Jump to content

Is this true 8800GT ;

Dr.Paneas

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Μόλις έβαλα την άρτι αφιχθείσα Galaxy 8800gt! Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι δεν ήταν αυτή που παρήγγειλα!!! Συγκεκριμένα παρείγγηλα την έκδοση με το single-slot, full-cover cooler http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1049348 ,

όμως μου έστειλαν αυτή :

88001.jpg

Δεν με χάλασε :laughing:

Ξεκίνησα σιγά-σιγά να λύνω την υδρόψυξη, με το σκεπτικό ότι 2 χρόνια δεν της έχω αλλάξει υγρό.

kouti.jpg

Η ceramique του επεξεργαστή, μετά από 2 χρόνια :

cpu.jpg

το μπλοκ του επεξεργαστή :

cpublock.jpg

η 7900gt :

vga.jpg

και το μπλοκ της :

vgablock.jpg

Η καινούργια Galaxy 8800gt με την τσίχλα που έχει για θερμοαγώγιμη πάστα :

88004.jpg

Παρατηρήσεις:

1. Όχι και άσχημα

benc.jpg

2. Η ceramique είναι όντως η καλύτερη πάστα. 2 χρόνια και δεν εξατμίστηκε όπως η AS3.

3. Η θερμοκρασία σε idle είναι +3 βαθμοί (δεν έχει στρώσει η πάστα, είναι και πιό θερμή η 8800 από την 7900).

4. Δεν καταλαβαίνω γιατί αλλάζετε το υγρό όσοι έχουν υδρόψυξη. Το δικό μου της alphacool http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1033387 δεν έχασε την ρευστότητά του, δεν βρώμισε, ήταν σαν καινούργιο!

5. Έχει το περίφημο jumperάκι για αλλαγή voltage, καθώς και :

88005.jpg

Με ποίο πρόγραμμα να την ανεβάσω? Μέχρι που την βλέπετε να φτάνει? Να βάλω ψυκτράκια στις μνήμες (τα mosfet έχουν μαμίσια!)

Με γειές man! Είναι εύκολη μια φώτο με το περίφημο jumper? Aνέβασμα εννοείται με το rivatuner! Τι χρονισμούς έχει από μάνα της?

Kαλά, το καρτόνι τα σπάει! Μόλις παρήγγειλα μία! Γρήγορα, jumper στην θέση 2-3 και ξεκίνα το ανέβασμα-κάψιμο! :devil:

Kαλά, το καρτόνι τα σπάει! Μόλις παρήγγειλα μία! Γρήγορα, jumper στην θέση 2-3 και ξεκίνα το ανέβασμα-κάψιμο! :devil:

Κάτσε να στρώσει η ceramique, και μετα :whip:

Το rivatuner και το atitool δείχνουν θερμοκρασία 40C, ενώ το GPUZ 32C όσο ακριβώς έχει και το cpu. Η επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος "ακουμπώ με το δάκτυλο το pcb στο σημείο που είναι ο πυρήνας, και αν δεν καώ έχει θερμοκρασία κάτω των 40C", βρήκε εφαρμογή και επιβεβαίωσε πανηγυρικά το GPUZ!

To GPUZ λεει βλακειες. (στη θερμοκρασια)

Everest+Rivatuner+ οτι αλλο δοκιμασα το επιβεβαιωνουν.

Γίνεται σε σύστημα υδρόψυξης με μπλοκ σε cpu/gpu να υπάρχουν 2 θερμοκρασίες?

Αμα το gpuz τι λεει λαθος και τα αλλα σωστα, πως δε γινεται.

Εννοώ να έχει διαφορετική θερμοκρασία ο επεξεργαστής από την κάρτα γραφικών.

@hurin

το alphacool το βάζεις σκέτο ή το αναμίγεις με νερό?

Σκέτο, δεν είναι και πολύ ακριβό. Για το γεμίσω χρειάστηκα 500ml.

Kαι ιδια να εινα η θερμοκρασια του νερου που παει και στα δυο παλι εχουν διαφορετικη θερμοκρασια λογω συμπεριφορας τσιπ, καταναλωσης, μπλοκ κτλ.

Kαι ιδια να εινα η θερμοκρασια του νερου που παει και στα δυο παλι εχουν διαφορετικη θερμοκρασια λογω συμπεριφορας τσιπ, καταναλωσης, μπλοκ κτλ.

Εδώ μιλάμε για 8 βαθμούς διαφορά. Αν δεν μπορούσε το νερό να απάξει την θερμότητα, θα ανέβαινε και η θερμοκράσια του επεξεργαστή.

1200ml μου έφαγε το δικό μου

Τάπερ FTW!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.