Jump to content

Vista - MSN help....

Jimaki MBG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εγκατεστησα τα vista στο pc μου και δεν μπορω να συνδεθω με το windows live messenger....Εχω δοκιμασει τα παντα (οτι μπορεσα να σκεφτω τουλαχιστον)...error code 81000306.αυτο μου βγαζει καθε φορα......Ειναι αναγκη να εχω συνδεθει μεχρι δευτερα βραδυ....Ας βοηθησει οποιος μπορει παρακαλω......

Εκανα firmware upgrade sto linksys εκλεισα ολα τα firewalls και τιποτα....δν ξερω τι αλο να κανω.....

Ποιο antivirus εχεις? Χρησιμοποιώ 4 χρόνια το kapersky . Έτυχε μια φορά όμως να μην με αφήνει να μπω στο msn. ακόμα και όταν το έκλεινα . έπρεπε να το κάνω unistall για να μπω..

Εκανα firmware upgrade sto linksys εκλεισα ολα τα firewalls και τιποτα....δν ξερω τι αλο να κανω.....
Final solution:

After some more searching online, I found this recent post by David McGown:

“- Click start

- Type: cmd

- Right-click cmd.exe when it appears under Applications

- Click Run As Administrator

- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

- Press enter

- Restart your computer”

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1028777&postcount=25

Αλλιώς βάλλε SP1.

:baby:

είχα το ίδιο πρόβλημα που συμβαίνει στα vista σε συνδυασμό με Linksys router, και λύθηκε με την εντολή netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

• 4 weeks later...

Καλημέρα σε όλους! Μετά απο αρκετό καιρό αποφάσισα να κάνω το βήμα να μεταβώ στα Vista.Το θέμα είναι ότι αφού αρχικά είχα κάποια προβληματάκια με ύχο κτλ όλα λήθηκαν εκ τος ενός.Όποια έκδοση του messenger και αν έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να συνδεθώ.Απο τον 7.5 όπου δεν με αφήνει να συνδεθώ γιατί λέει πως είναι παλιά έκδοση μέχρι και τους 8 και (9 beta) όπου ενό κάνω τσεκάρισμα για σφάλματα δεν μου βγάζει πρόβλημα αλα ούτε και κάνι σύνδεση.

Υ.Γ

Έχω κάνει δοκιμές και με απενεργοποιημένο το firewall (windows και kaspersky) αλα δεν άλαξε τίποτα.

Καλημέρα,

Να υποθέσω οτι αλλα προβληματα συνδεσης με internet, browsing, downloading κτλ ΔΕΝ εχεις σωστα?

Σωστά υποθέτης ,όλλα τα υπόληπα είναι καλα και δεν ξέρω τι να κάνω.Μου φένετε ότι κάτι έχεις υποψηαστεί.

Ευχαριστώ όλους σας!!! Πραγματικά δεν το έιχα δεί πουθενά το άλο post. Ευχαριστώ και πάλι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.