκεί, και να βάζεις direct λινκ :)

Άσχετα που τα θέματα των εξετάσεων δεν μπορούν με τίποτα να θεωρηθούν τέχνη :p

δοκίμασε το deviantart :p Πραγματικά, μπορείς να τα ανεβάζεις εκεί, και να βάζεις direct λινκ :)

Άσχετα που τα θέματα των εξετάσεων δεν μπορούν με τίποτα να θεωρηθούν τέχνη :p

Σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν τέχνη, αλλά είναι τέχνη η σωστή μέθοδος της αντιγραφής.

Σωτήρι ο τσάμπας πέθανε, μάζεψε όλους τους Ν-ετείς (με Ν να τείνει στο άπειρο) και τσοντάρετε από λίγα λεφτά να πάρετε λίγο χώρο, ο gadgetakias θα σας κάνει καλή τιμή πιστεύω.

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.