Jump to content

ASUS P5K PREMIUM VS ABIT IP35 PRO

γαβριά

Recommended Posts

Στήσε το μηχάνημα με αυτό το mobo:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522577

καλή τιμή-καλή επιλογή με ένα σετάκι ddr2 είσαι κομπλέ.Τα υπέρ του συγκεκριμένου είναι ότι έχει ταχύτητα FSB: 1600 / 1333 / 1066 / 800 MHz,υποστηριζόμενοι επεξεργαστές: Intel Core2 Extreme / Core2 Quad / Core2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / Pentium 4 Processors,chipset: Intel X38 / ICH9R,το βασικό έχει υποστήριξη καρτών γραφικών: 2 x PCI-e2.0 x16 ATI CrossFire, both x16 mode αν πας σε ΑΤΙ και τέλος υποδοχές μνήμης: 4 x DDR2 667/800/1066/1200(O.C.speed) με δυνατότητα επέκτασης έως 8GB (dual channel, 240-pin).Αυτά εν ολίγοις και ένα σωρό αλλά

Abit... πολύ καλύτερη και σταθερότερη...

καλύτερο bios, παίζει καλύτερα τους τετραπύρηνους κλπ...

σταθερό ρεύμα.. κλπ... κλπ...

απλά η asus παίζει καλύτερα τις μνήμες...

αλλά τρελό drop, cold boot... κλπ κλπ...

Τουλάχιστον όχι τόσα όσα οι άλλες, από προσωπική εμπειρία πάντα :)

Ετσι αυτη ειναι απαντηση....:hi:

edit: Gigabyte ειχα 3 και κανενα προβλημα ηταν απλα τελειες μεχρι την τελευταια μου με το Ρ35...να μου πεις ειναι να μην σου τυχει !!

ABIT IP35-PRO

Μακράν η κορυφαία υλοποίηση μητρικής με P35 chip.

Απλα κορυφή.Δυνατή πολύ και αντέχει πολύ σε o/c.

Συν του ότι το uGuru ειναι ένα φοβερό συνοδευτικό πρόγραμμα που μέσω αυτού μπορείς να ελεγξεις τα πάντα.Απο συχνότητα cpu - ram μέχρι θερμοκρασίες και στροφές ανεμηστηρων.ΌΛΩΝ όχι δυο όπως έχει το αντίστοιχο της ASUS που είναι πολύ μούφα.

Τέλος το BIOS έχεις πολλές παραμετροποιήσεις και ουσιστικά θα πάθεις πλάκα.

Σηκώνει άνετα το cpu που έχω τώρα στους χρονισμούς που βλέπεις.Με ελάχιστο ρευμα στο southbridge-northbridge.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.