Jump to content

Is this true 8800GT ;

Dr.Paneas

Recommended Posts

Κάτσε να στρώσει η ceramique, και μετα :whip:

Δε θελει στρωσιμο η ceramique αδερφε.Δωστης στα αυτια.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

απο καταναλωση παιδια πως παει? τι τροφοδοτικο θελει? ενα 500αρι τη σηκωνει?

απο καταναλωση παιδια πως παει? τι τροφοδοτικο θελει? ενα 500αρι τη σηκωνει?
Άνετα

Εγώ είμαι με το τίμιο Antec Truepower 430Watt και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Φρόντισα βέβαια να έχει η κάρτα αποκλειστικά μία γραμμή μόνη της.

Μόλις έβαλα την άρτι αφιχθείσα Galaxy 8800gt! Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι δεν ήταν αυτή που παρήγγειλα!!! Συγκεκριμένα παρείγγηλα την έκδοση με το single-slot, full-cover cooler http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1049348 ,

όμως μου έστειλαν αυτή :

88001.jpg

+1

σημερα ηρθε η δικια μου....

επειδη περιμενα να εχει τη ''μουφα'' ψυκτρα ημουν ετοιμος να της περασω υδροψυξη....

τωρα το σκεφτομαι επειδη η ψυκτρα που εχει ψιλο λεει...

να της περασω η οχι????:nuke::nuke:

Αν κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή, καλύτερα να έχεις έναν ανεμιστήρα λιγότερο.

Αν κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον υπολογιστή, καλύτερα να έχεις έναν ανεμιστήρα λιγότερο.

εσύ άσε τις υποδείξεις :p και δώσε νούμερα στον λαό ! ! ! :whip:

μπας και γλυκαθώ γιατί δεν βρίσκω την κάρτα με τπτ σε κατάστημα :(

και υδροψυξη να βαλω παλι θα προσθεσω ανεμιστηρα ..

απο θερμοκρασιες πως τα πας?? κανει πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας? γιατι αν ναι παω για υδροψυξη..

και υδροψυξη να βαλω παλι θα προσθεσω ανεμιστηρα ..

απο θερμοκρασιες πως τα πας?? κανει πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας? γιατι αν ναι παω για υδροψυξη..

Της πέρασα αμέσως το μπλοκ, δεν την χρησιμοποίησα καθόλου με το ανεμιστηράκι.

Από θερμοκρασίες πρέπει να δείχνει λάθος ο σένσορας (40C), πιστεύω ότι 34-35C είναι πραγματικά.

εσύ άσε τις υποδείξεις :p και δώσε νούμερα στον λαό ! ! ! :whip:

μπας και γλυκαθώ γιατί δεν βρίσκω την κάρτα με τπτ σε κατάστημα :(

Τα νούμερα είναι χαντακωμένα λόγω amd x2, να όμως μερικά ενδεικτικά :

benches.jpg

• 2 weeks later...

Παιδια την εχει clockarei κανεις αυτην την καρτα το Vmod της τελικα αποδιδει.

Σε τι συχνοτητες σταματησατε??

H δικιά μου πάντος η sparkley me 140 eyro απο πλαίσιο δουλεύει απο την πρώτη μέρα που την έβαλα στα@650/1000.Δεν καταλαβαίνει τ[ίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.