sotiris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2008 Διατηρώ ένα site, και το δουλεύω host-άροντας εικόνες στο imageshack. Είναι html based, οπότε μου αρέσει η μορφή που έχουν οι εικόνες από το imageshack + το ότι δεν φορτώνω τον server μου με traffic (dsl. . .). Είδα όμως ότι μου έσβησε από ένα link κάποιες εικόνες: http://sotiris.homelinux.org/Chemistry/nfysiki1.html Οπότε το imageshack το χαιρετάμε (έχει και πολλές pop-up διαφημίσεις που με χαλάνε). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να βάλω? Έχετε δοκιμάσει κάτι? Θέλω να είναι δωρεάν, και να μείνει (δηλαδή όχι κάποιο site που σε ένα μήνα θα κλείσει και θα χάσω το content, γι' αυτό και έβαλα imageshack επειδή είναι γνωστό, αλλά μας την έκανε!). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ρωτάω πριν google-άρω, γιατί η προσωπική γνώμη >> google search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι οι εικόνες σβήνονται από όλους, ανάλογα με το μέγεθος και τη χρήση τους. Δηλαδή μιά μεγάλη εικόνα που έχει 1 επίσκεψη το μήνα, θα σβηστεί πολύ πριν μια μικρή που εμφανίζεται κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 εγώ έχω μερικές photo στο photobucket (photobucket.com) και μπαίνω μια φορα το μήνα (και αν).... εδώ και 2 χρόνια, δεν μου έχει σβήσει καμμια φοτο...δίνει και direct links, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν έχεις πολύ traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ρε παίδες υπάρχει τρόπος να βάλω πολλές φώτο μαζί σε κάποιο Image Hosting site?Όπως στο Hi5 που βάζεις πολλές μαζί...Είναι μια 40άρια και βαριέμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Zip και ανέβασμα στο rapid Στο imageshack.gr μπορείς να ανεβάζεις 5-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ωραίος ο racer...κάτι είναι και αυτό με τις 5...Δεν βολεύει το rapid γιατί θέλω τα links...Edit: Στο imageshack.gr μπορείς να βάλεις και πάνω από 5 τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 δοκίμασε το deviantart Πραγματικά, μπορείς να τα ανεβάζεις εκεί, και να βάζεις direct λινκ Άσχετα που τα θέματα των εξετάσεων δεν μπορούν με τίποτα να θεωρηθούν τέχνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 14, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 2 διαφορετικα threads με το ιδιο θέμα?merged Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 δοκίμασε το deviantart Πραγματικά, μπορείς να τα ανεβάζεις εκεί, και να βάζεις direct λινκ Άσχετα που τα θέματα των εξετάσεων δεν μπορούν με τίποτα να θεωρηθούν τέχνη Σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν τέχνη, αλλά είναι τέχνη η σωστή μέθοδος της αντιγραφής. Σωτήρι ο τσάμπας πέθανε, μάζεψε όλους τους Ν-ετείς (με Ν να τείνει στο άπειρο) και τσοντάρετε από λίγα λεφτά να πάρετε λίγο χώρο, ο gadgetakias θα σας κάνει καλή τιμή πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάρτιος 18, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Imagerous.comαπλο και δυνατό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ametanoitos Μάρτιος 18, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Το imageshack έχει επιπλέον το πρόβλημα της μη σωστής ή καθόλου εμφάνισης των εικόνων του σε όσους έχουν Cyta. Απαιτούν σύνδεση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Μάρτιος 19, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 Ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν την εργασία μου σε photoshop ή και απλές εικόνες, σε εξωτερικό image hoster.... Edit:Δυο χρονών και βάλε thread, πού το ξετρυπωσατε ωρέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 @τρεντυ τα tophost.γρ και godaddy τα έχεις δουλέψει?ο tophost αναφέρει unmetered χώρο τι σημαίνει αυτό? με 11€/month Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Κρίνοντας από το πακέτο starter που σου δίνει 15ΜΒ μάλλον έχει να κάνει με το χώρο στο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 21, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Photobucket Το χω 3 χρονια και δεν μου χει σβησει καμια φωτογραφια ακομα και ας μπαινω μια φορα στους 5 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.